Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
zdravo imam nekoliko pitanja i voljela bih da mi odgovorite.htjela bih da kupim ovaj telefon pa me kao prvo zanima preporucujete li mi ga? onda koliko poruka moze da stane? kakve mu je kamera i baterija? mogu li da skidaju slicice sa interneta? javlja li se odmah kad se otvori ili se pritisne taster? je li spor kada ima dosta poruka? eto to bi bilo to za sad
Ja ti ga preporucujem, narocito ako si zensko posto je pravi zenski telefon (mislim na dizajn). Trebalo bi da moze da stane 200 poruka na njega. Ima 8 MB ukupne memorije. Kamera radi u 640x480 rezoluciji i u njoj su slike odlicne. Baterija traje 3 do 4 dana. Ima GPRS i naravno da mozes da skidas slicice sa neta. Moras da pritisnes taster kada ga otvoris, da bi se javila, a u opcijama podesavas da li je to bilo koji ili answer taster. Radi normalno bez obzira koliko poruka imas na njemu. Ima odlican, svetao ekran, a nije ni skup.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.