Samsung Serene

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Samsung Serene

Post od Dexter »

Fon koj treba da izadje Q4 ove godine i napravljen je najpre za ugodno prichanje...Inache bicen distribuiran preko Bang & Olufsen radnja i cena cemu biti oko 1000e chini mi se...
Znachi ima TFT ekran od 262k,VGA kameru i BT...
Slika
Slika
Slika
Slika

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Dooooooooooobrooooooooooooooooooo izgleda.Inace,reci jos neke specifikacije.Telefon mi se dosta svidja,ali mislim da je 1000e dati za ovakav telefon ludost.Za te pare kupis n91,ili n70+w800,i imas super telefon/kombinaciju
iPhone + CX300

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Alien,nisi shvatio,sta mislis zasto telefon drzi tip u sakou a ne neki napaljeni klinja kao u reklamama za Coca-Colu ili...?Ovo je biznis telefon,napravljen da privlaci paznju a ne da"radi radnju"(mislim na extra funkcije),ovo je Samsung-ov odgovor na Vertu,na 8800...
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hehe Alien, pa nema on neke specifikacije,al ako te bash zanima eo ti glavnih karakteristika:
65 x 70 x 24 mm / 110 g / TFT, 256K colors 240 x 320 pixels / VGA, 640x480 pixels / BT / WAP 1.2.1 / Scheduler i to je to bukvalno od njegovih karakteristika....
On je pravljen za kupce kao shto je Lomnica_city, rekao tipa Vertu i 8800,te malo za dubljim dzepom,a ne za nas...
Eh,Alien, ja bi za te pare kupi neshto drugo a ne mobilni.... :D

E da zaboravih da napomenem da je dodatna oprema za njega preko 1000 e chinimi se...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pa sta je samo malo bolji od nokije 3310 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :lol: :lol:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Dexter, Lomnica_city, znam da je to takav tip telefona,i znam da je on nesto kao vertu,ali sam govorio u svoje ime,znaci meni netreba takav telefon(mlad sam ja za njega :D )pa ga nebi uzeo,ali nekazem da netreba da ga uzmu neki uspesni ljudi.............
iPhone + CX300

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa ono,ti odma pare pretvarash u telefone Alien, ti bi odma pokupovao n70+w800 itd... :D
Tachno kad bi ti uzeo ovaj fon,neko bi ti na ulicu uzeo pola ruke.... :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa sta da kazem,nebi sigurno uzeo n70+w800,a ni n91,ali sam dao primer...Za tih 1000e bih mozda(mozda)uzeo neki lap-top,ili tako neku dobru spravicu.....
iPhone + CX300

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Ma shta bre vishe sa ovim ?! Kako da uporedjujete Vertu kad je skuplji za 6000€ od ovog krsha+shto nema boju kameru itd....oba su krshevi i ne treba da se daju tolike pare na telefone ! Nzn samo zastho su tako skupi(dobro za Vertu znam) ! :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ekskluzivnost bato,upotrebljeni materijali...!
Sto je Maybah tako skup a bolji je mozda (tehnicki) vrlo malo od najboljih Mercedesovih limuzina a skuplji bar 3 puta!?Zbog ekskluzivnosti,materijala izrade,ako nesto crkne dolazi helikopter po tebe... tako i kod ovakvih telefona (dobro,verovatno ne dolazi helikopter :lol: ) i to sve kosta a i oni hoce veliku zaradu da im se isplati da naprave par hiljada ovakvih telefona!
Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Upravo tako - ekskluzivnost, kvalitet izrade i IME! Zar vam "Bang & Olufsen" ništa ne znači? Čuvena firma koja spada među najegzotičnije kada je u pitanju tehnika i dizajn. :)

http://www.serenemobile.com/

Koga ne mrzi, može da pogleda malo egzotike... :wink:
http://www.bang-olufsen.com/web2/system ... on=systems

Odgovori