Ljudi pomozite nemogu nigde da nadjem flash kabal za D900i a taman sam nasao neki lep firmware mod za njega. Obisao sam skoro celu balkansku i piramidu (u roamingu su mi rekli da to necu naci nigde). Da li mozete da mi kazete u kojoj radnji u beogradu to ima da se kupi. Adresa, telefon... svaka pomoc je dobrodosla
HVALA
De mogu da nadjem... HITNO
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 14. Okt 2007. 02:18
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Flash kabal? mislim USB kabal sto se mob povezuje sa kompom? zar to nisi trebao da dobijes kad si kupio mobb? Ne zivim u BG ali sigurno ima ili pitaj u nekoj radnji da ti nabave.....to sigurno mogu da nabave od dobavljaca telefona samo je pitanje da l i im se isplati. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
dimi89 flash kabl i usb kabl su dve razlicite stvari, on se ne dobija uz standardno pakovanje i ima ga u servisima, sluzi sa flashovanje samsung telefona i izgleda ovako:

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album