Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od acamatic »

Recovery = Volume Up + Home + Power Button
Ne znam ja nešto mislim da ti neće pomoći toliko resset, jednostavno ove aplikacije koje koristiš su non stop aktive kod bilo kog telefona, sve dok se ne uspavaju.
Ako budeš uradio resset sve će ti se obrisati sa telefona sem onih stvari iz memorijske kartice, toga budi svestan, možeš da probaš pa javi dal će ti se srediti...

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Root je tu TATA. Ali i okidanje knox-a :-D
Lepo sam i ja napisao da tu nece biti velike pomoci ;-)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Nema tu spasa, baterija je slaba za non stop 3g i 4g, to je realnost, koliko god pojedinci da hvale s6 da je mašina, jeste mašina al sa slabom baterijom.
Huawei

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Ne pratis bato sta pisu, a pogledaj malo grafik baterije.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Citao sam malo po netu moze biti da je problem sa slabim signalom na poslu jer se onda mob muci da nadje bolji signal a pogotovu ako je ukljucen na 4g... moram jedan dan za vikend da vidim kako ce se baterija ponasati kad sam kuci ili bili gde drugde gde je normalan signal a i kada se prikljucim na wi fi ili kada odem negde gde nema wi fi pa mi bude non stop bio na 3g/4g... Do tada gasicu prenos podataka kada sam na poslu iako to ne volim nikako da radim...

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Zile,a i realno. Ovi programi koji mnogo crpe samu bateriju (fb,msg,instagram) kada se koriste uz 3g/4g,tu nema pomoci.
Daj Boze da gresim,ali videcemo ;-)

Zile995
Expert
Expert

Post od Zile995 »

sergius, ja te ne razumem, slaba je baterija to stoji. Koliko puta smo to ponovili? Pa i ja sam to rekao bezbroj puta. G4 slaba baterija, S6 isto, S6 masina i sta sad?

Sta pravite zezanciju od ovog foruma? Od ispada u temi Koji telefon imate? pa do Koliko vam traje baterija, stvarno ne razumem. Stanlo neki klanovi, ovaj huawei, drugi samsung, treci lg, ma smor. Samo bi da pustate buve :D

kutijagreha, ne znam brate, video sam Jocine wifi rezultate i nesu nesto preterano dobri. Nije mi jasno da u ovom slucaju nije mnogo koristio telefon a baterija opala drasticno. Ne razum sto je prelazio sa lepo optimizovanog iOS sistema.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Nema tu realno neke pomoći sem uspavljivanja tih programa, to se radi uz pomoć ruta i nekih programa.
Realno ne možeš puno da očekuješ da budeš ceo dan na mobilnom netu. Uz wifi da budeš povezan pa da ne preteram nekih 20% više ćeš štedeti. I da još nešto ove aplikacije koje rade u pozadini radiće sa i bez neta, samo što će uz net mnogo brže crpeti bateriju...

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Zile,pa ti si ovde realan clan i to stoji.
Ovde je upravo taj klan velicao bateriju na S6. Kada sam pricao suprotno,smejali se ljudi.
Ne branim ja LG. Ja ne razumem,takve dve velike kompanije da naprave 4g telefon (za 4g mrezu),stave 2k ekran,i jak hardver,a bateriju unakaze. To mi nije jasno. Jos Samsung otisao korak dalje, stavio glupi knox. Kako da uspavam aplikacije,a da ga ne rutujem? Nikako
Sta ce tek biti kada 64 bitni procesor dobije mesta da pokaze pravu snagu? Ne smem ni da zamislim :-(

Zile995
Expert
Expert

Post od Zile995 »

Onda batali Samsung S6 i uzmi nesto bolje ako ti smeta knox (mene tek nervira) :D

S6 active ahah, lepa baterija. Ne, uz ovakav Exynos7420 SoC, koji je mali potrosac treba, trebali su da stave dobru/jaku bateriju. Eto prostora za Note 5 :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

sergius, slab signal zna poprilično da iscedi bateriju, ali nisam siguran da li je to glavni razlog tako lošeg rezultata.prvo uradi wipe cashe, pa vidi kako će telefon da se ponaša. Takođe, kada ne koristiš uređaj, prebaci mrežu na 2g, a 4g uključi po potrebi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Kada ne koristis, mislim da je najbolje da ga ugasis. ;)

