I,ljudi,na kraju sta je bilo sa ovime?
Samsung je obecavao "the overwhelming power and performance of the new Samsung mobile phone which will be unpacked before the world at three launch events in London, Dubai and Singapore" i to je zakazano za 15. jun koji je juce prosao.
Ah,da.Pa to je JET.Samsung Jet.Dumbphone.Predstavljeno je na www.samsungunpacked.com da je to samsung JET.Pa,ok.nadao sam se necem vecem.
Idemo
General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 2100
Announced 2009, June
Status Coming soon. Exp. release 2009, Q3
Size Dimensions 108.8 x 53.5 x 11.9 mm
Weight 110 g
Display Type AMOLED, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 3.1 inches
- TouchWiz v2.0 UI
- Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3, WAV ringtones
Speakerphone Yes
- DNSe (Digital Natural Sound Engine)
- 3.5 mm audio jack
Memory Phonebook Yes, Photo call
Call records Yes
Internal 2GB / 8GB / 16GB
Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB
Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 12
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0 microUSB
Camera Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash
Features Geo-tagging, face, smile and blink detection, wide dynamic range
Video Yes, D1(720x480)@30fps
Secondary Videocall camera
Features CPU 800 MHz application processor
Messaging SMS, MMS, Email, IM, Push Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS, FM recording
Games Yes + downloadable
Colors Black
GPS Yes, with A-GPS support, 3D navigation app
Java Yes, MIDP 2.0
- Digital compass
- Media Gate 3D
- Smart unlock
- MP3/WMA/AAC/WAV player
- DivX/XviD/H.263/H.264/MPEG4/WMV player
- Organizer
- T9
Battery Standard battery, Li-Ion 1100 mAh
Stand-by Up to 422 h (2G) / Up to 406 h (3G)
Talk time Up 8 h 20 min (2G) / Up to 5 h (3G)
Boldovano je samo ono najzanimljivije- 800MHz,Smart lock,novi TouchWiz,interna memorija,Display,Video snimanje,WiFi...
Najzanimljivije stvari
The 3D Media gate is an intuitive six-sided cube UI that you flick on screen for quick and easy access to six key multimedia features, such as Photo album, Music player, Video player, FM Radio, Games and internet.
The Samsung Motion gate a.k.a. Motion UI featured on the Samsung S8000 Jet is Samsung's own motion recognition engine which brings you access to your multimedia favorites as well as speed dialing just by tapping, tilting or flipping the handset.
Samsung have also enabled the S8000 Jet with the Smart unlock feature, previously known as Gesture lock. It was first featured on Samsung S5600 and Samsung S5230. Smart unlock allows users to simultaneously unlock the phone and open a menu item or an application, or even dial a contact, just by drawing an alphabet letter on the unlock screen.
Each alphabet letters from A to Z can be set as a gesture by the user to perform the various actions in question. For instance, you can use it to start apps like the music player, messaging menu, the web browser, Java apps or the dialing keypad.
Izvor.Gsmarena.com
Samsung Unpacked [JET]
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Vise o ovome na http://jet.samsungmobile.com
Mislim da su napravili jaaaako dobar posao. Smartphone bez maltretiranja sa raznim OS-ovima.
Mislim da su napravili jaaaako dobar posao. Smartphone bez maltretiranja sa raznim OS-ovima.
gledajuci koliko kasnimo za "ostatkom sveta" verovatno negde sredina Q3 (avgust). A za cenu...
.... e to bi i ja voleo da znam.
Mislim da je generalno gledano bolji od Arene i vredi sacekati.
Ona prezentacija na netu izgleda jako dobro i svidja mi se procesor koji je podredjen aplikacijama + 800 MHz je jaaako brzo - valjda jedino Toshiba ima trenutno brzi procesor ali spada u tesku egzotiku.

Mislim da je generalno gledano bolji od Arene i vredi sacekati.
Ona prezentacija na netu izgleda jako dobro i svidja mi se procesor koji je podredjen aplikacijama + 800 MHz je jaaako brzo - valjda jedino Toshiba ima trenutno brzi procesor ali spada u tesku egzotiku.
telefon je stvarno ekstra ali mislim da ce mu cena biti barem 500 evrica. Neki su ljudi pisali da ima da se kupi za 400 evra dok na nekom sajtu pise da ce se prodavati za 500-550 evra. Problem mi je sto cu sakupiti tamo septembra oktobra najvise 300 evra tako da o ovom fonu mogu ocito da sanjam jos neko vreme ako nista videcu da uzmem novi pixon pocetna cena mu je sada oko 400 evra pa ako padne moj je-ali sto put pre bi uzeo JET
----
LesaZMN evo ga fon pojavio se i kod nas i nije ni skup s obzirom da je tek i u svetu izasao 450 evra sto mislim da je vise nego realna pocetna cena za njega(sigurno se ima negde i jeftinije naci) http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... odel=S8000
spojio tomas.hokenberi: uzastopno postovanje nije dozvoljeno!!!
----
LesaZMN evo ga fon pojavio se i kod nas i nije ni skup s obzirom da je tek i u svetu izasao 450 evra sto mislim da je vise nego realna pocetna cena za njega(sigurno se ima negde i jeftinije naci) http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... odel=S8000
spojio tomas.hokenberi: uzastopno postovanje nije dozvoljeno!!!