Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

majkon80, aha, mozda u tom zecu lezi grm,
nisam radila wipe definitivno inace V8AiO imam i ja sada.
Obrisacu dalvik sada pa ubacim kernel ponovo 7 pa 8 valjda ce srediti WiFi pre svega :)
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Vidi,udjes u recoveru,pa odradis wipe dalvich cache,pa onda instal kernel i to je to :) ne moras 7 pa 8,mozes i direkt,al ok uradi tako ne skodi

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Ostao je i Wi-Fi lag i te strafte po skrin privjuz,
A dobih i uspavani telefon posle 10ak minuta, pade u komu nicim izazvan i do vadjenja baterije mu nista nije pomoglo. :disgust:
Izgleda su definitivno razlicita iskustva sa v8 i da ima jos da se radi,
Idem nazad na v6 dok se nesto ne sredi, mrzi me da cackam ovaj yonip :roll:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

N-tchbl, deinstaliraj sve twekove i sswitch. UV stavi na 0. Najbplje da stavis prvo cm 6.1.1 alpha 8.3 pa na svezu instalaciju da stavis kernel. Tako preporucuju ako dodje do uspavljivania ili kako se to vec zove. :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

wucinac gde se nalazi to UV?ja to u zivotu nisam video,niti dirao i podesavao?jel u recoveri?

Izmenila Ninolina:: vec drugi put ti ispravljam post.. Mislila sam da ces shvatiti i da ne moram javno da te opominjem, ali evo izgleda da moram.. Zabranjeno je bojenje teksta u celoj poruci.. Obavezno procitaj pravila foruma.. viewtopic.php?t=1936

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, to ti je undervolting. Mozes iz recpverya ili ckztoos da podesis. Sluzi za smanjenje voltaze koja se kooristi za cpu. Sto je veci uv telefon je sporiji.-50, -100,-150 sve zavisi od telefona koliko ce izdrzati.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

wucinac код мене је то намештео по дефаулту на 0,ушао у рецовери и проверио,а иначе незнам за тај програм цк тоолс,немам га у 8.3.Знам да иде уз неке ромове,али нема га уз класик ром

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Слобода или смрт

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Само што се тако не држе три прста,већ састављено,верујем да знаш :wink: него јеси пробао?какав је ром?јел треба нешто уз њега убацити?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Наравно :wink:
Ма занимљиво ми је био због ове слике а мод је неки за децу :)
Сви нови модови се заснивају на 8.3 ...
Слобода или смрт

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

wucinac, hmmm tvikove same po sebi nisam imala ali kapiram da ih ima u ovim AiO kernelima pa moguce da i to pravi problem, nije mi palo na pamet.
Videh da negde ima zip za recovery koji sam obrise sve potencijalne tvikove, videcu da nadjem to da iskoristim jer ovako nemam pojma sta je baja tvikovao :)

Sve cu, samo da ne morada radim bekapove podesavanja, podataka, poruka i sl.. :D

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

N-tchbl, u tim kernelima sa AIO su stavljeni 3d drivr, youtube hd fix i jos neke bitne stvari da nama bude lakse. tvikove nije stavljao jer nisu potrebni.

najbolje ti je da napravis tar bekap iz recoveria. system i data. sacuvas sve i nemas da brigas. kad vracas onda ides na format+restore. :)

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

edit:
odradih format kompletni sistema i kartice, lupih novi cist 2.1 pa sve preko 8.3 do v8 AiO kernela, telefon radi jako lepo i "cisto" i dobih konacno 115mb internal free memorije ali i dalje imam graficki lag u screen previews no, mogu ziveti sa tim, samo da WiFi bude konstantan i da telefon ne pati od nicim izazvane narkolepsije :) :lol:

nego, htedoh da priupitam nesto,
vidjam stalno u CM settings onaj Render Effect, cemu to sluzi (ako necemu :D ),
meni po defaultu stoji na No render efffect pa ako to ima nekakvog smisla menjati, dajte savet 8)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

CyanogenMod-7.0.0-RC1-Spica-alpha2.2
STATUS
+ GSM [LeshaK]
+ Audio [vflashbirdv]
+ SDCard/USB mass storage [LeshaK]
+ Wifi [criminal]
+ Bluetooth [criminal]
+ GPS [criminal]
+ Sensors [cadavre/criminal]
+ 2D/3D HW acceleration [tom3q]
- Camera
napreduju lagano :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ma sve je to lepo,al nekako mi ne ide da jos to ubacim,fali kamera,mamoze da se desi i da mi ne zatreba,ali prosto ne volim da stavim nesto u telefon da mu nesto to nedostaje.Bilo wifi,gps ili kamera.Ali po nekom mom proracunu blizu su da zavrse to,ovo je bas napredak,koliko vidim samo jos kamera,i posle finese u verzijama ce popravljati,tipa brzinu,kernele

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

http://forum.samdroid.net/f53/spicagenm ... eta1-4563/

Наравно, од DivX-а још увек нема ништа!
:dry: :dry: :dry:
Слобода или смрт

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ja trenutno koristim Ultimate froyo by Ares i laguje dosta iako ne radim nista posebno na telefonu. ne znam vise ni koji rom da ubacim... :chytry:

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Зашто баш тај ром? :?
Ја бих ти препоручио СМ 8.3 + Yonip v10 кернел. :wink:
Слобода или смрт

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Sad vidim da je izaslo i ovo http://forum.samdroid.net/f53/spicagenm ... eta1-4563/

ima li neko da je probao,da podeli iskustva vredi li ili ne.

radovanns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Mar 2011. 15:18

Post od radovanns »

majkon80 napisao:Sad vidim da je izaslo i ovo http://forum.samdroid.net/f53/spicagenm ... eta1-4563/
ima li neko da je probao,da podeli iskustva vredi li ili ne.
probao.izgled je kao 2.3 android i koliko sam uspeo da vidim za nekoliko dana koriscenja, sve radi bez FC. nije bilo nikakvog usporavanja i zatrzavanja pri "cesljanju" menija i koriscenja aplikacija. nema file manager, ali vecina vas verovatno koristi neki svoj. melodije za zvona i poruke se ne mogu menjati direktno iz player-a nego se mora skinuti aplikacija koja ce vam to odraditi. boja sata je u crnoj boji (nije kao na slikama sa linka u beloj), ali se to da promeniti u meniju SpicagenMod-a. u svakom slucaju, da je ovo finalna verzija, ne bih se ljutio jer radi savrseno.

na ovoj adresi www.crowdin.net je pokrenut online prevodilac za sm elemente menija pa ko zeli neka se prikljuci. sve je prevedeno samo se ceka na odobrenje, a ukoliko imate nekih primedbi na prevod slobodno napisite vas i glasajte za onaj koji smatrate ispravnim. molim one koji se pridruze prevodjenju da DOBRO obrate paznju na pravopis!!!

Odgovori