samsung P310

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
skubisa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jun 2007. 10:50

samsung P310

Post od skubisa »

odabir keypad tona je nemoguc. po difoltu je setovano na xylophone i ne mogu da promenim jer je sama opcija keypad tone bleda i ne moze da se udje u nju.

da li neko zna o cemu se radi?

pozz,

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Draga skubisa voleo bih da ti pomognem ali stvarno nemam ideju šta ti je sa telefonom. U ostalom šta će ti ta krbulja, stari E900 je mnogo bolji!

Probaj da resetuješ podešavanja za zvuk ako ima tu opciju!

A možda na tom telefonu ta opcija i ne radi. Koliko sam video softver je od e900, a ta dva telefona se baš razlikuju. Ne verujem da je fleshovan pošto verujem da je ovaj put skubisa pazila šta uzima!
Poslednja izmena od Dekysa u Sub, 23. Jun 2007. 11:46, izmenjeno 1 put ukupno.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

skubisa , mora da je problem u samom softveru . znaci , pitanje je kako je fleshovan fon .

evo , sad sam na mom samsungu P850 proverio , mada me to nije zanimalo jer sam ranije stavio na off , i keypad opcija nije bleda , znaci mogu da udjem u nju i da podesim kako mi odgovara .

probaj da resetujes na master reset , ( tad sacuvaj sve sto imas na fonu prethodno ) ili nosi tamo u radnju gde si kupila i pitaj da ti fleshuju fon ponovo . ako je nov fon i kupljen u radnji , imas garanciju sigurno .

skubisa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jun 2007. 10:50

Post od skubisa »

hvala na pomoci, uspela sam da iskljucim tako sto sam utisala ton tastature do kraja, a to mi je i bilo bitno. :wink:

Odgovori