Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Menjao sam ja ogroman br rom-ova dok nisam presao na note 2, a vidim da se ovde posle ubacivanja rom-a tesko ili gotovo nikako ne moze vratiti na stock, mada sam ja imao srece i uspeo da se vratim na stick. Ovaj tel mi je savrsen u odnosu S2 npr i radi fantasticno, a uz sve to baterija je toliko jaka da ne mogu da je potrosim
To je jedno od resenja. Vidim dabje problem preko odin-a da se vrsti na stock, bar sam tako cuo od ljudi kojima verujem na rec. Ja sam npr i S2 root-ovao i odmah odradio backup stock rom-a i taj backup cini mi se jos uvek imam na kompu
Nema problema ni preko Odina , meni veruj . Preflešovao sam preko ovog Hurricane 4.3 oficijelni N7100XXDMG1_N7100OXXDMH1_N7100XXDMF1_HOME.tar.md5 i pošto zaglupi pri podizanju (bootlop) uđeš u recovery i uradiš reset i wipe , nikakvog problema nema .
Vise je nego dobar...steta za SU binary update.Probao sam sinoc nekoliko romova i mogu vam reci da sve radi lepo ali nema jos SU za 4.3 tako da sam se vratio na 4.1.2...
spiderman72 napisao:Vise je nego dobar...steta za SU binary update.Probao sam sinoc nekoliko romova i mogu vam reci da sve radi lepo ali nema jos SU za 4.3 tako da sam se vratio na 4.1.2...
janka_88 , prvo flešuj ROM pa pa onda flešuj launcher&weather (prvo launcher a zatim weather widget), sve preko PhilZ Touch Recovery (lično testirao , radi perfektno)
Inače svima preporučujem Hurricane ROM 4.3][MI6-MJ2-MJ5][23-10-13] v5.0 , ROM radi izuzetno stabilno, brzo i bez bagova , već je ROOT-ovan tako da se nemorate cimati . Ja se ne vraćam na 4.1.2 ni u ludilu
Koliko vidim i dalje će ostati neprovidan status bar i widget za vrijeme će ostati kao i na 4.1.2, to bi mi bilo stvarno glupo... Znam da se uz root može ubaciti i to ali nije poenta u tome...
Drug ima problema sa notifikacijama za f.b,whatsapp,viber...u opste ga ne obavestava.Tek kad udje u neku od navedenih aplikacija vidi da ima poruku.Da li je imao neko slican prob. i kako ga je resio ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.