Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Sto se olovke tice, kao da pises patentarom. Fenomenalan osecaj i preciznost. Senzor mi nikada nije zakucao, mozda je vlazan bio kod prijatleja, ili je prebrzo pokusavao da ga otkljuca. Za sada sve radi kao podmazano. Slazem se da nema velike razlike izmedju N3 i N4, a mislim i da je Samsung samo eto tako izbacio N4 da bi ispostovao period kada je vreme za novi telefon koji je flagship. Niti je dosao odmah sa lizalicom, ceka se vec 2 meseca da se uradi kako treba, a i iskreno, sada se i postavlja pitanje kojim ce tempom napredovati update-i na njemu, jer vec negde oko septembra cini mi se, krece najava za N6...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Android Lollipop manual for Samsung Galaxy Note 4 goes live, update could arrive soon
http://www.sammobile.com/2015/01/28/and ... rive-soon/
http://www.sammobile.com/2015/01/28/and ... rive-soon/
16 godina na forumu MOBILNISVET
po meni je malo bzvz sto su air gesture izostavili na n4..tj ima par stvari koje sam uporedio na n3 i n4 i sto je na prvom moglo dok na n4 nije moglo to da se odradi..da je n4 bolji to stoji, da je vredan prelaska sa n3 to je vec stvar licne satisfakcije koliko trcimo za tehologijom...ali n3 nikako nije niti ce najmanje jos godinu dana ispasti iz price flagship-a...i nadam se da ce ubrzo stici i 5.0. i da ce samsung malo vise poraditi na update-ovima mada cisto sumnjam...olovka jeste bolja, probao sam da je uguram u N3
udje ali tesno..ali sto se tice koriscenja prijatnije je na n4, ne znam koliko koristite olovku,ja je neki put kad se zanesem po sat vremena ne vracam u tel...

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Ljudi,jedno pitanje. Zašto mi je fon uvek "Awake? Imam dobru autonomiju baterije,ali je uvek budan. Koja aplikacija može da ga drži?
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
Wakeclock detector, ubaci aplikaciju sa marketa pa ćemo videti. Drugačije i nešto napamet ti ne možemo reći..
- vojkan85
- Mobil manijak
Mislim da sada radi, samo ako je root-ovan telefon...barem ja nisam kod mene mogao da stavim na N4 iz tog razloga...
Može i ako nije rutovan telefon, samo uz neka manja podešavanja, ima upustvo unutar objašnjena aplikacije na sajtu..
-
- Mobil fan
Ne mogu,nemam računar. Nije ni toliko bitno,ali mi ide na nerve zato što je non-stop budan.
- vojkan85
- Mobil manijak
@acamatic Nisam znao, moracu da se bacim na potragu i da ga instaliram
. Hvala na info druze.

-
- Mobil fan
Rešio sam problem. Air wake up je držao telefon stalno budnim. Mada mi nije jasno zašto nisu podesili da kada je zatvoren S Cover da se gasi i Air wake up.
- vojkan85
- Mobil manijak
Update odlozen zbog VR-a
. Pa dodje mi da promenim firmu odmah. Koji su seljaci m*j*u im njihovu.

Sto ti toliko treba update? Me radi ovako kako treba telefon?
- vojkan85
- Mobil manijak
Radi on kako treba ali ako je vec pretstavljen kao flagship koji je glavni konkurent Nexus-u 6 i recimo G3 ili G4 koji ce izaci,onda mora da prati tokove sa njima. Ok,ima Samsung gamu uredjaja koji mogu i koji ce dobiti lizalicu ali da se ovoliko ceka lizalica na N4 je malo glupo zar ne? Stalno im nesto iskrsne.
Meni a i verovatno velikom broju ljudi verzija androida ne predstavlja nista, sve dok telefon izuva kako radi, a to kako ce da mu se zove sistem, to je totalno nebitno.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Drakenzen, prelepo je cuti nekog ko ima takvo misljenje kada je jurenje brojki u pitanju
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
Naravno da su brojke ovde nebitne. Samo me cinjenica da su izbacili aparat koji sada radi kao strela a koji bi radio jos bolje sa novim i za njegov cpu napisanim os(x64),mora da saceka da nabudze i otklone neki bag na novom androidu zbog VR-a. Pa neko izbace lepo za N4 i fix za VR i svi srecni,svi zadovoljni.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
E, a jedno glupo pitanje, šta je VR? [emoji2]
- vojkan85
- Mobil manijak
To je jako dobar trik samsunga da udje u svet virtuelnog. Da bi imao mogucnost virtuelnog ispred ociju, kupis VR za 200 dolara, ali ti pored njega treba "samo" Note 4
.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
Aaa znam znam video sam na netu... postavlja se samo pitanje kakve veze ima VR sa neizbacivanjem update-a??? Nemaju dovoljno ljudi 

- vojkan85
- Mobil manijak
To i mene interesuje...moguce da ne moze lepo da radi sa njim na lizalici...u svakom slucaju su mogli da odvoje te dve stvari jer...da su davali uz N4 i VR kao uz N3 Gear, onda bi bilo opravdano, ovako...ne znam sta im ovo znaci.