Samsung G600 - 5mpix
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung G600 - 5mpix
Ljudi sta mislite o ovom telefonu?
Izgleda sasvim pristojno, a najverovatnije ce biti pristupacniji cenom od nokie n95 i sericssona k850. izgleda da je i samsung najzad odlucio da ubaci promenjive teme a ne samo skinove ili mi se cini?!!
kamera 5 mpix, video vga (15 fsp) a cif (30 fps), ekram qwga 2.2" u 16 miliona boja.... Sta mislite?
Izgleda sasvim pristojno, a najverovatnije ce biti pristupacniji cenom od nokie n95 i sericssona k850. izgleda da je i samsung najzad odlucio da ubaci promenjive teme a ne samo skinove ili mi se cini?!!
kamera 5 mpix, video vga (15 fsp) a cif (30 fps), ekram qwga 2.2" u 16 miliona boja.... Sta mislite?
A N D R O I D
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
evo i par slika ovog modela.

Telefon je super, samo steta sto ne volim Samsung.
Izgleda da bi ovaj model trebalo da bude direktna konkurencija se K580.

Telefon je super, samo steta sto ne volim Samsung.
Izgleda da bi ovaj model trebalo da bude direktna konkurencija se K580.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Telefon na prvoj slici nije G600 vec G800, takodje samsung sa 5mpx samo sa optickim zumom i ksenonskim blicem i ko zna cime sve jos.
Zna li neko kada izlazi u slobodnoj prodaji ovaj G600?
Zna li neko kada izlazi u slobodnoj prodaji ovaj G600?
Poslednja izmena od dojlimi u Čet, 20. Sep 2007. 02:54, izmenjeno 1 put ukupno.
A N D R O I D
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Deluje lepo na izgled,ekran je dobar(16miliona boja),video vga uz odlican kvalitet izrade koji imaju koreanci vredi pogledati (mada nikad nisam voleo samsung).Ne znam kakva ce biti baterija i najvaznije- cena.Mislim da bi trebao biti znatno jeftiniji od K-850 jer jedino tako moze ocekivati neku znacajniju prodaju.
LG G2 Black,16GB
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
da li je moguce da su promenili menu, kod svih samsunga sve na isti fazon, evo ovde malo nekih promena. Al opet mi se nesvidja, ovi left i right soft key su mi uzasno ruzni. sve ostalo vec vidjeno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kupio sam ga i mogu vam reci da je extra za sada. ovako, prvi samsung sa mogucnosti promene tema, cak sta vise ima kreator u telefonu tako sa se prave na samom aparatu (slicno kao na novim smartfonovima onaj program themediy), kamera: foto mod cini mi se identican sa n95 (prodao sam je prosle nedelje) kao i vrlo slicno svetlo (blic). video extra ali je ipak bolji na n95 ("skoro ko stvarno"), zvucnik mnogo mnogo bolji nego na npr. d900,d900i,u600,u700 (ali ni priblizan n95). izgled definitivno lepsi od n95, oprema extra, cena prihvatljiva, ekran neverovatan (ima i auto regulaciju osvetljenja ekrana i tastature), baterija za ovakav fon extra (2 dana uz dobar maltret), poruke: smesno, samo 200 (u600 ima 1000, u700 500), ton za poruke smesno,samo 4 preinstalirana katasrofalno glupa tona (nadam se da je ovo samo softverski propust,kao i za SMS memoriju, DAJ BOZE), kuckanje poruka maltene kao na nokiji..moze da slika i snima direktno na micro sd,rad sa externom memorijom najbolji od svih dosadasnjih samsunga.... sve u svemu meni se bas svidja (osim ovih "ogromnih" mana) i bas mi odgovara 

A N D R O I D
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
dojlimi, molim te ako ikako mozes da postavis neke slike da vidimo kakve su . i ako moze video klip jer ne vidim u kom formatu snima i sa koliko frejmova .
Inace , ne svidja mi se zbog slajdera samo . To nikada nisam voleo kod fonova .
Ovaj G800 mi zato igleda kao pun pogodak , pogotovo zbog optickog zoom-a i sto je monoblok . Ako ga ovi nasi uvezu , ici ce mnogo bolje od G600 definitivno .

p.s. Ala se ja zeznuh , po slikama , ovaj G800 je isto slajder .

Inace , ne svidja mi se zbog slajdera samo . To nikada nisam voleo kod fonova .
Ovaj G800 mi zato igleda kao pun pogodak , pogotovo zbog optickog zoom-a i sto je monoblok . Ako ga ovi nasi uvezu , ici ce mnogo bolje od G600 definitivno .

p.s. Ala se ja zeznuh , po slikama , ovaj G800 je isto slajder .

postavio bih slike,ali ne znam kako?!! 31.000d
snima u 128*96, 176*144, 320*240,352*288 i 640*480, e sad na nekim sajtovima sam procitao da u rezoluciji 640*480 snima u 15 frejmova a u 352*288 u 30 frejmova, ne znam da li da verujem u ovo jer sam jutros testirao navedene rezolucije i dobio da u 352*288 izadje kvalitet oko 800, a u 640*480 kvalitet snimanja oko 1700, pretpostavljam da je duplo bolja (a i bas se primecuje) najveca rezolucija video snimanja koja ipak nije na nivou nokije n95 (moj prethodni model). tel je dobrim delom metalan, a slajd neverovatno dobar, nevidjen za sada (mislim). a da oprema ( u originalnoj "slim" kutiji ) , punjac, stereo slucalice (lomljive, sa 3.5 mm adapterom),USB kabal, razna uputstva (na nemackom) i disk sa pc softverom. inace na kutiji mi pise i da je micro sd 512 mb uklucena u paket ali je ipak nema, a bluetooth sluske niti ima niti pise na kutiji da ih ima ( a cini mi se da u kutiji i nema mesta da stanu?!!! ) inace ubacio sam staru karticu od 1gb i radi odlicno
snima u 128*96, 176*144, 320*240,352*288 i 640*480, e sad na nekim sajtovima sam procitao da u rezoluciji 640*480 snima u 15 frejmova a u 352*288 u 30 frejmova, ne znam da li da verujem u ovo jer sam jutros testirao navedene rezolucije i dobio da u 352*288 izadje kvalitet oko 800, a u 640*480 kvalitet snimanja oko 1700, pretpostavljam da je duplo bolja (a i bas se primecuje) najveca rezolucija video snimanja koja ipak nije na nivou nokije n95 (moj prethodni model). tel je dobrim delom metalan, a slajd neverovatno dobar, nevidjen za sada (mislim). a da oprema ( u originalnoj "slim" kutiji ) , punjac, stereo slucalice (lomljive, sa 3.5 mm adapterom),USB kabal, razna uputstva (na nemackom) i disk sa pc softverom. inace na kutiji mi pise i da je micro sd 512 mb uklucena u paket ali je ipak nema, a bluetooth sluske niti ima niti pise na kutiji da ih ima ( a cini mi se da u kutiji i nema mesta da stanu?!!! ) inace ubacio sam staru karticu od 1gb i radi odlicno
A N D R O I D
- vlada1970
- Mobil manijak
Hvala dojlimi, na informacijama . Vrlo interesantno zvuci . Pogovoto sto mene kamera i najvise interesuje na fonu .
Ovako , za postavljanje slika ti treba slika koju si prebacio sa fona na komp , pa onda otvoris :
http://www.imagevenue.com/
i sa "browse" opcijom , izaberes sliku na kompu i u "Select image content" u padajucem malom meniju oznazic "safe for work" i kliknes na "send file(s)" .
Kad ti uploaduje , na drugoj strani ces dobiti vise linkova iste slike , zavisno za sta hoces da upotrebis tu sliku .Tebi je dovoljan drugi link , iznad koga pise "Hotlink Image on a Forum or Message Board" i tu u tom pravougaoniku gde se nalazi link,koji pocinje sa
, kopiras ceo taj link i i uradis paste u odgovoru na ovom forumu . Slika ce ovde biti mala ali cemo mi moci da kliknemo na nju i da u posebnom prozoru dobijemo celu sliku.
Evo gde se nalazi taj link , koji ti treba ( zaplavio sam ga ) , klikni na sliku i dobices vecu :

