De mogu da nadjem... HITNO

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Milos Grubor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Okt 2007. 02:18

De mogu da nadjem... HITNO

Post od Milos Grubor »

Ljudi pomozite nemogu nigde da nadjem flash kabal za D900i a taman sam nasao neki lep firmware mod za njega. Obisao sam skoro celu balkansku i piramidu (u roamingu su mi rekli da to necu naci nigde). Da li mozete da mi kazete u kojoj radnji u beogradu to ima da se kupi. Adresa, telefon... svaka pomoc je dobrodosla

HVALA

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Flash kabal? mislim USB kabal sto se mob povezuje sa kompom? zar to nisi trebao da dobijes kad si kupio mobb? Ne zivim u BG ali sigurno ima ili pitaj u nekoj radnji da ti nabave.....to sigurno mogu da nabave od dobavljaca telefona samo je pitanje da l i im se isplati. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

dimi89 flash kabl i usb kabl su dve razlicite stvari, on se ne dobija uz standardno pakovanje i ima ga u servisima, sluzi sa flashovanje samsung telefona i izgleda ovako:
Slika
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

kljun hvala za post..........sad mi je jasnije :) mislio sam da je kao kod nokie ili SE thx :) ipak verujem da moze da se nabavi ako ne u mob. radnjama onda u radnjama sa tehnikom....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori