Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od Azimuth »

Tu su negde baterije na G2 i Note 3. U ovih poslednjih mesec dana sam ih vozao pa sam valjda kompetentan da pričam o tome. Razlike u baterijama između pomenutih modela su minimalne u korist G2. Kad kažem minimalne to znači da se mene u minutama i da je broj u najvećem broju slučajeva jednocifren.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Ja sam dobio telefon od kuma koji ga je nosio kao drugi telefon 4 meseca... kao nov je ali ova baterija je katastrofa... sta god da radim sa njim baterija za to vreme padnr za par %... bukvalno gledam kako padaju ovi % pored baterije...

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od Android83 »

To je kod s4 tako...imao sam par modela...isto sranje...kako moze biti bolja baterija a manje Ah???gdje je logika???takodje ima veze na sta se koristi ekran...nije isto kad se koristi na igranje igrica forum ili surf...itd...sve igra ulogu...al meni baterija na note je drzala bolje nego na g2 i smijem se opkladiti

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ma bre necu da gledam na sta koristim telefon... sve sto nudi ja hocu da koristim kad mi dune... ovo je uzas gledam kako padaju %...

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

Ajde vec kada spomenuste tu privu o baterijama, neka mi neko kaze kakva je baterija kod s4, ali kod ovog pojacanog modela i9506? Jer makar priblizna g2, posto vidim da kazete da on ima super bateriju.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Taj jaci s4 ima hardver od note 3 ali samo 2gb ram... sve ostalo je isto kao na note 3... za bateriju nisam siguran vidi na gsmarena.com
P.S iste su baterije na oba s4
Poslednja izmena od iLuka u Pon, 03. Feb 2014. 11:24, izmenjeno 2 puta ukupno.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

G2 i N3 mrtva trka oko baterije,tesko da neko u ovom momentu moze da im pridje po tom pitanju
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Meni oko 20% ide na 1h scrren on znaci oko 5h +/- ...Ja ga punim na recimo 15,16 sati tojest svaku noc pred spavanje ga stavim na punjac do ujutru se puni i ceo dan izgura lagano...
Ja ne kazem da je bolja jer nije jer je manja za 400mah ali isto tako je i veci ekran na note i vise trosi...Ja nevidim svrhu stavti osvetljenje na automatiku gledati u mracan displej pogasiti sve zivo,i reci baterija drzi 7 sati...Valjalo bi da je bolja baterija na S4 svakako al eto meni izgura lagano od 9 ujutru do 01 u noc i dosta...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Uf,ja ovaj punim na svakih 50-60 sati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja skinem ujutru u 8 sa punjaca i do 8 uvece je gotov. Skroz se ugasi, nista ne ostane...

Android83
Banned

Post od Android83 »

Kod i9506 je ista baterija kao kod obicne verzije i9500..a telefon je duplo bolji..baterija kod note2 i note3 je bolja za nijansu od g2...evo sad smo ja i drug obojica napunili 100%i igrali istu igricu isto vremena...njemu baterija otisla 4% vise....a kod note 2 je bila razlika nekad 1 a nekad %...znaci tih 3000mah protiv 3100 i 3200mah

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Note 3 ima veci ekran od g2 tako da veca baterija ne znaci i duze trajanje.Koliko ja vidim na g2 baterija traje duze nego na note 3.

Android83
Banned

Post od Android83 »

Gdje vidis taj rezultat....

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

iLuka, vidi da ti nije popaljeno nešto što mnogo srče bateriju. I da li ti je osvetljenje na 100% - ako jeste nije ni čudo. Možda da ubaciš novu verziju softvera? Ili zamena baterije? Šta ti je kum rekao, koliko je njemu trajala? Kum se rešio S4 i ko čovek uzeo iphone 5 :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa stoji mi auto-sync, ne gasim wifi, nekad 2g nekad 3g stoji, ekran na pola bez auto...
Znas sta je ip5 za ovo... svemir :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Behemoth, pa sada lose vreme nema posla,nemam tv na poslu pa se igram sa njim pa zato tako cesto,inace uz normalno koriscenje oko 2dana,nikada nisam isterao kao ti toliko bateriju...

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Post od marebrus »

Aj i ja da iznesem svoje utiske vezano za bateriju:

svaki dan 2-3h razgovora
minimum 30sms
ekran ukljucen u proseku oko 3h
3g i wifi non stop (ili jedno ili drugo)
odigram dnevno i sat vremena igrice (pred spavanje :) )
sync on
facebook on
chrome on
viber, whatsapp
skinem sa punjaca ujutru oko 8-9h i izgura do uvece bez problema, jedino ako ga bas ceo dan silujem onda je gotov oko 22-23h, ali to samo ako imam preko 3h razgovora i da sam bio na facebook-u danas non stop, onda ekran bude 5h...

ps: prva baterija mi je bila crkla posle 3 meseca pa su mi zamenili za novu. procedura traje 3 dana

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ma kakvi, ja toliko koristim isto samo bez facebooka i bez igrica i jeeeedva do 8 uvece mi izdrzi... pa sad mi je od 9 jutros na 45%!!!

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Android83 napisao:Gdje vidis taj rezultat....
Po stranim i domacim forumima.
Note je bolji jedino u video plejbek vremenu sto se tice baterije,sve ostalo je na strani G2,browsing,talk time. . .

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@iLuka ima neki problem. Ili softver ili baterija. Najbolje jedan reset da sve po briše i sve iz početka podesis.

Odgovori