Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Behemoth, ja procita u nekom gore tvom postu Vrbas umesto Vrsac,ja reko dal je moguce ravnica pa ne izgleda toliko daleko...elem S4 je super mob kupite ga 

Uzeo sam i ja jedan s4 i faciniran sam kolicinom opcija koje nudi u svakom delu softvera
gde mu je ta allshate opcija za povezivanje sa tv-om? Je l ima fabricki u sebi to?

iLuka, Pa imas fabricki WatshON on ti je za sve uredjaje po kuci,ja koristim za tv i klimu,ima za sve poznate marke televizora kodove,ali na poslu imam VOX za njega nema...ako si na ovo mislio?
Hvala ti evo radi ali kako saljem tj prikazujem sadrzaj telefona na tv-u? Za to mi treba taj allshare. Kazu da ima fabricki to s4... ja ne nadjoh 

pa kada spustis ovaj padajuci meni imas ovu karticu(opciju) Screen Mirroring ali mora i tv da to podrzava tako se povezujes sa tv...(da vidis na tv isto sto i na mob)To je sto sam ja povezivao,a ostalo ne znam 

Poslednja izmena od weska88 u Ned, 02. Feb 2014. 01:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ili skineš Smart Remote i rešiš se muka sa daljinskim
jedini problem je da li ćeš ga postaviti kao widget ili ne 

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Koji remote od svih ovih....a da radi ic fora
Ljudi, koliko vam traje baterija i koliko bi trebalo na s4 da traje?
iLuka, http://www.dodaj.rs/?1m/Zx/1gt9fQJY/scr ... 31-16-.png
meni je 5 sati prosek upaljen displeja,nekada 4,5 sati nekada 5,5 sati....sve zavisi sta mu radis...
meni je 5 sati prosek upaljen displeja,nekada 4,5 sati nekada 5,5 sati....sve zavisi sta mu radis...
Koliko je to ukupno sati dnevno? Stavio sam ga punjac nisam gledao potrosnju?
Pa sve zavisi sta mu radis...od 15 do 48 sati meni izdrzi....
http://www.dodaj.rs/?4/Cd/3VUwwzb2/2/sc ... 15-10-.png
recimo ovde mi je trajala baterija dan i 2 sata sa 5sati 20minuta scrren on....nekada traje i 48 sati ali onda recimo screen on oko 4 sata,za noc ako ga nediras za 7,8 sati potrosi do 4% baterije...
http://www.dodaj.rs/?4/Cd/3VUwwzb2/2/sc ... 15-10-.png
recimo ovde mi je trajala baterija dan i 2 sata sa 5sati 20minuta scrren on....nekada traje i 48 sati ali onda recimo screen on oko 4 sata,za noc ako ga nediras za 7,8 sati potrosi do 4% baterije...
Ma kakvi... meni od jutros od 9 do 20h malopre skroz se ugasio... i cim je pao ispod 10% recimo, poceo da gubi mrezu i da se gasi sam od sebe... 4.3 je verzija...
@iLuka I meni je tako drzala baterija...48 sati moze da drzi na 2g i da ga koristis za sms i pozive...a to naravno nikom nije cilj...
pa ako ti je nov telefon to par punjenja dok se ne stabilizuje baterija posle je ok,trebao si da vidis koliko ti je bio vremenski upaljen displej,koliko je osvetljenje,meni je uvek ukljucena stednja energije,od vise faktora zavisi ta potrosnja...
Nije nov ali znam decka od koga sam uzeo... stvarno mi nije poenta da mi stoji na stolu i da ne radim nista... mnogo je to slabo...
onda ti nevalja baterija,kako ne radis nista, 5,5 sati scrren on,po meni nije ni normalno da ti dnevno gledas vise od tog vremena u telefon,gde ti je spavanja nesto da radis neces samo gledati u njega...sta znam brat moj ima note2 ima jacu bateriju i veci displej i tu nam traje isto,jedino je bolja baterija na g2 i to je to...
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/02/03/pysuteby.jpg[/img][img]http://img.tapatalk.com/d/14/02/03/y7abehyj.jpg[/img]Nema sanse da je na g4 i note2 tu negdje baterija. Imao sam oba modela po 2 puta i nema sanse ta tvoja prica...note drzi skoro duplo vise. @iLuka je upravu baterija nije kvarna. Ti kazes drzis stednju? Koja je svrha telefona onda ako si mu sve performanse umanjio upola...to nema nikakvog smisla imati onda. Takodje baterija kod G2 i kod note 2 isto traje. Dok je nesto bolja baterija kod note 3 kojeg sad imam pa pricam iz iskustva
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Meni je baterija izvlačila oko 4,5h screen on na S4 za 15-20h korišćenja i to je maksimum sa 4.3
16 godina na forumu MOBILNISVET
Pa kada surfujem netom ukljucena mi je stednja baterije,a ako igram neke igrice ili tako nesto iskljucim je,ali nisam nesto primetio da ima razlike kada je ukljucena ili iskljucena stednja baterije...
@Android83 pa eto kod tebe na bateriji 15sati sa 6sati i 10min scrren on a kod nene na S4 26 sati na bateriji sa 5 sati i 20 minuta scrren on,ima gore slika prilozio sam da ne bude kako lupam gluposti,osvetljenje je na oko 50% mreza 2g/3g non-stop wifi...
a sto se tice note3 i G2, garantujem ti da je bolja baterija na G2!
@Android83 pa eto kod tebe na bateriji 15sati sa 6sati i 10min scrren on a kod nene na S4 26 sati na bateriji sa 5 sati i 20 minuta scrren on,ima gore slika prilozio sam da ne bude kako lupam gluposti,osvetljenje je na oko 50% mreza 2g/3g non-stop wifi...
a sto se tice note3 i G2, garantujem ti da je bolja baterija na G2!