X820 i svijetlo na tasterima

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Stivi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 01:58
Kontakt:

X820 i svijetlo na tasterima

Post od Stivi »

Kupih danas x820 i sve je ok, dok nocas ja slucajno u mraku kad ono nema svijetla na tasterima, pa me interesuje dali treba da ima svijetla ili je to fabricki tako, dali je mozda izgashena pomocu nekog koda ili sta je u pitanju

inache sam odushevljen telefonom , extra tanak ima dovoljno memorije za neke osnovne stvarcice, instalirao sam progame kao msn , chat ,i josh par njih

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Udjesh u podeshavanja>podeshawanja swetla>oswetljenje tastature (mislim da je tako,otprilike znam,jer sam fon prodao pre 6 meseci) i tu namestish oswetljenje...ja sam na mom namestio da preko dana ne radi oswetljenje,tek nocu od 20h-7h,jer chuwa baKteriju (i narawno smanjio sam oswetljenje ekrana na minimum)...Moj x820 sam punio na swakih 14-15h...Koliko tebi traje baKterija,a???? 8)

Stivi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 01:58
Kontakt:

Post od Stivi »

i ja sam moj prodao prije nedelju dana , baterija mi je trajala 2 dana a nekad dan u zavisnosti koliko sam ga koristio.mnogo mi se osoba zalilo na bateriju ali sam ja izgleda bio ubo dobru.a sto se tice svijetla na taseteuri bio je problem do folije pa sam ga vratio jer je bio pod garancijom i to su zamijenili :)

Odgovori