Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
NIKAD VISE U ZIVOTU NE UBACUJEM NI JEDAN ROM NA NOITE 2! Ni jedan rom ne radi kako treba i svi su prepuni bugova da to nije normalno! Ne mogu da verujem da niko ne zna za note 2 da odradi rom koji ce da radi kako trebna! Na S2 je bilo puno rom-ova koji su savrseno radili bez greske, a na note 2 je uzas. Vratio sa se na stoock nemacki N7100XXDME6_N7100DBTDME2_DBT
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, jesi li probao Omega Rom? Mnogi ga hvale i koriste. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
toda81, To je verovatno zato sto ubacujes romove bazirane na leak firmware. Ili ubaci neki baziran na 4.1.2 ili sacekaj zvanicni 4.3 pa onda wanam ili omega... Ja sam gledao sta da ubacim ali ipak cu da sacekam zvanicni 4.3 i onda da flesnem...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pa podijeli sa nama kakav je bug u pitanju, čisto da i mi znamo.
Ja sam svakako odlučio da ne radim ni root jer kad jednom uradim stalno me vuče da nešto modujem i čačkam po sistemu.
A i ovako mi i više nego dovoljno zadovoljava potrebe. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Nonolina, nisam probao Omega rom, a i neko vreme cu malo da ohladim glavu i da uzivam u stock rom-u. Iskreno aplikacija s note mi se ni malo ne svidja kako izgleda na 4.3. Mnogo je jednostavnija i lepsa za koriscenje na 4.1.2 nego na 4.3.
Tacno je da sam koristio cuetom rom-ove koji su zasnovani na leak 4.3 i sigurno je u tome bio problem sto je bilo toliko zamrzavanja ekrana, zakucavanja i svaga ostalog sto uzasno nervira. Cesto se desavalo da mi neka aplikacija iz cista mira poludi i pocrni ekran i onda cekam dok ne izbaci da je sama zaustavljena u radu. To se desavalo sa mnogim aplikacijama i vise nemam strpljenja za to i zato sam se vratio na nemacki stock 4.1.2. Verujem da su rom-ovi zasnovani na 4.1.2 stabilniniji nego ovi sa 4.3. Ovaj nemacki stock je jedino pravio problem sto se desi da nece ekran iz cista mira da se rotira
Tacno je da sam koristio cuetom rom-ove koji su zasnovani na leak 4.3 i sigurno je u tome bio problem sto je bilo toliko zamrzavanja ekrana, zakucavanja i svaga ostalog sto uzasno nervira. Cesto se desavalo da mi neka aplikacija iz cista mira poludi i pocrni ekran i onda cekam dok ne izbaci da je sama zaustavljena u radu. To se desavalo sa mnogim aplikacijama i vise nemam strpljenja za to i zato sam se vratio na nemacki stock 4.1.2. Verujem da su rom-ovi zasnovani na 4.1.2 stabilniniji nego ovi sa 4.3. Ovaj nemacki stock je jedino pravio problem sto se desi da nece ekran iz cista mira da se rotira
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
toda81 strpi se , narednih dana se očekuje zvaničan 4.3
.

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
Probacu taj zvanicno 4.3, w ako mi se ne svidi vracam se na ovaj nemacki 4.1.2 i nema vise zezanja i igranja 
EDIT: Ja sam magnet za glupsti! Upravo mi je na u status baru izasla info da je navodno sd card ostecena pa mi je ponudila opciju da je formatiram i ja naravno nisma odobrio pa sma restartovao telefon i vise ne prikazuje uopste da imam memorijsku karticu. Probao sam da je ubacim u citac kartica,a li je komp ne prepoznaje, a probao sma i u drugi telefon da je ubacim i ista stvar, ne vidi je uopste. Da li postoji neko resenje bar da izvucem fajlove iz nje? Imam ja porgramcice kojima sam vadio fajlove kada se obrisu, ali ovakvu situaciju nisma imao. Pretpostavljam da je otisa u vecna lovista
a sa njom i svi moji fajlovi. Imam ja to sve na kompu, ali sma ovde sve lepo sortirao pa me mrzi da ponovo, na novoj kartici koju cu sigurno morati da kupim, da sve ubacujem i sredjujem iz pocetka

EDIT: Ja sam magnet za glupsti! Upravo mi je na u status baru izasla info da je navodno sd card ostecena pa mi je ponudila opciju da je formatiram i ja naravno nisma odobrio pa sma restartovao telefon i vise ne prikazuje uopste da imam memorijsku karticu. Probao sam da je ubacim u citac kartica,a li je komp ne prepoznaje, a probao sma i u drugi telefon da je ubacim i ista stvar, ne vidi je uopste. Da li postoji neko resenje bar da izvucem fajlove iz nje? Imam ja porgramcice kojima sam vadio fajlove kada se obrisu, ali ovakvu situaciju nisma imao. Pretpostavljam da je otisa u vecna lovista

Note IV N9100 dual
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Sta reci druze sem da ce se dobro snaci u vecnim lovistima
A ti odraditi posao sa novom karticom
A ti odraditi posao sa novom karticom
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- janka_88
- Expert
Meni se to jednom desilo sa starom karticom ali sam je uspio formatirati jer mi je telefon ipak nudio tu opciju da formatiram jer je oštećena...
- toda81
- Prijatelj foruma
Po udio je i meni, ali sam ja pomislio da se mozda tel zaglupio pa ce se srediti restartom, wli ipak nisam bio u pravu. Nema mi druge nego da kupim drugu karticu
Note IV N9100 dual
- kvaka33
- Expert
Za takvu zver ne treba ti bude zao 10 tak evra ,svi se ponekada negde zeznemo
- janka_88
- Expert
Ja sam prije par mjeseci uzeo Kingston 32GB class 10 i fenomenalno radi tako da ide preporuka za nju. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Mozes li mi dati link gde si narucio tu od 32gb i koliko si dao za nju?
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
Uzeo sam je u radnji u Banja Luci i kostala je 27eur prije 4 mjeseca otprilike.
Mogu se na amazonu naci Samsung kartice takve za oko 20eur. 

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
http://www.gsmarena.com/android_43_for_ ... s-7154.php
Izgleda da je pitanje dana kada ce stici 4.3. Bas me zanima koju ce zemlju prvu pogoditi
Izgleda da je pitanje dana kada ce stici 4.3. Bas me zanima koju ce zemlju prvu pogoditi

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- toda81
- Prijatelj foruma
Nadam se da ce to biti Nemci, a i da ne budu lako cemo ga preflashovati 
Da li mi je promaklo ili stvarno nece da ubace air control za s pen?

Da li mi je promaklo ili stvarno nece da ubace air control za s pen?
Note IV N9100 dual
- kvaka33
- Expert
Da ne gatamo ,uskoro ce izaci pa cemo videti sta ,gde i kako
- janka_88
- Expert
Izgleda da će 4.3 za S3 biti povučen do daljneg a za Note 2 će biti isto tako navodno odgođen...