Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Joxy, koliko si je platio? Daj neki link ili slikaj da vidim tvoju, interesuje me da li je original. Ima dosta kopija, razlike su gotovo neprimetne na oko, ali opet...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
@Azimuth, Bila je 1080din plus postarina, znaci sve ukupno oko 1300din. Treba da je original, ne znam u cemu je razlika izmedju originala i kopije o da li uopste postoji. Na ovoj njegovoj kutijici a i na njemu pise da je original, i pise Made in Korea. Ne znam kako ide to sa dodavanjem slika ovde, vidim da mora mozda preko sajta dodaj.rs ali ja mogu da ti dam broj od tog lika a evo ti i link oglasa, tu sve imas. 
https://www.kupujemprodajem.com/Galaxy- ... -oglas.htm
EDIT:
Ja sam uzeo sivu (tj crno siva kombinacija) nekako mi je najlepsa, a ima ih jos u plavoj, crnoj, beloj i oker boji, juce mu je stigla nova kolicina.

https://www.kupujemprodajem.com/Galaxy- ... -oglas.htm
EDIT:
Ja sam uzeo sivu (tj crno siva kombinacija) nekako mi je najlepsa, a ima ih jos u plavoj, crnoj, beloj i oker boji, juce mu je stigla nova kolicina.

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Није сигурно оригинал, већ кинеска копија. Оригинал кошта 25+ долара... Али не сумњам да су то кинези одрадили како треба.
ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
Da, nije original. Razlika je u materijalima. Original je taj okvir mnogo jači, čvršći i tasteri se ne vade, a sam crni deo je daleko mekši, pogotovo sa unutrašnje strane.
Mada ok, nije ni kopija toliko loša.
Inače, svako malo možeš naći akciju pa spuštaju cene na oko 18$ za određenu boju, dok je redovna cena oko 25-30$.
Mada ok, nije ni kopija toliko loša.
Inače, svako malo možeš naći akciju pa spuštaju cene na oko 18$ za određenu boju, dok je redovna cena oko 25-30$.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa ne znam, meni izgleda lepo i odlicno stiti telefon, bas lepo izgleda sa njim.
I realno bolje je uzeti za 10-ak $ nego 25-30$ i jos plus moras da cekas 2-3 nedeljenje min da ti stigne, opet kazem meni bas izgleda super i odlicno stiti telefon. 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Које 2-3 недеље за доставу?? Мени сваки пут стизало за максимум недељу дана.
SGP SPIGEN NEO HYBRID FAKE Vs REAL CASE SAMSUNG G…: http://youtu.be/E9Yhv0Yv4CM
SGP SPIGEN NEO HYBRID FAKE Vs REAL CASE SAMSUNG G…: http://youtu.be/E9Yhv0Yv4CM
ex ivan87
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Evo konacno sam pazario note 3, pa reko da se pohvalim. Samo uopste nemam vremena da ga cackam (da sve podesim kako treba za koriscenje). Moram sada da pazarim neke lose futrole i foliju da zastitim telefon dok ne nearucim opremu. Nameracio sam se na obicnu futrolu na izvlacenje (takve bas gotivim, jer ne menjaju izgled telefona). Od prevrnute koze i najverovatnije cu da narucim on iLoome tempered glass screen protector.
Nego jeste videli da je izasao 4.4.2 za Srbiju (telekom), nadam se da ce uskoro i za telenor (batalio sam samostalno flesovanje odavno), volim OTA.
Nego jeste videli da je izasao 4.4.2 za Srbiju (telekom), nadam se da ce uskoro i za telenor (batalio sam samostalno flesovanje odavno), volim OTA.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Azimuth
- Moderator
nemanjabrat, i koliko te izadje sa postarinom iLoome tempered glass screen protector? Ja sam za bilo kakvu varijantu, samo da je 9H u pitanju.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
@Ceftriaxone, Pa dobro to kako kada stigne, u proseku je toliko kako kaze @Azimuth... 

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Azimuth, znam da sam video da je cena 25$, ali ako gledas da nadjes da se salje iz recimo Hong Kong-a onda je postarina besplatna. A realno kazu da je mnogo dobra zastita. Ako imas ovako dobar telefon 18 eura nije nista za dobru zastitu ekrana.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Мени је стигла фолија из Кине.
Ако се наручује из Кине чека се толико.
Из Америке, одакле је спиген, чека се 7 дана, јер се шаље брзом поштом.
Ако се наручује из Кине чека се толико.
Из Америке, одакле је спиген, чека се 7 дана, јер се шаље брзом поштом.
ex ivan87
I ja cu morati neku da uzmem, ali gledam da to bude 9H, jer ipak kako kazu bolje je spreciti nego leciti, a i ove obicne folije sto mi imamo priliku da pazarimo kod nas se izgrebu posle nekoliko dana koriscenja, a i 25-30 dolara je nista za cenu novog ekrana 

- Azimuth
- Moderator
Ma ja imam problem jer mi iz nekog razloga još uvek odbija karticu kad pokušam da uzmem Nillkinovu 9H.
Valjda ću uspeti nekako da kupim.
Valjda ću uspeti nekako da kupim.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Што мора нилкин?? Узми било коју 9h... Ја сам моју наручио 26.2., јуче ми стигла, платио 5$. Иста као и претходне које сам имао
ex ivan87
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
@Ceftriaxone, Aha ok, hvala na informaciji. Koje ti sajtove koristis tj preko kojih narucujes, ili iz Kine ili iz Amerike svejedno...? 
EDIT I:
Da li znate za sta je ovo azuriranje od 28mb, malopre sam ga dobio pa sam instalirao?
EDIT II:
Ceftriaxone, evo upravo sada sam gledao ovaj video sto si postao, real vs fake spigen neo hybrid case... Ovaj fake ima kao plasticne dugmice sa strane dok original ima metalne, i pozadi pise 13 megr dok na originalu stoji 13 mega-normalno, tako je sve i na mom kao kod originala rj ima sa strane kao te metalne dugmice i pozadi pise normalno-13 mega, ne znam sad...
EDIT III:
I da, jos jedna razlika, kod fake futrole sa strane je natpis NEO HYBRID ispisan velikim slovima, dok je na originalu (kao i na mom) ispisan naziv samo sa pocetnim velikim slovima (Neo Hybrid)...

EDIT I:
Da li znate za sta je ovo azuriranje od 28mb, malopre sam ga dobio pa sam instalirao?

EDIT II:
Ceftriaxone, evo upravo sada sam gledao ovaj video sto si postao, real vs fake spigen neo hybrid case... Ovaj fake ima kao plasticne dugmice sa strane dok original ima metalne, i pozadi pise 13 megr dok na originalu stoji 13 mega-normalno, tako je sve i na mom kao kod originala rj ima sa strane kao te metalne dugmice i pozadi pise normalno-13 mega, ne znam sad...

EDIT III:
I da, jos jedna razlika, kod fake futrole sa strane je natpis NEO HYBRID ispisan velikim slovima, dok je na originalu (kao i na mom) ispisan naziv samo sa pocetnim velikim slovima (Neo Hybrid)...

Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 15. Mar 2014. 20:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni"
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni"
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
http://mobile.benchmark.rs/mobile_clanc ... /strana_3/
Evo jednog teksta za Barabu i ostatak iKompanije
Jes' da je od pre 2 meseca ali to je to 
Evo jednog teksta za Barabu i ostatak iKompanije

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
I ja se slažem , Note 3 je definitivno najbolji smartphon za 2013 godinu ... što se tiče ostalog poretka meni su S4 i Htc One ispred Z1 i G2 .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ima li razlike u veličini senzora kamere između S4 i Note 3? Koliki je na S5?
Pozz svima,
da li se nekom n9005 abt na 4.4.2 kk od kako je to uradio action memo pcija za olovku mi ne radi, da li ima neka caka ili da resetujem tel tj da ga vratim na 4.3 i iskljucim abt.
hvala i pozdrav
da li se nekom n9005 abt na 4.4.2 kk od kako je to uradio action memo pcija za olovku mi ne radi, da li ima neka caka ili da resetujem tel tj da ga vratim na 4.3 i iskljucim abt.
hvala i pozdrav
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Nema vracanja!