Samsung C180

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
koletron
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Mar 2009. 01:20

Samsung C180

Post od koletron »

Moze li mi neko objasniti kako na nekim sajtovima stoji da Samsung C180 ima kalendar i podsjetnik. Ja sam ga kupio i on ima samo alarm.
Da li postoji mogucnost da se te funkcije dodaju?

Hvala

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

koletron, nemam iskustva konkretnim modelom ali pretpostavljam da je možda na tim sajtovima data pogrešna informacija. Za potpuno tačne informacije je jedino merodavan sajt proizvodjaca:

http://www.samsung.com/uk/consumer/deta ... fullspec=F
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

koletron
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Mar 2009. 01:20

Post od koletron »

Sajt proizvodjaca kaze da ima "calendar" i "to do list" ali ovaj moj to nema. I nigdje na sajtu ne mogu da nadjem da to moze da se doda.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

koletron, kako se radi o "dumb" telefonu tesko da moze da se doda osim, eventualno, u formi Java aplikacije (ako ih podrzava). Pitanje je da li proizvodjac pod pojmovima "to do lista" i "calendar" podrazumeva istu stvar kako i korisnik. Na samsung sajtu postoji "Quick Guide" i "User Guide". Ako se kalendar i "to do lista" tamo ne pominju onda ih sigurno nema i to je samo greska u specifikaciji. Zapravo u korisnickom uputstvu se pod "Organizer" podrazumeva sledece: Clock, Alarm, Calculator i Converter. Nema drugih stavki. Nigde se ne pominju kalendar i podsetnik.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori