Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
da li je to dobar file za FW?
A cak i ako je dobar za raspakiavanje trazi sifru... Molim iskusnije da mi pomognu da dodjem do iste, ako znaju naravno... U napred hvala
Ako ti vec ne treba srpski i garancija, skini verziju 4.03 ice cream sandwitch, on je najnoviji. Nisam siguran za sifru, sigurno je ima na sajtu, mislim da je samfirmware.com
Ranije sam flashovao wave, zato znam. Ako mogu da ostavim srpski i ja cu da flashujem na 2.3.6. Mislim da ostaje jezik i sva podesavanja mreze ako se ne promeni CSC dok se flesuje.
ljudi ko djeca ste neka...jel se mora tema stalno ponavljati ispocetka...svi bi flesh a niko da ne cita...pa nije uredu...imam osjecaj da ce vec neko za 5 dana da opet pita ove iste stvari...druga stvar te linkove nemoj da kacite po postovima..nije ok. skoro svaki rom evropski ima srpski jezik u sebi, druga stvar ics svi cekamo da dobijemo a vi koji mozete da ga stavite lupate kako nije stabilan, ljudi to su inzinjeri vec sredili i to radi ko zvrk. nemoj te gluposti da pricate, drugo je to sa kuvanim romovima gdje to jos nije se sleglo.pitate za sifru a tamo fino pise koja je...jbg kad vec radite flesh strpite se malo pa procitate cjeli sajt koji govori o tom.
za ovaj gore sto su momci stavili link..imas tu pa probaj...force close se desava jer aplikacije nisu prilagodjene i to ce biti tako dok se one ne srede ....isto kao kod OS na racunaru winxp i win vista...kontas?
nemanjale, ja sam se igrao sa cyanogen mode 9 ICS i nisam imao ni jedan FC sve mi radilo kako treba sem naravno onih stvari koje su navedene da ne rade.
Jel mozete da mi preporucite najbolji official kernel i rom? Na i9100XXKL1 mi je ekran dosta tamniji, a kad sam flesovao na noviji telenor rom samo se restartuje.
Bas taj, XWKDD. A telenor rom se verovatno restartuje zato sto mi je telefon otkljucan. Jedino mi je krivo sto sam izgubio srpski swype. Jel moze jezik tastature da se doda posebno? Ima u appstoru neke zamene tipa slide it, ali nije to to...
lesa0208 napisao:nemanjale, ja sam se igrao sa cyanogen mode 9 ICS i nisam imao ni jedan FC sve mi radilo kako treba sem naravno onih stvari koje su navedene da ne rade.
Baraba, pa napisah nekada davno, ne radi lepo mass storage nego mora preko wifi-a nije problem to nego kada prebacujes veliki fajl tipa par stotina megabajta ide malo sporije :/
ni jedan jedini ics nije stabilan..bilo samsungov ili custom..jednom se desi jedan problem, jednom drugi itd itd..da su stabilni tako bi ih i nazvali..
Koliko su Google mape precizne to je neverovatno,ko kaze da nisu,taj ocigledno ne zna da ih koristi ili mu vid nije dobar...pokazuje svaku ulicu,svaki putic,svaku raskrsnicu i u malim gradovima,svaku benzisku pumpu...bas sam testirao detaljno i u pokretu,odusevljen sam...ove mape sto sam dobio u telefonu od Telenora su mi dovoljne...cista petica nema sta...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.