Samsung D600

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma uzmi D600 i zavrashi s'tim,samo on nema EDGE al nije strashno...Inache D820 izgleda mnogo lepshe uzivo nego na slici,ja sam se iznenadio bio...

P.S.Inache imash teme o 3G ovde na forumu pa prochitaj malo.... ;)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

D600E

Slika

Slika

Slika

lanemoje3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Jul 2006. 07:57
Kontakt:

Post od lanemoje3 »

Bash si se potrudio oko pronalazenja fotki!
Stvarno EXTRA izgleda!!!!
Ali gde kupiti kod nas u Bg-u i po kojoj ceni????
Pozzz!!!!!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa koliko znam,nema ga po prodavnicama...Nego lepo ti idi u radnju pa se nagodi sa njima,raspitaj se dal mogu da ti ga poruche i za koliko para...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

mozes i da kupis obican d600 i da mu softverski dodas edge, bar je tako moglo sa d500 ...............:unsure:

fabio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Jul 2006. 11:39

Post od fabio »

cao ljudi, upravo se registrovah te da vas priupitam nesto...... :oops: :oops: imam problema prilikom sinhronizacije sa PC-om..... dakle preko usb kabla..... uglavnom mi treba to zbog punjenja telefona ali traje boga oca preko tri sata punjenje(da li je to problem ili ne)???? a i dalje se puni posle ta tri sata, naravno i ne mogu da vidim telefon preko PC studio v 3.0 uploadovana i sve... pa cak ni kad je u settingsu na mass storage, pict bridge ili modem........ u cemu gresim..... :blinky: :blinky:

samac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Jul 2006. 21:25

Post od samac »

Pozdrav svima! :wink: Nedavno sam kupio D600 i za sada sam prilicno zadovoljan (izuzev baterijom koja traje jedva dva dana a nekad ni toliko... :dry: ). Ono sto me muci je povezivanje sa PC-em preko USB kabla :? ? Izgleda da su mi uz fon uvalili CD sa starim softverom (PC Studio II 2.0) :angry: ?! Na netu sam uspeo da nadjem USB driver koji mi je bio trazen prilikom povezivanja, ali nikako ne uspevam da bilo sta prebacim u bilo kom smeru (PC to phone ili obrnuto)? :o Nadam se da ce mi neko ovde pomoci :blinky: ?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Dokle cete vishe da koristite taj kabl.. :uhuh: Zar nije mnogo jednostavnije preko BT da odradite sve i da poshtedite vashe zivce...

stephan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 01:16

Post od stephan »

Ljudi ne znam da li je ovo pitanje vec postavljano i da li je uopshte ovo izvodljivo, ali mi je stvarno frka. Neshto mi nije u redu sa sifrom (ili sam rtd pa da 2x uqcao pogreshno shifru ili je u necemu drugom problem), nece da mi otvori foldere koje sam stavio na private (gotovo sve) i jedva koristim telefon. DA LI JE NEKAKO MOGUCE DA SE ISKLJUCI ILI ZAOBIDJE PRIVACY?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Jesi menjao shifru za privacy ??Standardna je 00000000 ( 8 nula ). Inache nju mozesh da ukucavash bezbroj puta,nece ti nishta biti telefonu (tipa da se zablokira ili neshto tako) ,mozesh da ukucavash dok ne pogodish..
Ako ti je bash frka,mogu da te poshaljem u servis pa da ti ishchitaju password pa da ti kazu koji je...

mare-pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Jul 2006. 19:35

Post od mare-pg »

:) zanima me koji ima jos koristan program da se ubaci u mob d600 kao sto su na primer mini opera,i koji za sta sluzi ukratko 8)

Mijat1983
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 21:59

Post od Mijat1983 »

Cao svim ponosnim vlasnicima ovog fontela. Interesuje me kako prebacivati video clipove na tel. Posto je vecina u avi formatu koji on ne podrzava, kako ih konvertovati? Koji program koristiti? Da li to moze preko PC Studia ili sta? Ako ima neko dovoljno rad da pomogne neka odgovara na laden@ptt.yu ili ovde na sajtu! UNAPRED HVALA SVIMA ZA VELIKU POMOC I PREKO VEC RECENIH STVARI NA FORUMU A I ZA OVAJ MOJ problem! :blinky:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

ImToo video convereter a prebacujesh preko BT-a... 8)

pretty ricky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Jul 2006. 13:23

Post od pretty ricky »

ja sam nasho par tih convertera al koji mi tacno treba......il je svejedno ima video to 3gp avi to 3gp sad nerazumijem se..... jel ima neka stranica ili neki link...

Mijat1983
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 21:59

Post od Mijat1983 »

Hvala za ImToo. Sad sigurno je vec puno o tome receno al' da skratim muke i vreme ako moze neko upustvo za install Java igara? Sta raditi sa igrom kad je skinem na komp? U koje foldere prebaciti na fon? HVALA JOS JEDNOM!

Za Dextera: Da li je i tebi kvalitet slikemnogo losiji kad je konvertujes u 3gp? Ja dosta gubim na kvalitetu a ne vidim da ima neka podesavanja vezana za to.

stephan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 01:16

Post od stephan »

Dexter napisao:Ako ti je bash frka,mogu da te poshaljem u servis pa da ti ishchitaju password pa da ti kazu koji je...
Hocesh da kazesh da to moze da se otkrije bez formatiranja telefona i ostalih zezanja? Gde? Kako?

lanemoje3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od lanemoje3 »

Pozdrav!
Interesuje me da li je to normalno, da kad mi je aktivan GPRS na „Samsung-u SGH D600”, da se pojavljuje „OTKLJUCHAN KATANAC”, jer znam da na „NOKIA” aparatima kada stoji to, to znachi da nema enkripcije, tj. da je linija otvorena za nadgledanje i snimanje razgovora od strane trecih lica, a ako nije kako da to sklonim(ISKLJUCHIM)?!
Hvala unapred!

Era2901
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 23:54

Post od Era2901 »

LJUDI, pomagajte, nikako ne mogu da aktiviram mms na d-600, gprs radi normalno, svi parametri ukucani kako treba a on ne radi, sta da radim

lanemoje3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od lanemoje3 »

Imam problem sa D600, u tome shto kada ga nakachim na kabl( USB ), pochinje da mi puni bateriju, tj. pochinju da se krecu pokazivachi na bateriji!
Bio sam do servisa i rekoshe mi da postoje tri mogucnosti:

1. Da je neshto do telefona u njegovom softveru
2. Da je do kabla( USB )
3. Da je mozda do nekih programa na PC-u, zbog kojih dolazi do tog problema!

Interesuje me da li je neko imao dotichnih problema i kako je reshio, i naravno da li ima ovo smisla shto mi rekoshe u servisu, a inache FON je NOV!

Hvala unapred!!!!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

koliko sam ja upucen to nije problem....jednostavno se fon puni kad ga nakachish na komp! nema sta da bude problem!

Odgovori