Problem sa e 730
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Problem sa e 730
Treba mi jedna pomoc,naime kad god prebacim sa kompa neku pesmu,a ona sadrzi error u sebi ,nece posle da mi obrise te pesme a ipak mi zauzima mesto u memoriji.Probala sam da obrisem ali uvek pise error i nece...za sada mi je zauzeto 15222KB bez veze...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Andrea, probaj sa opcijom restore factory setings (barem se tako zove kod nokije),tu ce ti biti pobrisano sve sa telefona i bice vracen u fabricko stanje!
Ako ne uspe,jedina preostala mogucnost ti je da ga nosis u servis na flashovanje,tu ce ti se sve takodje vratiti na fabricka podesavanja a jos pride ces dobiti noviju verziju sw-a!
Ako ne uspe,jedina preostala mogucnost ti je da ga nosis u servis na flashovanje,tu ce ti se sve takodje vratiti na fabricka podesavanja a jos pride ces dobiti noviju verziju sw-a!
D500&E71
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Andrea, pa ne znam kako se samsung ponasa kada prikljucis na komp preko kabla,ali recimo teoretski ako ga prikljucis na komp,a imas XP,komp bi tel trebao da prepozna kao mass storage,i onda imas pristup njegovoj memoriji,fajlovima .....,i lepo sa par klikova misem obrises sve suvisne fajlove
D500&E71
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46