Ljudi, kakva vi to resenja trazite? To je jednostavno tako, baterija je loša, ne moze da isprati taj hardver.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nemanja,ako uradi wipe cashe nece nista postici. Sada cu ti objasniti i zasto.
On ce i dalje da nastavi da koristi iste programe koji ce da rade u pozadini. Ti isti programi ce raditi u pozadini,i ako je internet iskljucen,bas kao sto kaze acamatic.
Takodje,kupis Best smartphone on the world,i moras da juris non stop da gasis 4g,palis 2g kad ne koristis uredjaj?
Daj molim te. To se ne radi tako. Ako necu trenutno da koristim 3g/4g,necu ni da koristim. Kad hocu,upalicu telefon,i koristicu ga ;-)
Nisam dokon toliko da jurim non stop da palim i gasim opcije u smartphone od 600e + ;-)

Zile995
Expert
Expert

Post od Zile995 »

drom napisao:...To je jednostavno tako, baterija je loša, ne moze da isprati taj hardver.
Previse slab kapacitet baterije, jbg tako je. Pa telefoni iz 2013 imaju preko 3000mAh. Hardver ne srce mnogo (najveci potrosac 2K ekran :( , ne znam sto ga samo ubacise), ali kapacitet baterije je zato ocajan.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@kutijagreha, rekao sam da pokuša tako, da vidimo u čemu je popblem, možda je upravo problem taj loš signal. Na s4, a nedavno i na Tab 4 LTE u zoni lošeg signala, imao sam jako los rezultat beterije na s4 oko 1:30 min, a na Tab4 LTE negde oko 3h, ali tada sam bio u zoni gde je signal očajan, pa je uređaj konstantno pokušavao da nađe signal.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

kutijagreha napisao:Nemanja,ako uradi wipe cashe nece nista postici. Sada cu ti objasniti i zasto.
On ce i dalje da nastavi da koristi iste programe koji ce da rade u pozadini. Ti isti programi ce raditi u pozadini,i ako je internet iskljucen,bas kao sto kaze acamatic.
Takodje,kupis Best smartphone on the world,i moras da juris non stop da gasis 4g,palis 2g kad ne koristis uredjaj?
Daj molim te. To se ne radi tako. Ako necu trenutno da koristim 3g/4g,necu ni da koristim. Kad hocu,upalicu telefon,i koristicu ga ;-)
Nisam dokon toliko da jurim non stop da palim i gasim opcije u smartphone od 600e + ;-)
Kutija svaka ti je ko u Njegosa! :lol: Uze mi sve reci iz usta! :oops:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

kutijagreha, pa ni ti ne koristoš 3G non-stop, zar ne? Napisao si da si ga koristio samo sat ili dva, onda kad si kačio SS za trajanje baterije na tvom telefonu.

Čovek ima problem sa Facebook i Instagram aplikacijom, a ne sa telefonom.

p.s. stvarno je loša baterija na S6 bar po komentarima onih koji ga nemaju.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ninolina. Tacno je. Ne koristim ga stalno. Ali je stalno upaljen. Takodje,stavio sam aplikacije koje da rade u pozadini (root privilegija)
Tacno je da uz root,baterija na S6 bi bila mnogo bolja. Ali tu se namece pitanje. Koliko ljudi u svetu rutuje telefon? Svega 5%. 5% zna sta je root,ali nece da rutuje,okine knox,i cao garancijo. 90% ne zna sta je root. Kada bi ih pitali,gledali bi nas cudno.
Inace,drago mi je da si i ti dosla do tog zakljucka vezano za bateriju ;-)
Poslednja izmena od kutijagreha u Sre, 08. Jul 2015. 19:26, izmenjeno 1 put ukupno.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

kutijagreha, pročitaj bolje Ninolinin post u vezi baterije.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Sergius,veruj mi druze da nisi jedini ;-)
Ovde na forumu ti to nece niko priznati. Meni je svakodnevno S6 pred ocima,i slusam sta ljudi pricaju ;-)
Ti isti ljudi koji su nepristrasni,koji imaju love za 10 takvih uredjaja. Ti isti ljudi,to i pricaju ;-)
Poslednja izmena od kutijagreha u Sre, 08. Jul 2015. 19:30, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori