Nov X480 ili polovan E330(kod kog IMEI nije isti)?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Baldessarini
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 01:21

Nov X480 ili polovan E330(kod kog IMEI nije isti)?

Post od Baldessarini »

Otisao sam u prodavnicu da kupim neki mali mob bez potrebe za nekim dodatnim zezalicama. Hteo sam da uzmem Samsung X480, medjutim vlasnik prodavnice mi je ponudio "5 puta bolji" polovan E330 koji izgleda spolja ko nov za svega 90E; btw cena ovog polovnog telefona je do 130E. Telefon je proizveden juna 2005, znaci koriscen je max 3-4 meseca. Iako radi dobro za sada, primetio sam da IMEI na nelepnici i u telefonu nije isti a valjda bi trebalo da se slaze, ako se ne varam? Sada imam dilemu da li da ga vratim i uzmem X480 ili da ga zadrzim i kupim novu bateriju jer mi ova drzi manje od 2 dana? Sta vi mislite? Ovo neslaganje imei-a bi trebalo da znaci da je telefon otvaran ili tako nesto?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

to znaci da je telefon prepakovan odnosno da je u stari telefon stavljena nova maska e sad moguce da se maska slomila ili da je ispadao :disgust: ukoliko je toliko jevtiniji verovatno nesto nevalja malo ga testiraj pa ako je sve uredu mozes i da ga uzmes :unsure: ali ja ti nebi preporucio to da radis 8)

Odgovori