x700-misljenja hitno

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
deki27
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 09:40

x700-misljenja hitno

Post od deki27 »

bas me zainteresovao fon pa nadam se da ga neko ima,a da hoce da podeli svoje utiske sa mnom,svidja mi se radio,dizajn nije los,cena takodje,sta se vama svidja a sta ne?

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Kod x700 najvise mi se svidja kvalitet izrade koji je vrhunski, a pored toga ima i dosta dobar dizajn. Ja sam se dvoumio izmedju njega i 6230i i izabrao sam nokiu.... nemam pojma zasto, ali nisam se pokajao. Ustvari verovatno je to zbog loseg iskustva sa samsungovom x serijom, ali ne mogu suditi ovom modelu zbog toga sto su neki stariji modeli x serije meni pravili probleme. Pozdrav

rile
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Jun 2006. 01:34

Post od rile »

I? Je l' ga ima neko? Kakvi su utisci?
Pre svega po pitanju kvaliteta izrade, stabilnosti i dugotrajnsti.

digi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jul 2006. 15:06

Post od digi »

Samsung X700 imam od kad je izasao,najlepsi tel koji je izasao posle nokie 6210,uvek sam bio za nokiu ali kad sam video ovaj model....kao Ledeni dvoumio sam se izmedju nokie 6230I i X700 i uzeo sam X700 zato sto sam nosio uvek nokiu,pa reko' da vidim kakav je,naravno prvo sam uporedio oba modela i nokia je izvisila,sto se tice displeja necu ni da pominjem,nokia je pukla po savovima u odnosu cene- kvaliteta,ali ukusi su razliciti pa necemo o tome,tel je jako kvalitetno izradjen,prosirena memorija,zvuk savrsen,fotke dobre,kamera jos bolja,softver dobar,povezivanje na komp i softver za rad na kompu jako dobro uradjeni,baterija meni drzi pet dana,sluske imaju extra zvuk,mp3,radio......sve u svemu nisam se pokajao i preporucujem svima koji ne mogu da kupe D600 neka uzmu X700. :D
Naravno gledajte da uzmete u ful pakovanju sa svim sto ide uz njega,drugacije ne vredi!!!

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

odlican dizajn...dobre funkcije...fon je bas smekerica...vredi svaki ulozen evro...uzmi ga i neces se pokajati

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Post od _Neo_ »

kakav je video kod ovog modela. Video sam da je na D500 ocajan (orkat ga ima), nesto smo snimali u po bela dana i katastrofa je, nemogu da zamislim kakav je u nocnom snimanju.
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

digi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jul 2006. 15:06

Post od digi »

D500 je smesan,kao sto si video!!!X700 ima extra dobar video zapis,mada je i to individualno, mene je prosto iznenadio. :o

zexoni78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 20:52

Post od zexoni78 »

Gde da nadjem ovaj telefon?I po kojoj ceni,zna li ko?Gde god se pozove nemaju.A vi ga lepo pohvaliste da tako kazem.A i ovako mi se svideo

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

* MobiHouse

011 / 32.34.785 - Čumićevo sokače, lok.123 Ne 31.jul 155 €
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Ja sam od ovog modela odustao posle mesec dana traženja istog, pa sam uzeo e770 (dobio sam ga za 24h, dok sam za x700 čekao mnogo duže i ništa)
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

zeus_ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Avg 2006. 06:55

Post od zeus_ns »

Nema ga bukvalno nigde u prodaji.
Ako kojim slucajem neko naidje na njega u nekoj prodavnici, zamolio bih ga da mi posalje PM.

Fala unapred.

Wukodlak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Avg 2006. 15:58

Post od Wukodlak »

Ja sam kupio 17. Avg. u Intercomu, Terazije. Dobio garanciju, USB, CD sa softverom, slusalice,...
Preporuka:Odmah po dobijanju udjite u Messages/Answering machine i iskljucite ili podesite vreme na duze. Ja sam tako slucajno sredio kredit pojedinima koji u me zvali.

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

k

Post od Sn1p3r »

Ljudi ovaj fon nije nista extra. Samo mi se dizajn svidja i ide mu u korist sto je symbian... a sve ostalo je...

Odgovori