odabir keypad tona je nemoguc. po difoltu je setovano na xylophone i ne mogu da promenim jer je sama opcija keypad tone bleda i ne moze da se udje u nju.
da li neko zna o cemu se radi?
pozz,
samsung P310
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Draga skubisa voleo bih da ti pomognem ali stvarno nemam ideju šta ti je sa telefonom. U ostalom šta će ti ta krbulja, stari E900 je mnogo bolji!
Probaj da resetuješ podešavanja za zvuk ako ima tu opciju!
A možda na tom telefonu ta opcija i ne radi. Koliko sam video softver je od e900, a ta dva telefona se baš razlikuju. Ne verujem da je fleshovan pošto verujem da je ovaj put skubisa pazila šta uzima!
Probaj da resetuješ podešavanja za zvuk ako ima tu opciju!
A možda na tom telefonu ta opcija i ne radi. Koliko sam video softver je od e900, a ta dva telefona se baš razlikuju. Ne verujem da je fleshovan pošto verujem da je ovaj put skubisa pazila šta uzima!
Poslednja izmena od Dekysa u Sub, 23. Jun 2007. 11:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
skubisa , mora da je problem u samom softveru . znaci , pitanje je kako je fleshovan fon .
evo , sad sam na mom samsungu P850 proverio , mada me to nije zanimalo jer sam ranije stavio na off , i keypad opcija nije bleda , znaci mogu da udjem u nju i da podesim kako mi odgovara .
probaj da resetujes na master reset , ( tad sacuvaj sve sto imas na fonu prethodno ) ili nosi tamo u radnju gde si kupila i pitaj da ti fleshuju fon ponovo . ako je nov fon i kupljen u radnji , imas garanciju sigurno .
evo , sad sam na mom samsungu P850 proverio , mada me to nije zanimalo jer sam ranije stavio na off , i keypad opcija nije bleda , znaci mogu da udjem u nju i da podesim kako mi odgovara .
probaj da resetujes na master reset , ( tad sacuvaj sve sto imas na fonu prethodno ) ili nosi tamo u radnju gde si kupila i pitaj da ti fleshuju fon ponovo . ako je nov fon i kupljen u radnji , imas garanciju sigurno .