E 800, prebacivanje slika IRDA-om?!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Sale_Su
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Nov 2005. 11:58

E 800, prebacivanje slika IRDA-om?!

Post od Sale_Su »

Da li mi neko moze reci kako da prebacim slike sa E 800 na komp preko Infrared da li mi je potreban neki program ????

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

nemozesh nikako da prebacih slike infraredom sa e800!koliko ja znam na svim samsunzima pre d500 infrared ima ogranichene mogucnosti,praktichno je neupotrebljiv za komunikaciju s rachunarom!treba ti data kabl i softver koji mislim da imash da nadjesh na samsungovom sajtu

Sanjica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Nov 2005. 21:21

Post od Sanjica »

Slažem se pošto ja imam samsung, ir je stvarno neupotrebljiv pa čak i u komunikaciji sa drugim telefonom...Tako da ti je stvarno neophodan data kabl 8) :)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

cekaj bre sanjice komentarises da ti treba pomoc posto imas p800 ovde imas samsung ovamo neko drugo cudo.Koji fon uopste ti imas?

Sanjica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Nov 2005. 21:21

Post od Sanjica »

kljaja, Imam samsung i p800, 064 i 062 kao što si mogao da pročitaš u "operaterima" :wink: A inače volim da čačkam telefone pa imam iskustva i sa ostalim proizvođačima, a najviše sa nokiom :wink: :D :)

Bo-Yaa
Banned
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2006. 22:26

Post od Bo-Yaa »

nema sanse da sa ijednog samsunga prebacis sliku sa irda samo kablom ili neki noviju oji imaju bluetooth mogu prebacivati preko njega (d500.........)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Uf,za te starije tj za e800 ja sam slushao jednog prodavca u inostranstvu kako je preko telefona objasnjavao nekoj mushteriji kako da preko IR prebaci slike al beshe neshto komplikovano skoro nemoguce,tako da za te starije samsung fonove dobro je poznato da najbolje reshenje je data kabl... :wink:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Tačno, Samsung E800 (i E820 takođe), imaju potpuno nefunkcionalan IC port, on kod njih služi samo za sinhronizaciju imenika, ne mogu se povezati ni dva telefona preko njega. To sam lično probao kada sam koleginici sa SE T630 na Samsung E820 pokušao da preko IRDA prebacim neke slike i melodije. Po meni, to je veoma krupna zamerka za Samsung te klase, pošto mu cena tada nije bila mala (i sada košta dosta), tako da će proizvođač (nadajmo se) taj nedostatak da ispravi na novijim modelima (kod P730 IRDA je potpuno funkcionalan). Samsung telefoni koji imaju Bluetoth su još uvek veoma skupi za naše pojmove (D500 je prvi sa ovom mogućnošću, a cena mu je i dalje visoka s obzirom da je to stariji model), a što se tiče data kabla, njegova cena takođe nije mala-košta skoro isto kao neki IC ili Bluetoth adapter za komp. Dobro je to što se uz neke Samsunge u paketu sa telefonom dobija i data kabl, pa čak i druga baterija, što nisam video kod drugih proizvođača, pozdrav
Ghost

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

Jedna ispravka... Kod P730, IrDA je takodje nefunkcionalan... Znam iz iskustva. Ali, ipak je moguce prebacivanje slika sa njega na fon, verovatno i sa E-800. Software se zove MobTime cellphone manager, savrseno funkcionise sa IrDA-om. tO JE JEDINI SOFTWARE sa kojim mogu nesto da radim sa P730... Pokusaj i ti sa e800

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

na starijim samsunzima se nista ne moze prebacivati sa irda osim brojva telefona,podsjetnika iz kalendara dok na novijim moze i to obicno na onim koji imaju bluetooth a ostali mucite se sa kablovima :P

Stivi-pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 00:19
Kontakt:

Post od Stivi-pg »

ja sam uspio sa moga E800 da prebachim slike i neke podatke preko ovoga programa sto je rekao STEPA86 , imao sam malo problema sa konekcijom a kada sam stavio tip(model telefona) Other radi vrhunski

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

dobro je da cujem da je neko uspio da prebaci slike sa samsunga e800 preko irda , mozes li malo da opises kako si to uradio posto i drugi sigurno zele da cuju kako da prebace slike preko irda

Stivi-pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 00:19
Kontakt:

Post od Stivi-pg »

skinesh sa neta MobTime cellphone manager, ja sam skinuo verziju 6.0.1.naravno prvo ga instalirashi pokrenes,onda u desnom gornjem cosku nadji "options" kad udjesh tu pod stavkom Tip telefona stavi "Other" nemoj stavit samsung,meni pod samsung nije nesto radio a kada sam stavio "other" radi wrhunski,dolje prebaci tip konekcije na Ic i upali Ic na tel. testiraj ga i stavi ok, i prebachaj sto oces.I ako neko ima registrovanu verziju ovoga Programa ili je nadje Bio bih mu zahvalan da mi je poshalje ili da mi poshalje link odakle mog u da je skinem.na mail K-PeX@cg.yu

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

eh hvala ti , moracu da vidim za taj program kod druga , mada on ima e715 al , ajde valjda ce da radi slicni su to telefoni. a sto se registrovane verzije programa , probaj preko nekog internet pretrazivaca da je nadjes

Odgovori