x700-misljenja hitno
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 09:40
x700-misljenja hitno
bas me zainteresovao fon pa nadam se da ga neko ima,a da hoce da podeli svoje utiske sa mnom,svidja mi se radio,dizajn nije los,cena takodje,sta se vama svidja a sta ne?
Kod x700 najvise mi se svidja kvalitet izrade koji je vrhunski, a pored toga ima i dosta dobar dizajn. Ja sam se dvoumio izmedju njega i 6230i i izabrao sam nokiu.... nemam pojma zasto, ali nisam se pokajao. Ustvari verovatno je to zbog loseg iskustva sa samsungovom x serijom, ali ne mogu suditi ovom modelu zbog toga sto su neki stariji modeli x serije meni pravili probleme. Pozdrav
Samsung X700 imam od kad je izasao,najlepsi tel koji je izasao posle nokie 6210,uvek sam bio za nokiu ali kad sam video ovaj model....kao Ledeni dvoumio sam se izmedju nokie 6230I i X700 i uzeo sam X700 zato sto sam nosio uvek nokiu,pa reko' da vidim kakav je,naravno prvo sam uporedio oba modela i nokia je izvisila,sto se tice displeja necu ni da pominjem,nokia je pukla po savovima u odnosu cene- kvaliteta,ali ukusi su razliciti pa necemo o tome,tel je jako kvalitetno izradjen,prosirena memorija,zvuk savrsen,fotke dobre,kamera jos bolja,softver dobar,povezivanje na komp i softver za rad na kompu jako dobro uradjeni,baterija meni drzi pet dana,sluske imaju extra zvuk,mp3,radio......sve u svemu nisam se pokajao i preporucujem svima koji ne mogu da kupe D600 neka uzmu X700.
Naravno gledajte da uzmete u ful pakovanju sa svim sto ide uz njega,drugacije ne vredi!!!

Naravno gledajte da uzmete u ful pakovanju sa svim sto ide uz njega,drugacije ne vredi!!!
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt: