Da li se gasi displej na E330 kada dok se puni? :o

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
hana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 22:45

Da li se gasi displej na E330 kada dok se puni? :o

Post od hana »

Juce sam kupila SAMSUNG E330, i sad ga 1. put punim. Iskljucila sam telefon ali i dalje mu svetle oba displeja kao da nije ugasen (iako je proslo 20 minuta).
Pre sam imala samsung X460 na kome su se oba displeja gasila posle 10tak sekundi. Help :o :o

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa dobro shta je tu problem... Ni meni se cini mi se ne gasi ekran kad je telefon izgasen i na punjenju. (Ja imam Samsung D500.) :wink: Izgleda da je tako na vecini Samsunga... A sto ti to, inace, smeta? :roll:

hana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 22:45

Post od hana »

Zato sto se na X460 gase oba displeja, i pravo da ti kazem to je 1. telefon koji sam videla ( :oops: ) da se ne gasi pa sam se prepala. Mozda je ovo zbog te nove UFB tehnologije?
U svako slucaju,hvala puno sad mi je lakse. :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mogucu na tim novijim samsunzima,na starim i na e700 se svetlo gasi pri punjenju...
Verovatno je tako...ali pogledaj u svakom sluchaju tamo u display mozda ima neka opcija za to.. :)

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

chisto sumnjam da ima opcija,al kao shto kaze dexter,na ovim novim samsung telefonim se ne gasi svetlo dok se puni... 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hm, pardon, meni se ipak gasi... Ali cini mi se da mi se pri 1. punjenju nije gasilo... Svejedno, mislim da nema razloga za brigu (ako tebi fon radi ok). :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni se na svakom samsungu gasilo tako da...ali mislim da to nije neki veliki problem,ako telefon shljaka to je samo mala sitnica.. 8)

harmon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 12:44

Post od harmon »

Moja sestra ima E330 i ni njoj se ne gase ekrani prilikom pujenja tako da je to normalno. Nemas razloga za brigu. Mislim da ne postoji opcija za gasenje ekrana prilikom punjenja. BTW kupila si dobar telefon.

Odgovori