Problem sa E 330 - Baterija

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Problem sa E 330 - Baterija

Post od IDzO »

Drugar je prosle nedelje kupio E 330 i radio mu je odlicno dok je formatirao bateriju.
E a ovako ju je formatirao: prvi put je punio oko 18 sati a naredna punjenja su bila samo onoliko koliko je potrebno bateriji da se napuni i onda ga je skidao sa punjaca.
Za svo to vreme baterija je odlicno drzala medjutim u sredu (17.08) mu je baterija pocela da brlja. Puni se 5 min.(ispise da je puna baterija) a isprazni se za pola sata.
U cemu je problem baterija punjac ili nesto drugo????

Pozdrav!!!

Yust_a_girl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 21:24

Post od Yust_a_girl »

mislim da tvoj drug nije dobro formirao bateriju jer mora da se ouni 3 puta po 15 sati i to da je ugasen a u medjuvremenu da se po mogucnosti sto manje koriste veliki potrosaci/kamera i slicno/ :smutny:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Yust_a_girl, mislim da takva uputstva za punjenje/formiranje baterije daju još samo piljari koji se usput bave i prodajom mobilnih telefona (da se piljari ne uvrede... :wink: )
Pročitaj šta smo pisali na tu temu:
viewtopic.php?p=9947
viewtopic.php?t=2710

IDzO, koliko sam pratio, za takve manifestacije je najčešće kriv loš punjač, ali nije isključeno da je i nešto drugo uzrok.

harmon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 12:44

Post od harmon »

Koliko ja znam Litijum jonske baterije se ne formatiraju. Verovatno je punjac u pitanju. Da li si dobio originalni punjac (sivi ovalni sa ugraviranim Samsung na njemu; made in Korea). Novi mozes kupiti u Roamingu; oni su zastupnici Samsunga za nasu zemlju.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

bio je softverski problem i posto strucnjaci nisu znali resiti problem drugar je dobio novi isti takav!!!! kako se nadao dobro se udao!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori