najmanje mmc kartice na svetu

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

najmanje mmc kartice na svetu

Post od Dexter »

Samsung Electronics Co., Ltd., lider u razvijenoj tehnologiji poluprovodnika, objavio je danas da je počeo masovnu proizvodnju najmanje memorijske kartice za mobilne telefone. MMCmicro™ uređaj može da čita podatke na 10MBps (megabajta u sekundi) i piše na 7MBps, što je 3,5 puta brže od konkurentskih flash memorijskih kartica.

Nova memorijska kartica veličine nokta, specijalno dizajnirana za mobilne telefone sa razvijenim multimedijalnim karakteristikama, za dve trećine je manja (12x14x1.1mm) u odnosu na multimedijalnu karticu smanjene veličine (RS-MMC)

Samsungovi najnoviji mobilni telefoni, među kojima su telefoni sa kamerom od pet i sedam megapiksela, već koriste ove kartice.
Samsung radi na standardizaciji “MMCmicro” memorijske kartice sa Asocijacijom multimedijalnih kartica (MMCA)

Slika

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Idi bre,de u ovom malom staje 256???? Dobra stvar samo josh da je usklade u svetu....malo ce teze ici ali za 10-ak god ce biti valjda neshto a? :dry:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

:lol: E, Wobby, Wobby... :lol: Može u to malo da stane i par GB! :P A za 10-ak godina ćemo uveliko baratati sa TB (terabajtima)... 8)

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Daj boze,ali opet shto kaze Miskoni i par gb-a je velika cifra i dosta veliki i komforan prostor memorije,za MP3 dushu dalo! :D
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kad dolaze ti telefoni od 7 megapiksela kod nas? Jel' zna neko jos nesto o tim telefonima? Cuo sam na raznim emisijama za taj telefon, kazu da ima za azijsko trziste, a nista ne kazu za nas...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

aj sto si renovirao temu od pre 3 (slovima) tri meseca, ali kakve ona veze ima sa telefonima od 7Mpx??? :lol: :lol:
dotji tje 7 Mpx kod nas ali ne pre sledetjeg leta sigurno a mozda i duze...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

A bre ljudi, sta imate protiv renoviranja temi, ja to ne shvatam. Razumem da se tema odnosi na odredjeni vremenski period, neki dogadjaj, cene pa nema svrhe renovirati je posle, ali ova sa karticama ne vidim po cemu je zastarela, kad jos nije ni stigla kod nas. Po meni njeno vreme tek dolazi :) A tih 7 Mpx sam video: dexter-post 1 red 6, pa da ne otvaram novu temu.
A i zabranjeno je dupliranje teme...

Bas me zanima kakvi ce tad telefoni da budu- kamere sa funkcijom telefoniranja :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

jer je o tome vetj diskutovano, a i nema se sta retji o toj kartici vise, barem ne dok ne stigne...
to je pomenuto uzgred budi receno i dalji tok teme se nije odnosio na to...
dupliranje tema jeste zabranjeno ali je pozeljno koristiti izuzetno korisnu opciju trazi pa se lako vidi da ovakva tema, slicne tematike postoji vetj link, kao i dosta drugih tema sa jako slicnom tematikom... :wink:
ne bih da ispadnem babaroga ali smara ponavljanje prica nevezano za ovaj slucaj... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa mislim da nema mnogo da se diskutuje ovde,ja sam okachio to kao informaciju.... :wink:

E sad shto si ushao u prichu sa fonovima od 7mpx (?)to mi nije jasno... :? :lol:
Vec smo prichali o tom fonu od 7mpx tj Samsungu SCH-V770 i kachili slike u nekoj drugoj temi,potrazi,secam se ludak je okachio sliku bio... :wink: :)
Al eo ti ponovo kad vec zelish da ga vidish toliko...

To be available only in Samsung's home market, Korea, no comments were made as to availability in Western markets.
Slika
Slika

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

akki, i onda odem na search i vidim temu, i ne preostaje mi nista drugo nego da je renoviram :)
Dexter, ti si spomenuo post 1 red 6.
I ja nisam zapoceo diskusiju samo sam postavio kratko pitanje. Pravite od nicega kao da se ko zna sta desilo. Nisam isao na trazi... sledeci put idem. Hvala na savetu :wink:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Dobro,rekao sam samo koji fonovi koriste,postavio si pitanje,eo ti odgovor i sliku sam ti postavio... :wink: :)

Odgovori