Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
ode spica.. dodje wildfire.
tuga i zalost neprezaljena. ovaj telefon je istorijski primerak jeftinog kvalitetnog android telefona!
ps: ako neko hoce da pazari nov wildfire nek se javi
Па ја сам имао вилдфире после шпице,и кад сам видео екран,ама ништа ме бре више није интересовало и да има 16 гига меморије и да има 3 гига процесоор.Џабе продао и одмах узео шпицу назад
N-tchbl, stvarno velika greska. kad je zena kupovala tel htela je wildfire beli, ali kad sam joj uporedio samo ekrane odma je odustala i uzela lg gt540.
kenzoki, probaj da obrises podatke od titanium-a i superuser-a. ili probaj da apdejtujes su u superuser app, ili iz recovery-a da uradis fix premision.
wucinac,kako su ovo upropastili http://bm.zxy.me/kuchnia/ kuhinju novu,idemo od pocetka,izaberes 22 verziju kernela posle u about stoji 21,drugo ako odaberes programe koje nude operu recimo ili onaj pregledac za slike,izbacuje force cloze slicno neko obavestenje,ili da program ne postoji i da odes na market i skines,ja neznam sta i kako i koji mozak je mogao onako dobru kuhinju da upropasti
+*ANY* SINGLE KEYPRESS WAKE_UP *EVERYTIME*
+Updated github repository till date,till the end of the day(Updated)
+Fixed lock-reboot issue
+Fixed sound mute issue
+Fixxed recovery appearance of sound fix and buffer
+Fixed skype routing issue, disabled unnecessory mic_enable(1) during headset and added route for voicememo_sub
+Added missing values in infobowlq.h for VLCD 3.0 on/off function
+Added missing definition of GPK(12) GPK(13) in infobowlq_gpio.h
+ZERO SOD, ZERO Random Reboots!
+Super smooth UI, Super efficient multi-tasking
+a-l-m-o-st p-e-r-f-e-c-t
+2 variants of 16BPP and 24BPP
+800Mhz
+Any Wake Key finally fix (thanks to spica234)
+Multitasking
+Minor adjustments on Memory Management
+2G/3G/HSDPA
+Fast & Stable
+YONIP .32 kernel Final Version
Da li neko zna da li Spica podrzava TV Out? Znam da se ne dobija RCA kabl kao prateca oprema, ali me interesuje da li ce raditi sa nokijinim ili kablom nekog drugog proizvodjaca.
pozdrav moze li pomoc:)
Ubacio sam ovaj http://forum.samdroid.net/f53/cyanogenm ... ares-4394/ i imao problem sa tastaturom tj izlazilo mi je stalno da se tastatura naglo ugasila i vratio sam na 2.1,ali sada ne mogu da udjem u recovery zna li neko kako da resim problem? hvala unapred
spica234;143891 napisao:Version 10 Changelogs(Coming Soon!):
+DMA support for s3c SDHCI enabled
+HOST OTG Support enabled (Experimental)
+HSMMC(High Speed Multi Media Card) optimized
+During call distruction sound for a second corrected
+Extreme-optimized 2D for spica, 2D like never before.
Antutu -2D-356, 3D-165, DB I/O 80
FPS2D: 68,
Quaderent 2D: 290
+UI smootheness, Performance & multi-tasking like never before.
+Ext4 Ready!
+Bluetooth sleep issue during carkit use fixxed.
+Half-TouchScreen issue fixed.
+Phone App lag issue during launch fixed.
Ako neko moze da mi kaze gde su podesavanja za USB na telefonu,hocu da ga stavim u kies mod a ne mogu nigde da nadjem ? Drugi problem mi je vezan za kameru,stavim rezoluciju na 3,2 a telefon konstantno slika u 512x351 ?
Version 11 Gamer Edition Revised (PreFinal)(A revolutionary break through) Changelogs(Coming soon)
+No changelogs, As I OverDescribed the facts, Does this make happy?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.