Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Ljudi moze neko da pojasni ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=N0lLfvlC5Vw

VGA i to @ 30fps (mada deluje da secka)
Ali definitivno izgleda bolji kvalitet nego sa trenutnom mogucom rezolucijom. Jel to neki novi cam driver izasao posto nisam pratio poslednja 2, 3 meseca nista... :shock:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

neznam dali ste videli ovo,ako je neko probao neka javi utiske,vidim da su mnogi presli na spicagen mod,a ovde ima i poprilican broj kernela

http://bm.zxy.me/kuchnia/

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Скувао, скинуо, инстааалиp'o. :D
Како ради видећу наредних пар дана, на први поглед је сасвим ок. 8)
Слобода или смрт

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

bestboy, i kakva ti je "konfiguracija" ? :D Steta sto u poslednje vreme nista novo ne izlazi za spicu... cak ni novih verzija yonipa nece biti..

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Motoman
Yonip v12B1 24bpp
Intercept 3D
GO Launcher EX
HoneyComb theme
Gingerbread keyboard
Sony Sketch font

Остало шта ти се свиди...мени је апдејт био тежак 81мб.

:wink:
Слобода или смрт

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Da li mora data-cache da se obrise pre instalacije? Ili samo cache i dalwik ? Jeste li zadovoljni spicagen modom?

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Bestboj a ovaj pec za video kameru jesi odabrao?drugo sta odaberes od tastature,ja izabrai jednom frojo i nisam imao u opste tastatury,i trece ono VPN,fix galery i Fix app installation error jesr si stiklirao i to? :)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Motoman napisao:Da li mora data-cache da se obrise pre instalacije? Ili samo cache i dalwik ? Jeste li zadovoljni spicagen modom?
data-cache treba samo ako prelazis sa cm 8.3 ili 8.4 na sgm. ako si vec na sgm onda samo cache i dalwik.
majkon80 napisao:,i trece ono VPN,fix galery i Fix app installation error jesr si stiklirao i to? :)
ja sam u tom delu izabrao sve osim ssswitcth i qbanin mod

i sad sam stavio horse power 4,9 kernel i mogu reci da telefon leti. ima jos nekih bagova, ali se neopterecujem ako ce sve da bude uredu, mislim da bude stabilan kernel. :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Kod tog sgm,me nervira sto neje gluposto ostaju u pozadini uvek,npr stojao mi je jedno vreme superuser,i slicno.Mozda to zavisi i od kernela,a wucinac jer obrises nesto od sistem app,kao kod 8.3 sto smo radili?

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Koji je tu dencity ? Lici mi kao da je 140. Uzeo sam sony sketch font. Kako da vratim na 160, nemam onu build props aplikaciju?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, obrisem neke, calculator, genie widget, mms i jos neke. a superuser mozes iskljuciti da nebude u pozadini u settings/sgm settings/performance i iskljucis su. ali tako mozes imati problema sa app koje traze su dozvolu. inace taskkiler nekoristim uopste od kad koristim minfreemanager. ima na marketu pa probaj. podesi ovako: 8,12,16,40,60,90 i bices zadovoljan. posle dva dana memorija je na 40mb :)

Motoman, dencityi je 160 jer ga ja posle prebacim na 140 pomocu roottools-a.

i jos nesto, AKO STAVLJATE 2.6.32.9 KERNEL ONDA PRVO I OBAVEZNO URADITE ALL2EXT2, AKO TO NISTE RANIJE URADILI. sigurno ste videli da je jedan dev tom3q brikovao tel na taj nacin, nije satvio all2ext2 i ubacio je 2.6.32.9. kernel.

samo bih zeleo da vas upozorim ako niste to vec videli.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

wucinac, ne znam jesi skontao da postoji opcija promene fonta u SpicagenMod Settings ? Ali zeza me jako.. ja prebacim na Large i uveca se , al cim izadjem iz tog dela podesavanja, vrati se na staro... ne znam sta da radim?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

majkon80
Јесам брате, и ради лоше, тј. појављују се сметње у виду неких линија и коцкица.
А на фону ако отвориш видећеш анимацију уместо видео снимка. :lol:
Слобода или смрт

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Evo sad probah i ja,i kod mene isto,cak kad hocu opet nazad da prebacim na aparat izbacje force close.Nista skuvacu drugi bez tog dodatka samo. :lol:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Motoman, video sam tu opciju, ni kod mene neradi.

probaj ovo http://forum.samdroid.net/f56/discussio ... pica-4515/

ja sa ovim menjam dencity i font.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Kakva glupost.. bio sam stavio dencity na 180 al su se neke stvari preklapale pa sam se vratio na 160 i stavio ubuntu font, koji je mnogo citljiviji i krupniji.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Wucinac dali si i ti probao da skuvas sa ovom opicok da kamera snima u rezoluciji 640-480 ili si stiklirao ne?i ako jesi dal kod tebe baguje?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, ja sam stavio tu opciju i sad sam probao. ne baguje dok snimam. baguje dok pustam na stoc playeru ali samo kad se i zvuk cuje, ako je tisina sve je ok. nebaguje kad pustam na yxplayeru ali se necuje zvuk. kad prebacim na komp imam samo zvuk bez slike.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Sve u svemu po tvom pisaniuju ipak to jos nije to,a drugo mozda nemas te bele linije zbog kernela,ja koristim isti kao i best boj,ali sve u sve te kombinacija sa svukom,bez zvuka ovo ili ono....ipak je znam da nije to to.kuvam sad bez toga :wink:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, ja sam stavio horse pover 4.9. mozda je ipak bolje da se to izostavi. ja sam sad to prvi put probao. treba sacekati, rekli su da ce napraviti i zvuk pa ce mo onda da snimamo filmove sa spicom :)

Odgovori