E 800, prebacivanje slika IRDA-om?!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
E 800, prebacivanje slika IRDA-om?!
Da li mi neko moze reci kako da prebacim slike sa E 800 na komp preko Infrared da li mi je potreban neki program ????
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Tačno, Samsung E800 (i E820 takođe), imaju potpuno nefunkcionalan IC port, on kod njih služi samo za sinhronizaciju imenika, ne mogu se povezati ni dva telefona preko njega. To sam lično probao kada sam koleginici sa SE T630 na Samsung E820 pokušao da preko IRDA prebacim neke slike i melodije. Po meni, to je veoma krupna zamerka za Samsung te klase, pošto mu cena tada nije bila mala (i sada košta dosta), tako da će proizvođač (nadajmo se) taj nedostatak da ispravi na novijim modelima (kod P730 IRDA je potpuno funkcionalan). Samsung telefoni koji imaju Bluetoth su još uvek veoma skupi za naše pojmove (D500 je prvi sa ovom mogućnošću, a cena mu je i dalje visoka s obzirom da je to stariji model), a što se tiče data kabla, njegova cena takođe nije mala-košta skoro isto kao neki IC ili Bluetoth adapter za komp. Dobro je to što se uz neke Samsunge u paketu sa telefonom dobija i data kabl, pa čak i druga baterija, što nisam video kod drugih proizvođača, pozdrav
Ghost
Jedna ispravka... Kod P730, IrDA je takodje nefunkcionalan... Znam iz iskustva. Ali, ipak je moguce prebacivanje slika sa njega na fon, verovatno i sa E-800. Software se zove MobTime cellphone manager, savrseno funkcionise sa IrDA-om. tO JE JEDINI SOFTWARE sa kojim mogu nesto da radim sa P730... Pokusaj i ti sa e800
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 00:19
- Kontakt:
skinesh sa neta MobTime cellphone manager, ja sam skinuo verziju 6.0.1.naravno prvo ga instalirashi pokrenes,onda u desnom gornjem cosku nadji "options" kad udjesh tu pod stavkom Tip telefona stavi "Other" nemoj stavit samsung,meni pod samsung nije nesto radio a kada sam stavio "other" radi wrhunski,dolje prebaci tip konekcije na Ic i upali Ic na tel. testiraj ga i stavi ok, i prebachaj sto oces.I ako neko ima registrovanu verziju ovoga Programa ili je nadje Bio bih mu zahvalan da mi je poshalje ili da mi poshalje link odakle mog u da je skinem.na mail K-PeX@cg.yu