Promena dodeljene memorije za javu na d600

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Promena dodeljene memorije za javu na d600

Post od dragang »

Fabrički dodeljena memorija za java aplikacije na Samsungu D600 je 4 Mb. Interesuje me da li postoji način da se ta memorija poveća a da se smanji recimo za mms itd.
Interesuje me kupovinom Micro SD kartice da li se java igrice mogu instalirati i na kartici jer i to bi rešilo problem.

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dragang »

Telefon ima ukupno 88Mb memorije. Da li bilo ko zna da li postoji neki kod kojim bi se mogla napraviti drugačija preraspodela dodeljene memorije. Treba mi više memorije za java aplikacije a ona je fabrički ograničena na 4 Mb. Ako bilo ko zna neka odgovori. Može i putem meila dragan_gluki@yahoo.com

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ja nisam cuo da moze da se podeli vec dodeljena memorija na vise za odredjenih segment sad mozda je moguce kao na nokia telefonima instalirati odredjene stvari na karticu ali cisto sumnjam da to moze samsung
8)

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dragang »

Poenta je u tome da mi treba više od 4Mb memorije za javu koliko je dodeljeno od ukupne memorije telefona od 88Mb. Samo preraspodela memorije više za javu a manje za druge fajlove.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

znam sta ti treba, ali ne moze vise nego sto je dodeljeno jedino da izbrises visak i da se uklopis u 4mb, 8)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

I mene zanima odgovor,uzeo bih preko telekoma jer sam vec na jednom belu i placam samo fon. Mada stalno negde procitam nemoze ovo nemoze ono,dodje mi da pitam sta moze d600 osim sto lepo izgleda i ima odlican ekran?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ima dobru kameru i dobar zvuk, moze dosta toga samo se malo potrudis i nakraju sve uspes, nije kao nokia svemocan ali moze dosta toga 8)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

nbnebojsa, uzeo sam juce D600 preko MTSa,osim sto lepo izgleda i odlicnog ekrana ... :cry:
Imam k750 i njega zadrzavam definitivno a D600 odmah prodajem,losije slike pravi od K750,vise nista sto nema autofokus ne uzimam,Sharp TM 200 razbija ovaj D600 sa fotkama.

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

na d600 bi trebalo da moze da se instalira vise od 4mb java aplikacija i igara,a to bi trebala da omoguci memorijska microSD kartica,jer kod nje ne postoje ogranicenja,mozes ako hoces citavu karticu da napunis igricama ili slikama ili videoima,znaci nema ogranicenja,to je tvoj izbor,drugo je memorija fona a drugo kartice,ima moj drug d600 sa memorijskom i ima oko 20 igara,a i ja sam imao moto E1000 sa microSD od 256mb i na njoj sam na kartici imao oko 30 igara....
ne moze da skodi!

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

Otisao je D600 a ovo nisam probao,da ga prodam kao novog sam hteo sto pre,nije mi se svideo D600.
Moguce da je sa karticom ovako.

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dragang »

Instalacija java igrica i aplikacija na samsungu D600 je specifična i prilikom instalacije ne pita gde da instalira aplikaciju. Interesuje me da li je neko od korisnika D600 ko ima memorisku micro SD karticu instalirao java aplikacije na kartici i dali je to uopšte moguće. Neka se jave samo oni koji su to probali i uspeli.

Odgovori