Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 8
Kod mene sve zavisi od signala, ako je pun, izdrzi citav dan, do navece. Ako je signal 2 crtice, ne moze ni 3h sota izgurati. Koristim drustvene mreze, youtube, 1 igra (clash of clans
). Kombinovano wifi/3g, 1 kartica. Samo na wifi, izguram 7h sota. I uvijek mi je high performance mod ukljucen.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Hvala momci na odgovorima.
Da li koristite neku zastitu za ekran? Da li je pronadjeno neko bolje i jeftinije resenje od onog whitestone stakla?
Imam jako lepu ponudu za Notaru ali me Exynos/baterija i taj edge ekran odbijaju, zbog toga sam najvise i otisao sa Samsunga barem za sad.
Baterija bi mozda i bila manje-vise ok, iako sam postao nesto zahtevniji korisnik u poslednje vreme.
Dakle pored standardne sinhronizacije 3-4 mail naloga, koristim sve moguce zderace baterije poput Instagrama, FB, Messenger, Viber, WA, Telegram... Igre bas retko kad igram ali uvek imam po 10-ak instaliranih. Najveci problem po meni je 4G koji bas i nije u dobrim odnosima sa Exynosom a s obzirom da sam maltene non stop na 4G (bas retko kad wifi) veliko je pitanje kako bi se baterija ponasala.

Da li koristite neku zastitu za ekran? Da li je pronadjeno neko bolje i jeftinije resenje od onog whitestone stakla?
Imam jako lepu ponudu za Notaru ali me Exynos/baterija i taj edge ekran odbijaju, zbog toga sam najvise i otisao sa Samsunga barem za sad.
Baterija bi mozda i bila manje-vise ok, iako sam postao nesto zahtevniji korisnik u poslednje vreme.

Dakle pored standardne sinhronizacije 3-4 mail naloga, koristim sve moguce zderace baterije poput Instagrama, FB, Messenger, Viber, WA, Telegram... Igre bas retko kad igram ali uvek imam po 10-ak instaliranih. Najveci problem po meni je 4G koji bas i nije u dobrim odnosima sa Exynosom a s obzirom da sam maltene non stop na 4G (bas retko kad wifi) veliko je pitanje kako bi se baterija ponasala.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nemam ništa na ekranu, osim oleofobskog premaza koji je baš odličan. [emoji16]
Koliko znam, i dalje nema ništa bolje od Vajtstona.
Mislim da si u pravu za 4G, imam utisak da mi baterija bolje drži kad sam ceo dan na vaj-faju nego kad sam ceo dan na 4G. [emoji3166]
Koliko znam, i dalje nema ništa bolje od Vajtstona.
Mislim da si u pravu za 4G, imam utisak da mi baterija bolje drži kad sam ceo dan na vaj-faju nego kad sam ceo dan na 4G. [emoji3166]
Nemoj uzimati note 8 ako si vecinom na 3g/4g, baterija je bas slaba... Ganjaj N9, kad izadje s10, taman u martu pasce cijena makar za 50 eura.
A stakla nema da valja, ko ti god kaze da ima, laze. Samo full glue fercera, ja sam narucio xx stakala sve je to kina i touch radi na pola ekrana, na pola ne radi. Sad sam narucio neko za 3 dolara, dobijes ljepilo, staklo i onaj uv djavo, pa cekam da stigne. Bolje da sam odmah dao 50 dolara na WD i bio miran, ovako se prlja ekran nenormalno.
A stakla nema da valja, ko ti god kaze da ima, laze. Samo full glue fercera, ja sam narucio xx stakala sve je to kina i touch radi na pola ekrana, na pola ne radi. Sad sam narucio neko za 3 dolara, dobijes ljepilo, staklo i onaj uv djavo, pa cekam da stigne. Bolje da sam odmah dao 50 dolara na WD i bio miran, ovako se prlja ekran nenormalno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da da, kapiram skroz o cemu pricate. Ja sam S8 furao bez zastite i bio je bez tackice ali za tako nesto treba imati i srece, bez obzira koliko bio pazljiv. Mada opet sa druge strane imamo i onu "kad te hoce hoce te" varijantu gde i kada ga zastitis sa svih strana moze da se desi nesto nepredvidjeno, nema pravila. 
Vec je porucen OP6, malo radi promene, ali u medjuvremenu mi je iskocila bas dobra ponuda za Notaru pa rekoh da proverim kakva je situacija sada inace mi nije bio primarno u planu za kupovinu.

