Zvono i vibracija u isto vreme?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Zvono i vibracija u isto vreme?
da li ko zna koji novi modeli samsunga imaju mocnost zvonjave i vibracije istovremeno. ne prvo da vibrira pa zvoni. to me strasno nervira
Ovaj post sam obrisao ZATO STO SAM ZBOG MOJE ZURBE (razlog je naveden u donjem postu ) napravio gomilu gramatickih gresaka. Sve sto sam hteo napisati objasnio je nas admin dole jos samo da kazem da vibracija i zvono mogu da idu zajedno a to se podesava u sound setings svakog novijeg modela samsunga !
Poslednja izmena od loshmy u Sre, 16. Maj 2007. 18:55, izmenjeno 3 puta ukupno.
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pobogu loshmy, treba čovek da uzme prevodioca da bi shvatio šta si napisao...
Ovako sam te ja razumeo:

Ovako sam te ja razumeo:
Jesi li dao odgovor na pitanje da li je moguće da vibracija radi paralelno sa melodijom? Ne bih rekao...Koliko znam, svi Samsungovi telefoni imaju opciju da podesiš način na koji će zvoniti. Imaš samo vibraciju ili prvo vibraciju pa zvono, što znači da bi trebalo da je tu vibracija i zvono. To je neka vrsta profila, samo što u tome biraš način zvonjenja ali ne i samo zvono, koje postavljaš u sound settings.

● PRAVILA FORUMA ●
Samo modeli Samsunga sa novijim softverom imaju opciju zvona i vibracije u isto vreme. Kod modela sa starijim softverom postoji samo mogucnost prvo vibracija pa zvono. Jedino resenje ti je da kupis malo noviji telefon ili da postojeci flešuješ sa proverenim softverom. Ja imam E900 koji moze da zvoni i vibrira u isto vreme dok moj drugar sa istim telefonom to ne može (kupio ga tri meseca ranije). Imaš šifru da vidiš koja ti je verzija na telefonu. O kom samsungu se radi?
Moze li se flesovati c130 i ako moze kako da to uradim? Ja ne mogu ni na racunar da ga spojim....a mislim da sve radim kako treba...

Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com