Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
trazio sam po forumu kako se i sta treba podesavati na tel kad se neki program treba instalirati,ali me samo premesta sa foruma na forum...totalno se pogubim...ako bi neko imao vremena da mi posalje na PP u kratkim crtama,da vas neopterecujem opis kako da instaliram programe,neka mi posalje,bio bih mu veoma zahvalan
hvala
-
presretach
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 01:29
-
Gorki Levaja
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 25. Apr 2009. 18:55
-
presretach
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 01:29
Treba da se ukljuchi u meniju: Settings->System-> Motion sensorGorki Levaja napisao:...
Poz.
[Edit:] Tomas.Hokenberi:: Nema potrebe da citiras cele poruke. Posebno poruke neposredno iznad.
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
Gorki Levaja
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 25. Apr 2009. 18:55
ok,imam jedan problemcic
prebacivala sam nesto preko kabla na storage,kad je zavrsilo iskopcala sam kabal,i onda sam primjetila da su mi nestale sve pjesme u telefonu koje sam koristila kao zvuk,koje sam prebacila iz storage card da bi mogla dodijelit zvonu,.. i nista ja sam ponovo prebacila te pjesme na telefon.i kada idem da biram zvuk za zvono uopste mi se ne pojavljuju te pjesme koje su u telefonu koje sam maksuz prebacila? u cemu bi mogao biti problem...?
prebacivala sam nesto preko kabla na storage,kad je zavrsilo iskopcala sam kabal,i onda sam primjetila da su mi nestale sve pjesme u telefonu koje sam koristila kao zvuk,koje sam prebacila iz storage card da bi mogla dodijelit zvonu,.. i nista ja sam ponovo prebacila te pjesme na telefon.i kada idem da biram zvuk za zvono uopste mi se ne pojavljuju te pjesme koje su u telefonu koje sam maksuz prebacila? u cemu bi mogao biti problem...?
- cale
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Da li si sigurna da ih pebacujes na pravo mesto?
Da bi ih dodelila kao zvono,moraju biti u My Documents-->My Ringtones,da bi dodelila za sms moraju biti u Application Data-->Sounds.
presretach, Opet krsis pravila foruma.
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete.
Takodje,citiranje celog posta-zabranjeno.

Da bi ih dodelila kao zvono,moraju biti u My Documents-->My Ringtones,da bi dodelila za sms moraju biti u Application Data-->Sounds.
presretach, Opet krsis pravila foruma.
#4 ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete.
Takodje,citiranje celog posta-zabranjeno.
- cale
- Mobil manijak

- Kontakt:
Imas applikaciju S2U2,u okviru koje,pored mnostvo ocija,postoji i opcija Caller ID-->Full Screen.
To je jedno od resenja,koje ja koristim.
P.S.
Evo i mog, prelaznog resenja futrole u cilju zastite od spoljasnjih uticaja.Znojave/prljave ruke,padovi itd.
Naravno,dok se,"za jedno 100god." ne pojavi originalna futrola i kod nas.

Moze se "kaciti" i na pojas,tako da je vise ne "vucaram" po dzepovima.
Zemlja porekla: China
Materijal: Skaj/meka postava
Cena: 700Din.

To je jedno od resenja,koje ja koristim.
P.S.
Evo i mog, prelaznog resenja futrole u cilju zastite od spoljasnjih uticaja.Znojave/prljave ruke,padovi itd.
Naravno,dok se,"za jedno 100god." ne pojavi originalna futrola i kod nas.

Moze se "kaciti" i na pojas,tako da je vise ne "vucaram" po dzepovima.
Zemlja porekla: China
Materijal: Skaj/meka postava
Cena: 700Din.
imam problem...pre neki dan mi se jednostavno sam ugasio od sebe,stojao u futroli na stoli i kad sam ga uzeo,vidim ugasen.Upalim ga i radi super,to mi se isto desilo i sinoc.Jos nikada mi nije zapeo ili bagovao,radio je savrseno,sve do pre nekoliko dana,pa se pitam sta to moze biti i kako da se to resi? 
- cale
- Mobil manijak

- Kontakt:
Moze biti,nazalost,bilo sta.
Software-ski,Hardware-ski problem,bug neke applikacije itd...
Ukoliko se nastavi,ja bih ti peporucio da uradis Hard Reset,mada mozes ici sistemom eliminacije,applikaciju po applikaciju,ali je to jalov posao.Jer skoro svaka applikacija ostavlja "repove" u registry bazi.
Ovako Hard Reset-om ces osveziti system a applikacije i ostalo ces lako vratiti.
Nakon Hard Reset-a,koristi ga izvesno vreme bez Third-Party applikacija,da bi eliminisao slucaj SW problema u potpunosti.
Uradi kao sto sam ti predlozio,i moli Boga da nije HW problem.
Puno srece!

Software-ski,Hardware-ski problem,bug neke applikacije itd...
Ukoliko se nastavi,ja bih ti peporucio da uradis Hard Reset,mada mozes ici sistemom eliminacije,applikaciju po applikaciju,ali je to jalov posao.Jer skoro svaka applikacija ostavlja "repove" u registry bazi.
Ovako Hard Reset-om ces osveziti system a applikacije i ostalo ces lako vratiti.
Nakon Hard Reset-a,koristi ga izvesno vreme bez Third-Party applikacija,da bi eliminisao slucaj SW problema u potpunosti.
Uradi kao sto sam ti predlozio,i moli Boga da nije HW problem.
Puno srece!