Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Za sve fanove ovog lepog telefona, evo nešto interesantno za pogledati:
http://www.youtube.com/watch?v=6xASJobjD68
Možete ostaviti vaše impresije (eventualno)
http://www.youtube.com/watch?v=6xASJobjD68
Možete ostaviti vaše impresije (eventualno)

HTC Desire + MIUI 0.11.12
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Da li neko ima iskustva sa androidom.
Od skoro imam SGS, sve je uredu sem sto nekad pocinje nesto da radi zagreje se i baterija ode za pola dana. Slicno je bilo i pre neki dan ali sam mislio da ću sa APNdroid to rešiti ali ne ... isto.
Inače sve je isključeno što sam mogao (znao ...) da isključim.
Neka ideja ...
poz
Od skoro imam SGS, sve je uredu sem sto nekad pocinje nesto da radi zagreje se i baterija ode za pola dana. Slicno je bilo i pre neki dan ali sam mislio da ću sa APNdroid to rešiti ali ne ... isto.
Inače sve je isključeno što sam mogao (znao ...) da isključim.
Neka ideja ...
poz

- napalm death
- Mobil manijak
Pa verovatno nesto radi u pozadini.
Danas je bilo bolje, nista se nije zagrejalo, sem ubijanja nekih procesa sto neverujem da je bitno, u Phone Weaver-u sam u profilima sam sve stavio na off (wifi, bt, itd.).
Baterija je sad na 27C a juce je bila oko 36C a Spare parts mi pokazuje da je wifi radio 1% a nisam ga uopste palio. Kako ga sam pali kad je sve na off.
Sad vidim na netu da se nezale bas malo na trosenje baterije na androidu ...
Danas je bilo bolje, nista se nije zagrejalo, sem ubijanja nekih procesa sto neverujem da je bitno, u Phone Weaver-u sam u profilima sam sve stavio na off (wifi, bt, itd.).
Baterija je sad na 27C a juce je bila oko 36C a Spare parts mi pokazuje da je wifi radio 1% a nisam ga uopste palio. Kako ga sam pali kad je sve na off.
Sad vidim na netu da se nezale bas malo na trosenje baterije na androidu ...
- napalm death
- Mobil manijak
Ma nije to kriv Android. Danasnji telefoni su veliki potrosaci. Prvenstveno je krivac hardware. CPU i displej mngogo vuku bateriju. Ne vidim prostora za OS i njegovom izvlacenju baterije. ti procesi koji rade u pozadini su jako sitni. Ne zauzimaju ni mnogo memorije niti su stalno aktivnu. Ak ostoje na listi proecesa nemora znaciti da nesto obradjuju. Samo su upaljeni.
No, tvoj problem oko grijanja baterije moze biti vezan za neku od apliakcija koja je smjestila svoj proces koji se povremeno aktivira.
Ako budes i dalje imao istih problema, izbrisi i resetuj telefon na nulu. Tada ces biti siguran da nije servis.
No, tvoj problem oko grijanja baterije moze biti vezan za neku od apliakcija koja je smjestila svoj proces koji se povremeno aktivira.
Ako budes i dalje imao istih problema, izbrisi i resetuj telefon na nulu. Tada ces biti siguran da nije servis.
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
Borim se sa baterijom, to mi je put za sad ...
Na stock rom nemam primedbi sem laga koji se oseca, nisam koristio fix-ove za sad.
Jedini problem se pojavio juce nakon uninstall Phone Weaver-a zvuk na zvonu je poceo da krči ?
Doduše ja nisam prvo skinuo widget pa onda uninstall (jos uvek novice ...) ali neverujem da je zbog toga, neka ideja ...
Na stock rom nemam primedbi sem laga koji se oseca, nisam koristio fix-ove za sad.
Jedini problem se pojavio juce nakon uninstall Phone Weaver-a zvuk na zvonu je poceo da krči ?
Doduše ja nisam prvo skinuo widget pa onda uninstall (jos uvek novice ...) ali neverujem da je zbog toga, neka ideja ...
- gica_komandos
- Neredovni učesnik