Vec je porucen OP6, malo radi promene, ali u medjuvremenu mi je iskocila bas dobra ponuda za Notaru pa rekoh da proverim kakva je situacija sada inace mi nije bio primarno u planu za kupovinu.

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Zar niko da se pohvali da je dobio zvaničnu piti pa to moram ja da radim... [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201902 ... 295855.jpg[/img]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja još uvek nit' pitu jeo, nit' pitu mirisao. [emoji1787]
Juče proveravao.
MTS.
A i kad je dobijem, mislim da neću prelaziti bar nekoliko nedelja dok ne vidim kako to cepa na tuđim telefonima. [emoji38]
Posebno jer mi sve fino fercera na Oreu.
Juče proveravao.
MTS.
A i kad je dobijem, mislim da neću prelaziti bar nekoliko nedelja dok ne vidim kako to cepa na tuđim telefonima. [emoji38]
Posebno jer mi sve fino fercera na Oreu.
Nema jos za SEE [emoji849]
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Neverovatno da Telenor nešto prvi izbaci...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja nemam Nout SEE, nego Nout 8. [emoji12][emoji38]vojopd napisao:Nema jos za SEE [emoji849]
Pridružujem se iščuđenju. [emoji16]Martin Mystere napisao:Neverovatno da Telenor nešto prvi izbaci...
Meni je za Nemacko trziste (vodafone mislim) i jos uvek nista. 

Bice u martu izgleda 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja sam flešnuo Pie na N8 - utisci : kao da je drugi telefon , radi vidno brže - pravo osveženje. Preporuka je da flešnete preko Odina DBT (nemački) Pie , sve iznova podesite i zaista utisak je odličan .
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ali na sammobile, ne pise da je izasao dbt za note 8, samo sza s8+. Valjda ce i ota na see uskoro [emoji28]
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Hoće sigurno u narednih par dana. Ako te baš svrbi, imaš SamFirm na XDA pa preko njega skini koji god hoćeš ili nađi direkt link na istom forumu 

Ma znam da imam, ali nisam toiko nestrpljiv. Kad dodje, dodje
. Ionako pise mart na Samsung members.

Jel bolja baterija nego na oreo?zoreli napisao:Ja sam flešnuo Pie na N8 - utisci : kao da je drugi telefon , radi vidno brže - pravo osveženje. Preporuka je da flešnete preko Odina DBT (nemački) Pie , sve iznova podesite i zaista utisak je odličan .
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
nesta, Iskreno za bateriju ne znam jer sam ga testirao 24h . Ja recimo nikada ne nadograđujem softver (tipa Andoid 8 na 9 , ) preko software update opcije na telefonu (ove mesečne zakrpe da ). Nego čist fleš i sve po redu . Za tih 1 dan aktivnog korišćenja utisci su više nego pozitivni , stvarno baš se vidi razlika - mnogo bolje i fluidnije radi N8 na Pie . I da DBT je multi CSC tako da vam ostaje naš SEE kod .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ja bih ipak pre odradio preko ota. Mada ja sam na mts i još uvek nema ništa. A reci mi da ako ipak rešim da ga ubacim preko odina, za koju zemlju da skinem firmware?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ Napisao je vec. [emoji4]
zoreli napisao:Ja sam flešnuo Pie na N8 - utisci : kao da je drugi telefon , radi vidno brže - pravo osveženje. Preporuka je da flešnete preko Odina DBT (nemački) Pie , sve iznova podesite i zaista utisak je odličan .