Preko nekih kineskih sajtova sam narucio dosta ledja, maskica, bumpera... sad bas cekam da mi stignu dve flip maske (crna i siva) pa cu resiti problem izgrebanih ledja. Dok ne narucim jedna ledja da stoje sa strane dok ne odlucim da prodam. Slikacu ovih dana svu opremu koju imam pa ako nekome zatreba mogu dati link jer su bas povoljne stvari.
Ekran je sigurno kineski, jer sam uporedo prelazio rukom preko telefona koji je izlozen u Telenoru i svog i definitivno nisu isti. Pogotovo kada se noktom ide preko jednog i drugog, oseca se razlika u "teksturi".
Za punjenje, nije pop-up nego gore u notification bar-u se levo pojavi baterijica na kojoj pise 100% i u tom trenutku se pojavi u baru poruka "battery is fully charged" koja nestane. Verujem da je neki bug, samo ne znam kojim redosledom i od cega da krenem u reinstalaciji da probam da dodjem do neke stabilne varijante.
PozZ
PS sad sam pogledao ovaj Otterbox Commuter i deluje kul, imam slicnu kinesku stvar koju sam platio par dolara pa cu je pokazati sa ostalim