X100 i Resman

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
DL
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Sep 2005. 20:22

X100 i Resman

Post od DL »

Cilj mi je da ucitam java igricu u X100 pomocu Resman-a (Resource Manager v 4.1). Po konektovanju telefona na PC mogu samo da pristupim direktorijumima telefona gde su smestene slicice i muzika, ali "ne vidim" direktorijum sa igricama. "Citajuci" (bas nemam pojima ruski) ruske sajtove shvatio sam da mi treba izmena softvera (patch) kako bih mogao da pristupim svim direktorijumima telefona.

Zna li neko koji mi je fajl potreban za to (od onih silnih: X100XEWJ2, X100XEWK2, X100XEDC2, X100XEDD2, X100XEDG1, X10AXEDF8, X100JVDE1, X10DXWK3, X100XEEB1 ...) i kako se to tacno radi - s obzirom da su meniji u Resman-u takodje na ruskom?

Hvala.

vladoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 31. Avg 2005. 21:05

Post od vladoje »

Podji na sajt www.techmobile.co.uk i u njihovoj download sekciji mozes naci i englesku verziju resmana, cini mi se da je 3.83 verzija, a i firmware koji ti treba je X100XEDG1 jer za njega ima najvise napisanih patch-eva. Takodje na njihovom forumu mozes naci sva objasnjenja i dosta modovanih firmware-a.

Odgovori