Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Ma možeš, veruj mi. Imam i ja psa od 50tak kg, i bez većih problema sve obavim. Na kraju krajeva, ima i ona fora da se smanji slika na displeju pa da bude kao S2 ili koje god hoćeš dimenzije.
Janka_88 ti je lepo rekao. I ja sam bio skeptičan u startu ali sam jako brzo promenio mišljenje.
EDIT:
Android83, probaj da stavis SEE (South East Europe) 4.4.2, taj je sa novim kernelom. Ja sam ga upravo stavio i radi normalno.
Janka_88 ti je lepo rekao. I ja sam bio skeptičan u startu ali sam jako brzo promenio mišljenje.
EDIT:
Android83, probaj da stavis SEE (South East Europe) 4.4.2, taj je sa novim kernelom. Ja sam ga upravo stavio i radi normalno.
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Gdje si ga skinuo i treba li da se radi wipe jer sam jutros postavio sve i digao install
- Azimuth
- Moderator
Na sammobile ga skinuo.
Nisam radio ni wipe ni factory reset. Samo ga prevukao preko XEO i to je to.
Mislim da ga vise necu dirati, ovaj koliko vidim izlazi manje vise kad i svajcarski.
Najjednostavnije ces proveriti da li mozes da ga flesujes tako sto ces otici u recovery i dole na dnu ti pise neki csc kod. Kod mene je pisalo SEE i mogu da flesujem sve iz ovog regiona. Ako je kod tebe isto onda samo napred. Ako nije, onda skidaj romove za taj region koji ti pise i slobodno gazi.
Nisam radio ni wipe ni factory reset. Samo ga prevukao preko XEO i to je to.
Mislim da ga vise necu dirati, ovaj koliko vidim izlazi manje vise kad i svajcarski.
Najjednostavnije ces proveriti da li mozes da ga flesujes tako sto ces otici u recovery i dole na dnu ti pise neki csc kod. Kod mene je pisalo SEE i mogu da flesujem sve iz ovog regiona. Ako je kod tebe isto onda samo napred. Ako nije, onda skidaj romove za taj region koji ti pise i slobodno gazi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo sa ovim ROM-om (South East Europe) Note 3 radi besprekorno

16 godina na forumu MOBILNISVET
Xeo je kod mene kod....a jbg
- Azimuth
- Moderator
zoreli, da, to je taj. Taj sam i ja stavio
Android83, pa to znaci da mozes da stavis SEE. Skidaj ga i vozi. Neces imati problema ni sa kamerom niti sa bilo cime. A i novi je kernel, ako mislis da ima neke razlike.

Android83, pa to znaci da mozes da stavis SEE. Skidaj ga i vozi. Neces imati problema ni sa kamerom niti sa bilo cime. A i novi je kernel, ako mislis da ima neke razlike.
Ima razlike koliko sam procitao zato se i trudim da ga nabacim. Pa da vidim jel saljem na servis ili ostavljam
Izbacio bih par fotki sto se tice potrosnje baterije i nekih drugih stvari, preko kog servera je najbolje to da uradim posto koliko mi se cini nije moguce direktno izbacivati na forum
- Azimuth
- Moderator
Mozes i direktno iz TapaTalk-a na forum ali ponekad izgleda nakaratno fotka. Ja uglavnom preko dodaj.rs kacim slike. Kad odradis upload, imas sa desne strane 4 linka, pa onaj treci je valjda za forume sa pregledom i to je to.
Poslednja izmena od Drakenzen u Sub, 08. Mar 2014. 13:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Azimuth
- Moderator
Nisi dobre linkove postavio, ne mogu slicice da se otvore pa se ne vidi sta je na njima .
Izmenio sam, nadam se da sam sad dobro uradio. 

Instalirah ovaj jugoistocni i za sad je u fazi testiranja;)
- Azimuth
- Moderator
Android83, radio factory posle instalacije?
Ajd isproveravaj ovo sto te je mucilo do sada pa javi.
Drakenzen, e sad je vec bolje
Ajd isproveravaj ovo sto te je mucilo do sada pa javi.
Drakenzen, e sad je vec bolje

Radio fabricki...jos testiram pa javim
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Android83, From recovery - factory reset and wipe cash !!!
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Azimuth
- Moderator
Ja bogme nisam ni factory reset ni wipe radio.
Za sada mi sve ide jako glatko. Ako krene negde da zapinje odradicu, a do tada necu. Imam par stvarcica koje bih da sacuvam pa je to jedini razlog zasto ne radim factory.
Za sada mi sve ide jako glatko. Ako krene negde da zapinje odradicu, a do tada necu. Imam par stvarcica koje bih da sacuvam pa je to jedini razlog zasto ne radim factory.
Pa ni sa ovim nisam bas najsrecniji kad treba obaviti neku radnju,a ne sa svedskim stolom.Nemam male sake i ono je stvarno preveliko za normalno i svakodnevno koriscenje.Android83 napisao:i ti pricas ko da imas 8210nokiupa i kod tebe je posluzavnik takodje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
Citajuci pojedine komentare covek stvarno moze pomisliti kao da ga nosi 500g necega i da to mora da radi sa 2 ruke. E pa nije tako.
Ajde da se dogovorimo jednom za svagda, ono sto je meni ok i sto meni odgovara ne znaci da treba i da hoce svakom drugom. I obrnuto, sto nekom drugom odgovara ne znaci da ce i meni. Pa tako i dimenzije ovog telefona. Svako bira spram svojih potreba. Apsurdno je prepucavati se oko toga sta je veliko, sta taman a sta malo za neciji ukus.
Ajde da se dogovorimo jednom za svagda, ono sto je meni ok i sto meni odgovara ne znaci da treba i da hoce svakom drugom. I obrnuto, sto nekom drugom odgovara ne znaci da ce i meni. Pa tako i dimenzije ovog telefona. Svako bira spram svojih potreba. Apsurdno je prepucavati se oko toga sta je veliko, sta taman a sta malo za neciji ukus.