ovakav isti nacin , kao sto sam ja postovao ovu sliku , treba i ti tebi da ispadne kad kopiras ceo link iz drugog reda .
Ako mozes i imas dobru internet vezu , uploaduj full format 5 Mpix sliku , da bi se video pravi efekat .
A za klipove , otvori :
http://www.rapidshare.com/
i najjednostavnije , vec na prvoj stranici ,sa "browse" odaberi klip sa kompa koji si prethodno prebacio sa fona , i klikni na "Upload" i sacekaj da zavrsi sve i dobices link , koji samo prekopiraj na forumu ovde .
Inace , lepo je sto ima mogucnost snimanja rezolucje 640x480 a jos kad bi bila sa 30 frejmova ,to bi bio pun pogodak . Mada , ako su bas tako samsungovci odlucili , nek im bude i 15 frejmova , vazno je da bar rezolucija 352x288 ima 30 frejmova , jer je tako mnogo bolje snimanje kad se neko krece . Nece biti duhova .
Ako si u mogucnosti , snimi i sa manjom 352x288 rezolucijom minut snimka i sa vecom 640x480 isto minut , pa postuj , jer si nam jedini koji moze to da uradi .
Ja pregledah net i ne nadjoh primere jos .
Tako da unapred hvala dojlimi,
Vlada
Ovako , za postavljanje slika ti treba slika koju si prebacio sa fona na komp , pa onda otvoris :
http://www.imagevenue.com/
i sa "browse" opcijom , izaberes sliku na kompu i u "Select image content" u padajucem malom meniju oznazic "safe for work" i kliknes na "send file(s)" .
Kad ti uploaduje , na drugoj strani ces dobiti vise linkova iste slike , zavisno za sta hoces da upotrebis tu sliku .Tebi je dovoljan drugi link , iznad koga pise "Hotlink Image on a Forum or Message Board" i tu u tom pravougaoniku gde se nalazi link,koji pocinje sa
Evo gde se nalazi taj link , koji ti treba ( zaplavio sam ga ) , klikni na sliku i dobices vecu :

ovakav isti nacin , kao sto sam ja postovao ovu sliku , treba i ti tebi da ispadne kad kopiras ceo link iz drugog reda .
Ako mozes i imas dobru internet vezu , uploaduj full format 5 Mpix sliku , da bi se video pravi efekat .
A za klipove , otvori :
http://www.rapidshare.com/
i najjednostavnije , vec na prvoj stranici ,sa "browse" odaberi klip sa kompa koji si prethodno prebacio sa fona , i klikni na "Upload" i sacekaj da zavrsi sve i dobices link , koji samo prekopiraj na forumu ovde .
Inace , lepo je sto ima mogucnost snimanja rezolucje 640x480 a jos kad bi bila sa 30 frejmova ,to bi bio pun pogodak . Mada , ako su bas tako samsungovci odlucili , nek im bude i 15 frejmova , vazno je da bar rezolucija 352x288 ima 30 frejmova , jer je tako mnogo bolje snimanje kad se neko krece . Nece biti duhova .
Ako si u mogucnosti , snimi i sa manjom 352x288 rezolucijom minut snimka i sa vecom 640x480 isto minut , pa postuj , jer si nam jedini koji moze to da uradi .

Ja pregledah net i ne nadjoh primere jos .
Tako da unapred hvala dojlimi,

Vlada
http://img171.imagevenue.com/img.php?im ... _790lo.jpg
ovo sam slikao sa g600, medjutim slika je ogromna pa sam joj smanjio kvalitet, ali otprilike to je to, samo jos bolje, za video malo teze jer mnogo zauzimaju memorije (pogotovo u najvecoj rezoluciji),imam sporu konekciju,ali smislicu vec nesto. pozz
ovo sam slikao sa g600, medjutim slika je ogromna pa sam joj smanjio kvalitet, ali otprilike to je to, samo jos bolje, za video malo teze jer mnogo zauzimaju memorije (pogotovo u najvecoj rezoluciji),imam sporu konekciju,ali smislicu vec nesto. pozz

A N D R O I D
- vlada1970
- Mobil manijak
Ok , thanks dojlimi . Djole je strava
Bas je super pasic . Nema problema , vidi se da sasvim ok kamera sto se tice fotografija . Slike sa vestackim svetlom i u polu mraku bi vredelo videti jer ce tu vise da pokaze karakteristike .
A za video , stvarno ne znam sta bi mogao da uradis
Znam da je snimak sa rezolucijom 640x480 od na primer minut , bar 15-20 MB i trebace ti vremena da uploadujes . Jedino ako si voljan kod nekog ortaka da odneses koji ima brzu vezu pa kod njega da upladujes , ali nema problema , ako moze moze ,ako ne , bice neko ko ce ga kupiti uskoro .
Hvala jos jednom , Vlada

A za video , stvarno ne znam sta bi mogao da uradis

Hvala jos jednom , Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas