Pa, da krenemo redom. [emoji16]
Ceo dan bio na poslu, vratio se umoran, sad se spremam da legnem - kad vidim da sam zaboravio na Samija i predstavljanje novih uzdanica! [emoji38]
Naravno, sad mi dva sata nema spavanja, dok ne pogledam ono što se može naći po YT - a sutra ustajem u zoru. [emoji39]
kutijagreha napisao:Da, savitljivi telefon je i telefon na preklop
Prvi sa ekranom sa mogućnošću savijanja je onaj Rojolov nedovršeni - a prvi mobilni telefon na preklop je bio neki od pre 20-tak godina, ko će se toga setiti, i ti pitaš koješta. [emoji1787]
znemanja napisao:Simpatično, ali otkriću ti tajnu, levoruk sam, tako da te moram razočarati i reći da mi je u desnoj ruci bio tablet
Genijalan odgovor, Snađe, za*eba te moderacija! [emoji12][emoji23]
Joxy napisao:U ovako nesto da ubace S Pen, tipa da bude kao neka Note verzija Folda, to bi bilo to sto se mene tice. Bukvalno sta ti vise treba na nekom mobu? Imas kompaktan telefon koji po potrebi otvaras u tablet i imas ogromnu povrsinu za rad i jos na sve to S Pen.
Joksi, brate, pobratime, prijatelju, svaka ti je ka Njegoševa, ja isto ovo pričam više od pet godina i svi me gledaju k'o tele u šarena vrata! [emoji1787]
Lepo je videti da ima još ljudi koji razmišljaju kao ja i imaju iste preferencije. [emoji4]