Moze li mi neko objasniti kako na nekim sajtovima stoji da Samsung C180 ima kalendar i podsjetnik. Ja sam ga kupio i on ima samo alarm.
Da li postoji mogucnost da se te funkcije dodaju?
Hvala
Samsung C180
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
koletron, nemam iskustva konkretnim modelom ali pretpostavljam da je možda na tim sajtovima data pogrešna informacija. Za potpuno tačne informacije je jedino merodavan sajt proizvodjaca:
http://www.samsung.com/uk/consumer/deta ... fullspec=F
http://www.samsung.com/uk/consumer/deta ... fullspec=F
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
koletron, kako se radi o "dumb" telefonu tesko da moze da se doda osim, eventualno, u formi Java aplikacije (ako ih podrzava). Pitanje je da li proizvodjac pod pojmovima "to do lista" i "calendar" podrazumeva istu stvar kako i korisnik. Na samsung sajtu postoji "Quick Guide" i "User Guide". Ako se kalendar i "to do lista" tamo ne pominju onda ih sigurno nema i to je samo greska u specifikaciji. Zapravo u korisnickom uputstvu se pod "Organizer" podrazumeva sledece: Clock, Alarm, Calculator i Converter. Nema drugih stavki. Nigde se ne pominju kalendar i podsetnik.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora