BT radi perfektno,bez ikakvih dodatnih softvera!Kod MPT je trik da pobrises sve drajvere za fon koje si imao,deinstalirs MPT,pa onda instaliras ponovo dok je fon prikacen na komp!Kad ti da onu opciju za instaliranje TAPI porta(na kome navodno treba da bude v3-neki fiktivan port...),ti nemoj da stikliras tu funkciju,onda ce ti dati opciju da sam izaberes port,i nastavis sa instalacijom!kod mene tako radi!
Inace,meni je sad zena preuzela v3 i odusevljena je sa njim,ali mene je vec smorio.....na Samsungu mi je MP3 genijalan,preko slusalica je vrlo glasan,i ekvilajzeri zaista imaju svrhu,primecuje se razlika u zvuku!Baterija mi deluje da ce biti ok.primer:punjen prekjuce uvece prvi put,prosao oko 40 minuta razgovora,sat ipo slusanja mp3,poslata 2 maila i oko pola sata na I-Mode,download od oko 300kb,i evo malopre je pao na 2 kockice!Jedini minus koji mu bas zameram je to sto MP3 moze da se stavi za zvono samo ako ga skines sa neta (i platis za to),inace ono sto se ubaci preko bt,ili emaila,nemoze da se stavi kao zvono!