problem sa E330, molim za pomoc

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
harmon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 12:44

problem sa E330, molim za pomoc

Post od harmon »

Imam SGH E 330, kupljen nov. Radi kako treba i zadovoljan sam sa njime ali
kad god radim malo duze (par minuta) na njemu ( GPRS na primer ) tastatura se zagreje do usijanja. Zasto? Da li je nesto neispravno? Da li je baterija u pitanju? Napominjem greje se uvek bez obzira sta radim na njemu. Baterija mi traje 4 dana. :unsure:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,a koliko je to zagrevanje?Mislim normalno je da se malo zagreje tastatura,ali ne znam koliko je to kod tebe...Ne znam,zavisi,al ako mislish da je ozbiljno nosi ga u servis... 8)

harmon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 12:44

Post od harmon »

Zagrevanje je toliko da ti postaje neprijatno da ga drzis u ruci. Nosio sam ga u servis i rekli su mi da verovatno baterija vuce vise struje prilikom rada u odredjenim situacijama, medjutim zacudili su se sto mi baterija traje 3 do 4 dana posto bi trebala u ovakvom radu da traje najvise jedan dan. Suma sumarum nemaju pojma sta mu je. Inace telefon radi dobro.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,jako chudno,i meni se zagreje don ali bash toliko,ti ako sumnjash promeni bateriju onda...Al ipak mislim da je to verovatno do plastike koja se prebrzo zagreva...

Odgovori