Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
mivanb, ja imam lukiqq v7 i telefon nisam gasio ni butovao 60 sati. Nijedan sleep bag ni usporavanje telefona, bas nista. Radi stabilno i brzo.
Evo link ako razumes poljski prevedi i nama
http://forum.samdroid.net/f51/2011-02-2 ... tion-4295/
Evo link ako razumes poljski prevedi i nama

http://forum.samdroid.net/f51/2011-02-2 ... tion-4295/
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
бој,нешто мени ту није како треба,пробао сам и резултати су исти као и luqqq 7,а процесор није код њега оверкловован,боље ако је већ оверклоковао тај јонип да бар има и резултате исте,овако трпеће батерија а брзина што и он видим да тамо каже да је мало слабија.Мислим на шестицу.Ипак што се његовог рада тице најбоља му је 5
За другаре,валпејпери
http://www.speedyshare.com/files/27095112/xwall.rar
N-tchbl не скидај ово,није за тебе

http://www.speedyshare.com/files/27095112/xwall.rar
N-tchbl не скидај ово,није за тебе

Izasao je luqqik v8 kernela
V8 Changelog
- minor fixes in camera module
- activated 2 previously unused DVFS frequencies (66MHz & 133MHz), now phone should be more energy efficient
- modified kernel sound driver values, now videos should be lag-less (I hope)
- fixed all kinds of ROTATOR errors
- finally fixed widget list showing and operating speed, now is working like a shortcut list
- because of hard modified g2d module animation and transition speeds should be improved
- low heat emission in normal usage
V8 Changelog
- minor fixes in camera module
- activated 2 previously unused DVFS frequencies (66MHz & 133MHz), now phone should be more energy efficient
- modified kernel sound driver values, now videos should be lag-less (I hope)
- fixed all kinds of ROTATOR errors
- finally fixed widget list showing and operating speed, now is working like a shortcut list
- because of hard modified g2d module animation and transition speeds should be improved
- low heat emission in normal usage
N-tchbl pa imas i noviju verziju od te,probaj lukiqq v8,ja sam probao i savrsena je,sad reko da probam sto mi boj preporucje,pa da vidimo. 
izasla od njega i v8a
V8a Changelog
- inreased RAM memory by 4MB (or more, still in testing)
- Improved 3G/Edge Speeds (Improved 3G/Edge Speeds) built-in
- used new flags for compile (I think faster ones) - thanks piskor!
a evo i od jonipa isto nova verzija v7a
CHANGE LOG V.0.7A
-Change 16bpp to 24bpp
-replaced CONFIG_USB_GADGET_VBUS_DRAW value for fast USB Charging
-Faster, smoother, beautiful UI
-Screen goes blank after bootlogo (no progressbar) just wait and be patient, it will boot you to the system

izasla od njega i v8a
V8a Changelog
- inreased RAM memory by 4MB (or more, still in testing)
- Improved 3G/Edge Speeds (Improved 3G/Edge Speeds) built-in
- used new flags for compile (I think faster ones) - thanks piskor!
a evo i od jonipa isto nova verzija v7a
CHANGE LOG V.0.7A
-Change 16bpp to 24bpp
-replaced CONFIG_USB_GADGET_VBUS_DRAW value for fast USB Charging
-Faster, smoother, beautiful UI
-Screen goes blank after bootlogo (no progressbar) just wait and be patient, it will boot you to the system
Ja imam problem sa ovom verzijom,majkon80 napisao:N-tchbl pa imas i noviju verziju od te,probaj lukiqq v8,ja sam probao i savrsena je
Grafika nije bas najsjajnija, kad pritisnem Home da mi izbaci screen previews, pojave mi se neke cudne "posekotine", pola skrinova se vidi, pola je kao prelomljeno, pokidano.. ne znam kako da se izrazim.
I problem sa Wi-Fi konekcijom, bez obzira na podesavanje Sleep Policy-a, cim telefon ode na screen sleep, Wi-Fi se ugasi.. iritirajuce poprilicno s obzirom na to da mi se onda ugasi i Talk koji intenzivno koristim.
Osim ova 2 problema, v8 radi stvarno fantasticno.
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

Jel pre ubacivanja radis wipw dalvich cache?ako ne radis,uradi svaki put pre nego li ubacis novi neki kernel,ne vidim razlog da kod tebe to bude,a kod mene ne.Inace ja koristim onu V8AiO