Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Iznenadjenje od samsunga u vidu modela d600... za koji se vetj smatra da ce biti jedan od najboljih modela u 2005. ukoliko mu cena ne bude prevelika...
Predstavljeni su i neki drugi modeli, ali ja bih se zadrzao na ovom... za vise informacija o ostalim modelima posetite [link]
U sustini to je jaca verzija modela d500... neke funkcije:
2 mpix kamera, 262k ekran rezolucije 240x320, 88mb interne melodije, mp3 se moze postaviti kao zvono i najvaznije T-Flash card slot...
Daj bwe akki ubicu se sad.......sad mi se ovaj vishe svidja od E720 jaooooo shta mi radishhh a ko zna kada ce ovaj izaci kod nas....
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Pa nisu loshi...
Nije losh ni ovaj i300... TFT, 256K colors, TransFlash card slot, 1.3 MP, 1280x960 pixels , video, flash.... nego shta je ovo 3 GB microdrive 8O 8O : :
da ima micro hard disk od 3 gb... mada mi se ne svidja... mnogo mi se svidja d600... jedva cekam da izadje novi SE slider... pa da uporedim i da qpim konacno slider fon... jako sam se naprzio...
Wobby i ja sam na mukama, iskreno nisam ovo ocekivao od samsunga...
Tako sam i mislio .... 8O
Nije neshto lep pogotovu ona izbochina nazad za prst....
Stvarno nisam ni ja ochekivao ovo...malo smo zaboravili samsung kad smo pominjali Cebit...ali obichno samsung ponudi dobre stvari za Cebit..tako je bilo i proshle godine...
A D600 je lep,podseca me na E630 a po funkcijama na pojachanog D500...
Josh ako ima onaj zarazni slider sistem...definitivno ce proci kroz moje ruke...
JA moram prvo da vidim uzivo kako to izgleda... jako mi je cudno da samsung izbaci telefone sa ovakvim funkcijama...
Moj uslov da bih ga uzeo je da nema onaj uzas UI sa ranijih samsunga i da SE ne izda slican, pa mozda i slabiji model slider telefona...
Pa ono poshto sam trebao da pazarim D500 za nekoga i da kod mene bude neko vreme..ali poshto je sad izashao ovaj..onda bolje uzeti njega...nekako sam izgustirao samsung..imao sam vishe njihovih modela i ono...tako da mi se ne uzima sada samsung ali ono chisto malo da ga gnjavim da vidim koliko su napredovali...
ja nisam imao nijedan samsung do sada... uvek su to bili sminkerski telefoni... sada se popravljaju... kada bi telefone koje prave za Koreju prodavali ovde bilo bi ludilo... ovako mada ovo obecava...
mada malo pre citam da su ove kartice samo do 128 mb za sada... imaju jos dosta da napreduju...
da ali ne kapiram koji ce mu moj tv out, al ajde...
a gledam i mr, on je objektivan, tacno se po poseti sve lepo vidi...
Ne bih se slozio.
Nokia je na prvom mestu shto se tiche dizajna, a i po mogucnostima povezivanja sa drugim telefonima (i dr.), i mislim da ce josh dugo ostati nedodirljiva na 1. mestu shto se tiche prodaje...
Sada se uopshte nemoze pricati ko je bolji,jaci,........Samsung se toliko popravio da su mu i mogucnosti velike da stigne Nokiju.....mada Samsung pravi velike cene shto nije sluchaj i kod Nokije tako da sachekamo da izadju ovi modeli i da vidimo kako ce ici prodaja...
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
A još češće ni ne izađu... jao šta se telefona namnožilo, da ne možeš da se odlučiš... ovo počinje da me ubija... šta uzeti, kada će izaći, kako i gde uzeti. Komplikovan neki život.
Slatke muke...
Ja cu u svakom sluchaju da sachekam josh neko vreme da vidim kako ce ti novi modeli da se pokazu, pa cu tek onda porazmisliti o eventualnom prelasq na isti...
`Dr. Nick Riviera` napisao:Slatke muke...
Ja cu u svakom sluchaju da sachekam josh neko vreme da vidim kako ce ti novi modeli da se pokazu, pa cu tek onda porazmisliti o eventualnom prelasq na isti...
Ja cu morati da cekam bar godinu, mozda dve dok tim telefonima padne cena na razumni nivo koji je kod mene 200 eura.
I ja zahtevam neke stvari od telefona ali nebi dao vise od 200 eura zato sto bi izludeo ako bi telefon crko ili mi ga neko ukrade 8O ili ga izgubim na neki drugi nacin. :evil: Ipak 200 eura nije malo.
Jel ste primetili postoji nova opcija na forumu a to je da mozes a obrises poruku koju si poslao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.