Memorijska za D900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Memorijska za D900
Imam Samsung D900, i zelim da kupim memorijsku za njega. Trazio sam koliko maximalno memorije mogu da stavim u njega ali nisam nasao. Zelim da od vas cuje vasa iskustva sa memorijskim karticama na ovom telefonu. Koliko kostaju? Da li usporavaju rad? Koliko maximalno memorije moze da se ubaci?
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa maximalno,verovatno 1GB ali nisam se uverio kako radi sa njom...Usporava samo ako telefon ne moze da podrzi toliku karticu i kad je karticu puna....
512mb ce ti sigurno raditi a 1GB mogao bi da uzmesh od nekog(prijatelja itd,ko ima Micro SD karticu) pa da probash...
Inache imash OVDE neke cene...
512mb ce ti sigurno raditi a 1GB mogao bi da uzmesh od nekog(prijatelja itd,ko ima Micro SD karticu) pa da probash...
Inache imash OVDE neke cene...

- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Mirko 91, pa ide micro sd a sto se cena tice evo jos,nisam uspeo da nadjem podatak o tome koliko je maximalno podrzano
http://www.itsvet.com/brzapretraga
http://www.itsvet.com/brzapretraga

<<<Black N96>>>
- Dexter
- Expert
Idi na www.itsvet.com i u brzoj pretrazi ukucaj micro SD i izbacice ti sve SD mem. kartice... 

Poslednja izmena od Dexter u Pon, 30. Apr 2007. 11:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Dexter
- Expert
Pa odluchi se vishe shta ti treba...Eehh...nishta ispravili smo sve sada...Mirko 91 napisao:@Dexter
Ne razumem se bas, na telefonu mi pise da ide Mini SD Memorijska, a na ovoj strani za koju si mi ostavio link su sve Micro SD kartice. Da li je ovo isto, ili ima razlike?
Evo ti neke Micro SD kartice... npr od 512MB - ovde
Ili npr neka od 1GB - ovde