Samsung S8000 Jet
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung S8000 Jet
Moze li mi neko pomoci da rijesim problem sa Wi Fi,telefon uspostavi komunikaciju sa ruterom ali ne moze nista da ucita samo radi na prvom ruteru na koi se konektovao kada je kupljen.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 21. Avg 2006. 18:55
Na zalost ne znam odgovor na tvoje pitanje ali posto vidim da imas Jet, a ja tek dva dana nadam se da ti meni mozes da pomognes sa odgovorm na sledeca dva pitanja:
1. Poruke koje mi stizu (SMS) snimaju se na sim karticu a ne na telefon automatski, ubih se od trazenja po opcijama kako da namestim da se snimaju na telefon ali bez uspeha, da li ti znas kako to da podesim?
2. u upustvu vidim da foto mogu da pridruzim samo grupi kontakata a ne pojedinacno svakom kontaktu ili opet negde gresim?
Hvala
1. Poruke koje mi stizu (SMS) snimaju se na sim karticu a ne na telefon automatski, ubih se od trazenja po opcijama kako da namestim da se snimaju na telefon ali bez uspeha, da li ti znas kako to da podesim?
2. u upustvu vidim da foto mogu da pridruzim samo grupi kontakata a ne pojedinacno svakom kontaktu ili opet negde gresim?
Hvala
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 21. Avg 2006. 18:55
Radi dobro, doduse probao sam sa jednim samo ruterom. Mada mi se ne svidja sto kada se ne ukuca tacan pass ne kaze da je to razlog nego samo kaze ne moze da se konektuje.
Sto se tice odgovora ajd da probam sam sebi da odgovorim:
1) Telefon pocinje automatski da talozi poruke na sebe kada se napuni sim
2)izgleda da je tako ne moze direktno da se pridruzi slika kontaktu nego mora da se pravi grupa
pozdrav
Sto se tice odgovora ajd da probam sam sebi da odgovorim:
1) Telefon pocinje automatski da talozi poruke na sebe kada se napuni sim
2)izgleda da je tako ne moze direktno da se pridruzi slika kontaktu nego mora da se pravi grupa
pozdrav
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Zanima me da li je neko od vlasnika S8000 uspeo da nabavi 3.5mm TV-Out kabl? Da li TV-Out kabl od N95 moze da se koristi sa S8000 JET?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Interesuje me da li vam je prisutna opcija "Navigacija" u meniju telefona. Uzeo sam ovaj telefon preko Telenora i ove opcije nema! Moguće je koristiti samo Google maps...
Da li je to zbog toga što (još uvek) nemam memorijsku karticu ili...?
Uglavnom aktivirao sam ovu opciju preko administrativnog menija.
Da li neko zna šta se još pametno može naći/aktivirati/deaktivirati u administrativnom meniju?
Da li je to zbog toga što (još uvek) nemam memorijsku karticu ili...?
Uglavnom aktivirao sam ovu opciju preko administrativnog menija.
Da li neko zna šta se još pametno može naći/aktivirati/deaktivirati u administrativnom meniju?
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2
SE K800i + 1 GB Sony M2
- tomas.hokenberi
- Moderator
Mr One, da li je opcija "Navigacija" dostupna zavisi od toga da li je u paketu uz telefon ukljucen Route66 navigacioni softver. Telefoni iz Telenor paketa se ne prodaju sa Route66 pa te opcije i nema. GPS ce raditi i bez route66, jedino ti treba softver koji ce moci da ga iskoristi. Kako je S8000 Jet "Java dumb" telefon izbor GPS softvera i nije posebno veliki - imas npr. trekbuddy, i jos par programcica.
Pre nekoliko dana i moja keva nabavila ovaj s8000 jet. Njoj su najbitnije MMS poruke i baš tu ima problem . Naime ima 063 broj i dobila i instalirala one konfiguracione poruke . E sad MMS joj radi ali npr ja sa svog telefona joj pošaljem MMS koji je recimo 80kb , a ona ga primi recimo samo kao 9k. Naravno i npr slicica koja je poslana je smanjena . I nikako ne uspevamo da nađemo gde je problem . Normalno pozvali operatera iz Telenora kaže da su podešavanja OK. Pitali prodavca kaže telefon je OK ali MMS ne šljaka kako treba . Da li neko možda zna kako rešiti ovaj problem?
- tomas.hokenberi
- Moderator
hokilida, A kako su podesenu parametri na tvom telefonu? U takvim situacijama je skoro uvek problem kod formatiranjana telefonu sa kog se salje ili ogranicenjima provajdera. S8000 je, koliko je meni poznato, sasvim u stanju da primi MMS poruke i sa vise od 9kb.
- tomas.hokenberi
- Moderator
bojke1, ako su to zaista napisali na tom forumu znaj da su lagali. Garmin postoji samo za Windows Mobile i Symbian telefone. S8000 je telefon sa "fabrickim OS-om" i apsolutno nema nacina da pokrene Symbian aplikacije.
Za S8000 postoji zato Route66 aplikacija koja se moze preuzeti sa route66 sajta ovde:
http://www.66.com/samsung/index.php?cid ... t=2&scat=1
Naravno za sve osim demo verzije je potrebno platiti karticom.
Za S8000 postoji zato Route66 aplikacija koja se moze preuzeti sa route66 sajta ovde:
http://www.66.com/samsung/index.php?cid ... t=2&scat=1
Naravno za sve osim demo verzije je potrebno platiti karticom.
@hokilida ja imam identican problem... isto sam uzeo telefon u telenoru... nemam pojma da li to ima veze.... mada video sam na nekom stranom forumu isto pitanje... nazalost neodgovoreno... probao sam cak i sam sebi da posaljem neku sliku mms-om... kad sam je slao bila je oko 90kb a stigne mi nekih 4kb.. kako se to desi stvarno ne znam 

- tomas.hokenberi
- Moderator
smash, nije resenje problema, ali zar nije jeftinije poslati sliku od 90kB kao maill attachment, nego MMS-om?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zlajai, evo linka do teme gde možeš da postavljaš pitanja vezana za GPS... GPS i funkcionalnost
Ubuduće koristi ociju Traži i pročitaj pravila foruma...
Ubuduće koristi ociju Traži i pročitaj pravila foruma...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tomas.hokenberi
- Moderator
hokilida, tacno je da nema svako, ali ako ga ti podesis sebi time ces resiti problem "sazimanja" slika. Kod slanja MMS-ova se na 90% telefona, umesto broja telefona kao adresa moze uneti email adresa. Kada ti neko zeli da posalje fotografiju koja ce se mozda "pokvariti" moze da ti posalje mms na email umesto na telefonski broj. Posle samo treba da procitas postu. Nije pravo resenje, ali moze da posluzi dok se ne nadje resenje za "sazimanje" poruka.