Samsung s410i-ipak nisam kupio e1000!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Samsung s410i-ipak nisam kupio e1000!

Post od araphel »

dakle,ipak sam odustao od motorole i kupio ovo:

Slika

Slika

manje vishe je isti kao e720-730 osim podrske za i-mode.

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Neka je sa srecom i da te dugo sluzi. Nije los ovaj mob, ali E1000 mi je ipak malo mocniji. :wink:
Dodje li i ova riba u paketu sa telefonom :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Dodje ih jedno 5-6 ali odstampanih na papiru!Inace,fon je prilicno dobar,odlican zvuk,solidan mp3,92mb memorije,dobra kamera.....

i naravno dolazi u komplet paketu sa punjacem,slusalicama,onim soundmate zvucnikom,pertlama za ruku i glupostima....
ono sto me je odusevilo je koliko je I-MODE dobar i brz,u odnosu na klasican wap! I sve je nekako lepo organizovano i dostupno......

ipak sam se odlucio za tu varijantu a ne e1000,jer mi se nije menjala mreza,a i ovaj fon sam prakticno dobio za dz,mislim placam ga nesto malo mesecno,ali posto mnogo pricam,sve te pare dobijam nazad kroz neke premije.....

u svakom slucaju,fon je pravo osvezenje u odnosu na V3 koji sam imao do skoro.Falio mi je video zapis na v3 a i mala memorija ....

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Ja se tek "skinuo" sa E1000 i kupio sam V3, mogu ti reci da mi ne fali video zapis, ali mi malo fali kvalitet displeja. Imas iskustvo sa V3 i znas da ima dobar displej ali u odnosu na E1000 kod V3 je smesan.
Kod V3 sam se "nalozio" na dizajn i za sada sam zadovoljan, osim sa PhoneTools-om, nikako ne radi kako treba. Razmisljam da kupim BT adapter za komp da se ne zezam sa kablom i modemom, samo nisam siguran hoce li to resiti problem.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

BT radi perfektno,bez ikakvih dodatnih softvera!Kod MPT je trik da pobrises sve drajvere za fon koje si imao,deinstalirs MPT,pa onda instaliras ponovo dok je fon prikacen na komp!Kad ti da onu opciju za instaliranje TAPI porta(na kome navodno treba da bude v3-neki fiktivan port...),ti nemoj da stikliras tu funkciju,onda ce ti dati opciju da sam izaberes port,i nastavis sa instalacijom!kod mene tako radi!

Inace,meni je sad zena preuzela v3 i odusevljena je sa njim,ali mene je vec smorio.....na Samsungu mi je MP3 genijalan,preko slusalica je vrlo glasan,i ekvilajzeri zaista imaju svrhu,primecuje se razlika u zvuku!Baterija mi deluje da ce biti ok.primer:punjen prekjuce uvece prvi put,prosao oko 40 minuta razgovora,sat ipo slusanja mp3,poslata 2 maila i oko pola sata na I-Mode,download od oko 300kb,i evo malopre je pao na 2 kockice!Jedini minus koji mu bas zameram je to sto MP3 moze da se stavi za zvono samo ako ga skines sa neta (i platis za to),inace ono sto se ubaci preko bt,ili emaila,nemoze da se stavi kao zvono!

:D

Odgovori