Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Imam SGH E 330, kupljen nov. Radi kako treba i zadovoljan sam sa njime ali
kad god radim malo duze (par minuta) na njemu ( GPRS na primer ) tastatura se zagreje do usijanja. Zasto? Da li je nesto neispravno? Da li je baterija u pitanju? Napominjem greje se uvek bez obzira sta radim na njemu. Baterija mi traje 4 dana.
Hm,a koliko je to zagrevanje?Mislim normalno je da se malo zagreje tastatura,ali ne znam koliko je to kod tebe...Ne znam,zavisi,al ako mislish da je ozbiljno nosi ga u servis...
Zagrevanje je toliko da ti postaje neprijatno da ga drzis u ruci. Nosio sam ga u servis i rekli su mi da verovatno baterija vuce vise struje prilikom rada u odredjenim situacijama, medjutim zacudili su se sto mi baterija traje 3 do 4 dana posto bi trebala u ovakvom radu da traje najvise jedan dan. Suma sumarum nemaju pojma sta mu je. Inace telefon radi dobro.
Hm,jako chudno,i meni se zagreje don ali bash toliko,ti ako sumnjash promeni bateriju onda...Al ipak mislim da je to verovatno do plastike koja se prebrzo zagreva...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.