Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
sergius, jel bio vruć. telefon kad si ga našao? Koliko dugo je bio na punjacu? Jel se punio na originalnom punjaču? Na kabl ili Wireless punjač ? Nemam sad neku ideju sta je moglo da se desi. Nikad nisam imala takav slučaj. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@sergius, pogrešio sam u predhodnom postu, za s6 drži power dugme i volume down 10 sekundi i to mora da inicira reboot telefona.
Drži ta dva tastera sve dok se telefon ne resetuje.
Drži ta dva tastera sve dok se telefon ne resetuje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Resio sam problem power dugme i volume DOWN i restartovao se...! Ovo me je totalno razbesnelo nisam na ovo navikao kod ajfona! 
EDIT:
Ninolina, Nije bio vruc,a bio je na punjacu oko 1 sat mozda malo duze...
Doduse sada posle restarta sve radi ok i normalno!

EDIT:
Ninolina, Nije bio vruc,a bio je na punjacu oko 1 sat mozda malo duze...

Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 29. Jul 2015. 22:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- znemanja
- Moderator
@bata bogdan, ono sto se desilo sergiusu nije mana Samsunga, vec Androida, zamzavanje sistema sam imao i na Alcatelu, Huawei, LG, Samsung.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nece valjda to stalno da se desava,pa ja ovaj problem nisam nikada imao ni na S2,S3,a bogami ni na S5?!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Znemanja,nisam nista loše mislio... Opusti se brate... Toliko o čuvenom s6 koji je ispred svih, a dešavaju se stvari kao na LG, Huawei, Sony itd...znemanja napisao:@bata bogdan, ono sto se desilo sergiusu nije mana Samsunga, vec Androida, zamzavanje sistema sam imao i na Alcatelu, Huawei, LG, Samsung.
Nemoj da se nalaziš prozvan ako je bilo šta u vezi s6

Brate, šala, koja nije tebi bila upućena

Huawei
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I takooo...
Neko jedva čeka da se nekom desi problem...
sergius, nisam imala ni sličnu situaciju sa mojim S6, a ni sa S3 niti S4. Ne znam šta je moglo da uzrokuje ovo.
Drago mi je da si rešio problem. Nadam se da se neće ponoviti.
Jesi koristio original punjač? Da nije Fast Charging pregrejao telefon a ovaj se isključio da se zaštiti? Možda je i nešto što si mu radio pre punjača uzrok? Ko zna...

sergius, nisam imala ni sličnu situaciju sa mojim S6, a ni sa S3 niti S4. Ne znam šta je moglo da uzrokuje ovo.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- znemanja
- Moderator
sergius, Naravno da neće, jednostavno to je neki trenutni bug ili šta već i onda je nužno da se izvrši reboot telefona. Slično kao kada se Windows na kompu zamrzne, onda reset na dugme i stvar rešena. Baš mi se to pre nekli dan desilo na Tab 4 LTE, a pre nedelju dana na Huawei P8 lite kod kolege pri update neke app. Posle restarata je sve ok i radi najnormalnije.
desava se i to ne toliko retko..
jer niko ne gasi svoj telefon po mesec-dva pa i vise.
Ugasis telefon jednom nedeljno i upalis ga posle minut i lepse ce raditi sigurno.
jer niko ne gasi svoj telefon po mesec-dva pa i vise.
Ugasis telefon jednom nedeljno i upalis ga posle minut i lepse ce raditi sigurno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
sergius, mrzim što ću ovo napisati, lepo sam ti rekao ne prodaj iP6, već imaš najbolji mob, ti si hteo promenu i jbg. Uporedi mi kvalitet razgovora S6 i iP6.
Baraba ne znam sta bih ti rekao ne mogu da pljujem ni S6 ni ip6 a sto se tice kvaliteta razgovora tu su negde ili sam ja gluv [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Prijatel je usao u download mod da bi uuradio root, ali je zaboravio pre toga da aktivira ospicju usb debuging i sada ne zna kako da ugasi telefon jer se na s6 ne vadi baterija. Kako moze sada dok je u download modu da restartuje telefon da bi se upalio?
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
zoreli, hvala, uspeo je drug da se snadje u medjuvremenu 
Sta se radi na ovom tel ako zakuca i ne moze da se ugasi na power dugme? Cinjenica je da je mocna masina, ali sve zna da zakaze. NA modelima gde se skida baterija resenje je vadjenje baterije, a ovde gde se baterija ne skida?

Sta se radi na ovom tel ako zakuca i ne moze da se ugasi na power dugme? Cinjenica je da je mocna masina, ali sve zna da zakaze. NA modelima gde se skida baterija resenje je vadjenje baterije, a ovde gde se baterija ne skida?
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa napisao je, Volume down + power. Na svakom telefonu postoji neka kombinacija tastera ili mesto da se "bocne" i ozivi ukoliko zabode 

- toda81
- Prijatelj foruma
Nisam znao za tu kombinaciju tastera. Dobro je sto postoji to jer bi bilo previse da stalno mora da se trci u servis 

Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Da li mozete da me uputite na link sa uputstvom za root G920F 5.1.1 jer je cu morati sve da radim na daljinu preko TV i zato mi treba root koji funkcionise. postoji li app koja provereno radi root na s6 5.1.1
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
toda81, izvoli :
How to Root Galaxy S6 and S6 Edge on Android 5.1.1 update
http://zidroid.com/how-to-install-twrp- ... oid-5-1-1/
https://www.youtube.com/watch?v=iKhYSQXAqjE
How to Root Galaxy S6 and S6 Edge on Android 5.1.1 update
http://zidroid.com/how-to-install-twrp- ... oid-5-1-1/
https://www.youtube.com/watch?v=iKhYSQXAqjE
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
zoreli, hvala. Upravo sam se nakacio na drugov komp da uradimo root pa javljam da li smo uspeli
EDIT Uspeo je root, hvala jos jednom zoreli,
EDIT Uspeo je root, hvala jos jednom zoreli,

Note IV N9100 dual