Service Pack 2 za XP, IrDA i Samsung
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Service Pack 2 za XP, IrDA i Samsung
Da li ste nekada posumnjali da service pack 2 pravi neke probleme sa povezivanjem Samsung telefona (preko IC-a) sa racunarom? Ja sam imao par slucajeva da ne mogu da povezem Samsung tamo gde je instaliran SP2, pa ne znam da li je to slucajnost...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ja pre mislim da je problem bio u IC-u, ili u drajverima za IC. Mada, moguće je i da nešto u podešavanjima nije bilo odrađeno kako treba. A Samsung je inače poznat kao vrlo probirljiv što se tiče IC adaptera.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Nebojša, ne bih se složio sa tobom.
Jeste zaštita bolja pod SP2, ali to nikako ne utiče na taj tip komunikacije.

Jeste zaštita bolja pod SP2, ali to nikako ne utiče na taj tip komunikacije.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Joj, nemoj da ulazimo u polemiku šta je bolje, pliiiiz.
Da je SP1 bolji, zar misliš da bi postojala potreba za SP2 (a postojala je itekako)!!! Najavljen je i SP3... A neki vrlo mudri ljudi su rekli da je Microsoft-ov proizvod stasao za upotrebu tek kada se pojavi SP2. To što pojedinci ne umeju da podese Windows da radi kako treba, to je druga priča.
I upućujem sebi opomenu što odosmo u off...

Da je SP1 bolji, zar misliš da bi postojala potreba za SP2 (a postojala je itekako)!!! Najavljen je i SP3... A neki vrlo mudri ljudi su rekli da je Microsoft-ov proizvod stasao za upotrebu tek kada se pojavi SP2. To što pojedinci ne umeju da podese Windows da radi kako treba, to je druga priča.

I upućujem sebi opomenu što odosmo u off...

● PRAVILA FORUMA ●
SP2 je naravno bolji od keca ili bolje reci stabilniji. Sto se tice zastita ugradjenih u SP2 one su smesne tako da ih mozes slobodno iskljuciti iz Control Panela. Prepo rucujem ti Zone Alarm kao firewall (moze i Kerio koji je objektivno bolji ali i mnogo komplikovaniji od ZA; moze i Sygate) i KAV kao antivirus (i samo ovaj) i naravno najmanje 3 antispyware programa. Nadam se da nisam mnogo skrenuo sa teme.