Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
@dexter nisam probao da sastavljam kablove da nesto slucajno ne izgori, pregori, zapali se i tako to...
ako neko zna kako idu kombinaacije boja, nek napise??????
veci je problem to sto CABAL koji sam dobio u com ova gore slika, ovaj ceni jeck na kome pise VIDEO CARD, ne postoji takav ulaz(na comp negde) plz HELP......
misli da se radi o kabelu koji ti sluzi da prikacis telefon na tv ukoliko nemas noviji tv i ulaze sastrane nego uz pomoc adaptera na koji se prikaci pocetak kabela i on ti je s video ostala tri u tvom slucaju zeleni plavi i crveni prikacis na crveni zuti i beli i onda u telefon, sve u svemu ukoliko imas noviji tv taj kabel ti je prakticno nepotreban
nbnebojsa napisao:misli da se radi o kabelu koji ti sluzi da prikacis telefon na tv ukoliko nemas noviji tv
@ cabal sam dobio uz COMPUTER, a za tv mi nije frka je cal koji sam dobio uz D600 radi na TVu, Pogledaj 1 sliku taj kabl je problem, boje se ne poklapaju a ulaz je frka......
taj vrh kabela moze da udje u s video od tog adaptera sto ja imam i verovatno sluzi za neku vezu ili na tv out na kartici u kompu nevide se ulazi bas najbolje na slici
da to je ulaz za s video ili za izlaz na kartici ja kabel sa takvim izlazom i ulazom koristim za povezivanje kompa i tv-a preko tv outa na kartici u kompu, probaj da ga ubacis u karticu ako je imas na kompu
Znam ja odlicno za ovo a D600 ne ma Symbian tako da ostaje 3gp? Kako ubacuje tu prevod sa nokia konverterom? Koliko znam ne moze. Neki drugi konverter koji ubacuje prevod u 3gp????
Nema razloga da ti tema bude obrisana,naprotiv suprotno veoma je korisna.
Pozdravljam tvoj trud i verujem da ovo interesuje dosta posetioca foruma.
I ako se odlucis da napises napisi sto opsirnije i funkcionalnije da ne bude gomila pitanja gde,kako...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.