Service Pack 2 za XP, IrDA i Samsung

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Service Pack 2 za XP, IrDA i Samsung

Post od Witcher »

Da li ste nekada posumnjali da service pack 2 pravi neke probleme sa povezivanjem Samsung telefona (preko IC-a) sa racunarom? Ja sam imao par slucajeva da ne mogu da povezem Samsung tamo gde je instaliran SP2, pa ne znam da li je to slucajnost...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ja pre mislim da je problem bio u IC-u, ili u drajverima za IC. Mada, moguće je i da nešto u podešavanjima nije bilo odrađeno kako treba. A Samsung je inače poznat kao vrlo probirljiv što se tiče IC adaptera.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

moguce da ti service pack2 pravi probleme.jer je sp2 napravljen sa vise zastita od virusa..imas u opcijama da stelujes nivo zastite tj blokada pa to stavi na off,i onda ce ti verovatno komunikacija biti bolja...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Nebojša, ne bih se složio sa tobom. :uhuh:
Jeste zaštita bolja pod SP2, ali to nikako ne utiče na taj tip komunikacije.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa neka proba nece da skodi :lol: taj sp2 ume bas da pravi problema mislim da je kec mnogo bolji :wink: :wink: :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Joj, nemoj da ulazimo u polemiku šta je bolje, pliiiiz. :wink:
Da je SP1 bolji, zar misliš da bi postojala potreba za SP2 (a postojala je itekako)!!! Najavljen je i SP3... A neki vrlo mudri ljudi su rekli da je Microsoft-ov proizvod stasao za upotrebu tek kada se pojavi SP2. To što pojedinci ne umeju da podese Windows da radi kako treba, to je druga priča. :uhuh:
I upućujem sebi opomenu što odosmo u off... :shock: :D

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Hvala u svakom slucaju...inace moje misljenje je da Microsoftov proizvod NIKADA nije stasao za upotrebu i treba ga USTAVOM ZABRANITI...naravno misljenja su razlichita...
Pozdrav svima i hvala jos jednom...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

harmon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 12:44

Post od harmon »

SP2 je naravno bolji od keca ili bolje reci stabilniji. Sto se tice zastita ugradjenih u SP2 one su smesne tako da ih mozes slobodno iskljuciti iz Control Panela. Prepo rucujem ti Zone Alarm kao firewall (moze i Kerio koji je objektivno bolji ali i mnogo komplikovaniji od ZA; moze i Sygate) i KAV kao antivirus (i samo ovaj) i naravno najmanje 3 antispyware programa. Nadam se da nisam mnogo skrenuo sa teme. :wacko:

Odgovori