Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

kapoerista90, nije potreban ;)
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

stefanel.86, pretpostavljam da si zapravo hteo da pitas "kako da mi opera koristi samo wifi konekciju a da ne pokusava da koristi gprs" ? Na to pitanje si verovatno mogao da nadjes odgovor u korisnickom uputstvu, a odgovor je: prvo se povezi na wifi mrezu, a zatim pokreni operu. Opera ce koristiti otvorenu konekciju - koja god da je.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

stefanel.86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 19:53

Post od stefanel.86 »

hvala tomas.hokenberi, to sam mislio da pitam ali nisam lepo pitao. Sada je sve ok. I jos nesto, da li je moguce da ne moze da se promeni melodija za sms i da mi u isto vreme vibrira i zvoni kad mi stigne sms? hvala.... :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

stefanel.86, ovo su vec pitanja koja su zaista vise puta odgovorena i zato mogu samo da ti ponovim da procitas sve postove u temi. Pored toga kako se podesavaju zvuci ti pise u uputstvu.

pale99
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:20

Post od pale99 »

Pozdrav svim clanovima ovog foruma. Rešio sam da kupim Omniu, pa me jedna stvar zanima (pošto u mestu gde zivim ne mogu da je vidim "uzivo"), kakav je prikaz na ekranu?, imao sam zaista mnoogo telefona i uvek(mislim na smartfone) sam naravno pored funkcionalnosti i OS(WM) gledao da je prikaz na ekranu odličan. Da li je ta njena rezolucija 400x240 i veličina ekrana 3,2" problematična, da li je prikaz čist i oštar? Pitanje je namenjeno prvenstveno korisnicima Omnie, pošto su oni najmerodavniji da daju ocenu o tome, i ukratko da li ste u potpunosti zadovoljni telefonom?

Sh1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 18:32

Post od Sh1 »

tomas.hokenberi, hehe daleko je oktobar :D , koristim sve fabricko, nisam instalirao ni SPB meni, cekam da se vratim u srbiju pa da prebacim na engleski jer mi trebaju poruke a rekli ste mi da se sve brishe...

da li uopste ima neka fora ili da ostavim kako jeste

Sh1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 18:32

Post od Sh1 »

e je li se josh nekome na telefonu ko koristi omniu pojavilo u prozoru chasovnika (s desne strane) malo sunce?

CiraEcchi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 05:14

Post od CiraEcchi »

meni se pojavilo malo sunce :D

Slika

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Sh1, CiraEcchi, to verovatno oznacava da je u pitanju "letnje vreme" (DST - Daylight Saving Time) i pretpostavljam da ce tako ostati do poslednje nedelje oktobra.

Da li je to u pitanju mozete lako proveriti - podesite datum na npr. 1.11.2009. i proverite da li je "sunce" nestalo.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Jeste, od poslednje promene vremena, stoji to sunce... a ako otvoris sat, i mapu videces da se ne pojavljuje svuda... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Eto i telefoni najavljuju leto i paklene vrucine. :D
Uh,mrzim leto. :dry:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

jel moze neko da mi kaze kako da instaliram igo08 na omniu,ili da me usmeri na neki link ili stranicu gde mogu da skinem potrebne fajlove?hvala unapred
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

nemanjabrat, rado bi ti dali linkove ali nije dozvoljeno postovanje linkova ka warez-u na forumu. Kako instalirati igo8 na Omnii ces lako naci googlanjem: "igo8 Omnia", a reci o tome je vec bilo i u okviru ove teme i na temi o GPS softveru.

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Cisto da napisem, juce sam pokusao da ubacim mem. karticu u telefon... nista strasno, 2 gb :)
E sad, fora je sto kad upalim telefon, nisam mogao da pokrenem PHONE funkciju... SANSE nema! E onda izvadim karticu, i sve radi super... i posle nekog vremena probam opet... i od tad radi... :)

komsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 07. Jan 2007. 09:15

Post od komsa »

kapoerista sigurno imas nekih "ostataka" na kartici......formatiraj je u racunaru pa probaj onda,kod mene kartica od 2GB radi bez problema(na njoj mi je IGO8) ako ni tako ne moze onda sa karticom nesto nije u redu............pozdrav

stefanel.86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 19:53

Post od stefanel.86 »

skinuo sam sa neta nav igo 8, negde oko 450mb. I imam .exe file. Jel mozete da mi objasnite kako da instaliram navigaciju u telefon? (samsung omnia) hvala......

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

pise ti 3 posta iznad, imas objasnjenje u temi o GPS softveru, a i mozes na google-u da ukucas igo8 omnia i sve ce ti se kazat' :)

mmmix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Feb 2007. 17:53

Post od mmmix »

Da li zna neko kako mogu da dekodiram ovaj telefon?
Moj brat ga je kupio,ali je nazalost zakljucan,da li postoje neki kodovi?

fikacu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 05:28
Kontakt:

Post od fikacu »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465597

[Edit:] Tomas.Hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad. Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

jel zna neko mozda jel mogu programi da se instaliraju na memoriju od 8 gb a ne na ovu siromasu od 100 mega,jer on me ne pita de ocu da instaliram program nego ga samo metne na tu manju memoriju. i josh jedno pitanje,formatirao sam ceo telefon vratio sve na fabricki podeseno (ono sa ukucavanjem koda 1234) i kad odem na memory i pogledam na ovu od 100 mega ono zauzeto 37mb a ja ga sad formatirao,kojih su to 37mb i jel moze uopste da ostane ta memorija prazna da bi telefon brze radio pa da se puni ova memorija od 8gb (ko na iphone-u) ?????????Zafaljujem unapred!
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

Odgovori