prebacivanje imenika

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

prebacivanje imenika

Post od nbnebojsa »

jel ima neka fora da kad prebacujem imenik sa memorije kartice na memoriju telefona da mi se kontakti pod istim imenom a razlicitim tel.brojem sami sortiraju pod jedno ime, kao sto to odradi nokia :unsure:

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Mislim da to nije moguce kod Samsunga,a nije ni kod mnogih telefona!
To je zato sto su telefoni na kartici snimljeni kao primary i naravno jedini pa telefon ne moze sam da odredi koji ce ti broj u kontaktima biti prvi(npr mobilni),a koji poslovni,kucni itd.
Naravno ista (ali obrnuta) stvar ti se desava kada iz telefona kopiras na karticu!
A sigurno ti na kartici nisu snimljeni fiksni i mobilni pod potpuno istim imenom! Uglavnom uvek dodas MOB il FIX itd.da bi lakse raspoznavao!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

kod nokie je moguce pa bas zato su mi i poredjani pod istim imenom tri razlicita broja zato sto sam ih prekopirao sa memorije telefona iz nokie u karticu, e sad kod nokie kad vratis takve kontakte sa memorije kartice u telefon ona ih poredja pod jednim imenom ali stavi da su svi telefoni mobilni brojevi i tako ih sortira, izgleda da kod samsunga to nije moguce ili mozda postoji neka fora :unsure:

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Samsung ima mnogo mana, koje nikako da isprave! Jedna od pomenutih je upravo ova - SVI samsunzi su ODUVEK brljali sa prebacivanjem podataka sa/na comp. i druge telefone i to je jedna od glavnih razloga zapto ih Nokia šije po zastupljenosti na tržištu!

P.S. - probaj prograam MobiMB, čuo sam da ima podršku i za Samsung telefone.... on bi trebao da to može da odradi

Odgovori