Novi D-500 i problemi.

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Silver
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 26. Mar 2005. 23:39

Novi D-500 i problemi.

Post od Silver »

Zdravo svima.
Kupila sam novi Samsung D500 i mnogo me nerviraju dva problema,a taj drugi je i malo smesan :D :evil:
Video, koji sam prenela na kompjuteru, taj demo sto ide sa telefonom, ne mogu ga gledati, posto ga nikakav player ne otvara :!: :?: Na fajlu pise da je to neki : 3GP.file i ne otvara se :!: Sta da radim, hoce li mi svi video materijali biti ovakvi,da ne mogu da ih gledam i snimam na CD :?:
Drugi problem je -sto telefon ima za dodatak jedan predivni rucni kaiscic,koji ja nikako ne mogu da prikacim za mobilni :oops: :evil: Na mobilnom gore desno-ima dve rupice/valjda su za to/a i na remencicu ima konopcic, ali -nista se nigde ne otvara da bi se povezalo :?:
Isti takav konopcic ima i dodatni zvucnik u obliku konusa,verovatno se i to moze prikaciti, a niko mi ne moze pomoci jer sam ga kupila u drugom gradu :!:
Molim vas ako hocete, pomognite mi :P

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa ima plejera koji ga otvaraju... Da, svaki video fajl ce ti biti u .3gp formatu, vecina mobova koristi taj format.
Pa provuces taj konopac kroz rupu i onda onu vezicu kroz konopac... :mrgreen: (uh kakvo divno objasnjenje... :mrgreen: Valjda se snadjes...)

Dobrodosla na forum. :wink:

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Stefane :D hvala za dobrodoslicu :D i hvala sto si mi bar nesto objasnio :oops:
Da li bih bila dosadna ako nastavim sa jos pitanja,posto znas -nova sam u ovim stvarima i nije mi bas sve jasno :oops:
Hoces li da mi kazes koji su to playeri na primer, i da li treba da to konvertujem u neki drugi format, pr.VCD, kao i -gde da nadjem te playere :?:
A za konopac :lol: objasnjenje ti je super :D Ja sam mislila da treba da se to otvori negde/a vidim nema nigde :!: :?: /a to po tvojemu -koliko razumem-treba da se ispreplete u cvorove i -valjda ce da drzi da ne izgubim telefon :oops:
Hvala jos jednom i izvinjavam se sto sam ovako dosadna jos na pocetku :oops:
Cao :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ne u cvorove... Provuces onu duplu vezicu kroz tu rupu, i onda onaj deblji dio u koji se uvlachi ruka provuchesh kroz onu vezicu sto si provukla kroz rupu od fona... :mrgreen:
Ne znam bas za plejere, jesi li dobila kakav CD sa fonom? Meni se cini da je moj drug dobio sa 7610 Nokijine programe s kojim otvara klipove, valjda je i tebi trebalo da dodje nesto...

Sad nadjoh ovaj site ---> http://www.3gp.com/ . Imas tu... :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja koristim ImTOO 3gp converter ali ima i drugih....

A za konopchic...provucesh ga kroz jednu rupu,on izadje na drugu...i onda kad izadje na tu drugu rupu kroz konopac provuchesh onaj drugi deo...

Jel nema neko da ti pokaze...u shkoli,na poslu ili tako neshto...u krajnjem skuchaju odnesi ga u prodavnicu da ti ga stave... :mrgreen:

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

ja mislim da ti je sto se tice plejera ovo najbolje resenje:
mpegable 4x live
znaci da mozes i da pravis filmove za mob i da ih citas
jedino sto nije besplatan...
ali kao sto je dexter rekao, ima raznih, googluj malo :)

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Drustvo, hvala vam stvarno, sa konopcicem sam resila problem/i ne bih uspela bez vase pomoci/ :lol:
Samo, ovo sa playerima i konvrzijama-tesko ide :cry: :cry: :cry:
Otvorila sam te strane sto ste mi rekli, ali sve to se mora kupovati,a ja nikada nisam kupovala putem neta, niti imam te kartice :cry:
Da li znate neki besplatni program, ili da me nekako uputite sta da radim, posto znam da neki moji drugovi nalaze te brojeve,ali to je za mene-Spansko selo :cry:
Hvala vam i cao svima :D

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

ova link sto sam dao...
ides na buy now-->download demo i samo ti ime kaze, probas pa ako ti se svidja... ili ga kupi
ili se snadji
piraterija na ovom sajtu je zabranjena tako da ne mogu nesto vise da ti kazem

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ima Nokia Multimedia Converter za dzabe... Ja sam ga skinuo... Jedini problem ti je sto je fajl 17.3 mb velicine, ako nemas ADSL, cable il neku drugu brzu vezu... :roll:

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Stefane,opet hvala, pogledala sam sajt, samo da te pitam ove stvari:
Tamo traze nekakvu registraciju kao prvo, a u tim semama sam videla da stoje opet neki paswordi i brojevi :?:
A i posto je Nokijin program,da li ce da radi sa Samsungom :?:

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Instalirala sam Nokia Multimedia Converter,procitao je 3gp file, ali kada sam kliknula da izvrsi konverziju, on je opet to konvertirao u 3gp extenziju :!: :?:
U cemu sam pogresila :?:

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

A evo i novi problem:
Instalirala sam i program: ImTOO 3GP Video Converter, medjutim i sa njime -nista.
Stavim spot sa telefona, odredim dole u koji format da konvertuje, pokusala sam i u AVI i u MPEG, ali sve izlazi error :!: Kada je bilo AVI, konvertovao je samo muziku :!:
Hoce li mi neko pomoci-sta ispraviti i u cemu gresim sa obadva programa :?:
Hvala.

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Sto se tice Nokia multimedia konvertora on ti je dovoljan, samo cini mi se da ne znas bas najbolje da se snadjes u njemu tako da ne bi bilo lose da skines i uputstvo:
ovde
Koji god program zelis da probas trebalo bi prvo (kada ga skines) malo da ga provalis, kako se radi sa njim.

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Mada, da li sam ja tebe dobro razumeo :?:
Ti u stvari hoces da prebacis fajl iz 3gp formata u neki drugi tipa avi ili mpeg?
To nisam siguran da ti programi omogucavaju, ali ja to pouzdano ne znam.
Neka to kaze neko ko zna nesto vise o ta dva programa :)
A sigurno pise i u uputstvu.
Znam samo sigurno da onaj sto sam ti ja predlozio ne omogucuje 3gp->avi i slicno.

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Hvala ti u svakom slucaju-ali znam sta su uputstva, pa makar i za peglu.
Ja sam samo mislila da nikome nece biti tesko da mi u par reci pomogne,jer zasto su ovi forumi :?:
Bez uvreda-mislim,ali ako zavrsim reziju u Ceskoj, sigurno ne bih pitala za najmanju pomoc-kako da prikacim "remencic" :!:
A i ako ti je tesko bilo da mi objasnis sa par reci-ako znas i sam, sto si se onda mucio da mi objasnjavas-sta su to uputstva...Uostalom, u ovom slucaju , indirektno -ti si mene uvredio,a ja se izvinjavam sto postavljam pitanja na forumu :!: :!: :!: Ovo zvuci glupo cak i meni, jer -sta bi uostalom drugo pisali ovde :!: :?:
Proanaliziraj malo ko je u pravu, i, bez ljutnje :D

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Ma ja nisam uopste u fazonu da se ja tu nesto ljutim :D
Mozda se po tom pitanju razlikujem od drugih korisnika na ovom forumu(ne mislim na tebe :) ).
Ja prosto nisam koristio ta dva programa i pravo da ti kazem ne znam nista o njima.
Jedini za koji mogu da ti objasnim nesto vise to je ovaj koji ja koristim ali posto to nisi pitala...
Vecina tih konvertora je pravljena da napravis avi->3gp tj. za mobilne, verovatno ima i obrnuto ali to me nije zanimalo tako da opet NE ZNAM
Spreman sam da pomognem (u okviru mojih moci) samo reci :mrgreen:

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Zaboravih...
momenat:
"Mada, da li sam ja tebe dobro razumeo :?: "
U tom trenutku sam shvatio sta ti u stvari zelis i da sam to ranije shvatio ne bi se ni mesao posto ne poznajem materiju.
Gledam da se trpam tamo gde nesto znam :lol:
Ali sad ne mogu nista vise tu da uradim jedino da apelujem na administratira da izbrise moje postove u ovom threadu :idea:

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Evo, ja ti se stvarno izvinjavam-da se ne razumemo pogresno.
Za taj tvoj program-kako da te pitam ,kada daju samo demo, a znas sta sam pre toga napisala-kakve covece kreditne karte itd.......a ti meni pisao o "lopovlucima"...ali dobro..
Verovatno "svi" najlegalnije kupuju sve sta im treba po netu /vic milenijuma :lol: /
Nego da se vratimo na temu.
I ja vidim da se izgleda u oba programa moze slati -ka telefonu,konkretnije-konverzija bilo kog formata u taj famozni :lol: 3gp.
Ali obratno, to me je zbunilo :!:
Da nisu slucajno potrebni nekakvi dodatni kodeci da bi pretvorili 3gp u drugo....
I ,ovo ja hocu, najprostije receno:
Snimam lepo uspomene mobilnim/nemoj samo da mi neko kaze da si kupim kameru :evil: / :lol: ,onda lepo prebacim u komp, napravim po mogucnosti video CD, snimim to sve na CD i -eto to je cela stvar :? I normalno, posle pustam i gledamo lepo uspomene.....
A da ne treba ja te 3gp fajlove da snimam kao data disk, pa to bez dodatnih radnji da ostane tako :?:
Pa dajte kavaljeri i drugari pomagajte :D a ti Miljance -nemoj da se ljutis-mala sala :lol:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

napravi ste od ovog citav roman, silver posalji e mail i poslacu ti konvertor 3gp to avi pa ces moci da ga gledas na komp uz pomoc bilo kojeg playera i da rezes na cd itd.......... :wink:

Silver
Novajlija
Novajlija

Post od Silver »

Sad izvini, nije da sam nestrpljiva, ali da li si dobio meilove na PP :?:
Odmah nakon tvog posta ,poslala sam ti dva meila.
Cao :D

Odgovori