Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Vidim da ima dosta tema o mom problemu ali nisam uspeo nikako da resim svoj pomocu ostalih objasnjenja.Naime: kupio sam USB data kabl i dobio sam CD sa softverom i drajverima. Medjutim problem je u tome sto kad mi prepozna new hardwer-"USB UART Controller" nece da prepozna drajvere sa CD-a. Skinuo sam razlicite drajvere sa samsungovih linkova ali nista. Koliko sam shvatio poentu, u Programu "PIMS" potrebno je promeni port ali to ne mogu nikako jer nemam u ponudi,samo COM1 i COM3 od modema, nedostaje mi taj treci npr.COM4.Skinuo sam i razlicite softvere ali nista---->>> Ako neko moze da pomogne neka javi, da li postoje neki dobri drajveri i sl.....HVALA!!!!!!
Veliki pozdrav!
To ti nikako ne vredi jer i da nadjes port problem je u necemu drugom.Ja imam Z105 i imao sam isti problem i namesti sam portove ali mi i dalje pokazuje u Pims-u poruku"ofline".I ja trazim pomoc za konekciju ali znaj da nije problem sa portom.Stavi opcij "autodetect"
Ma sve sam pokusao ali bez uspeha...koliko pise u uputstvima ja prvo moram da instaliram"USB data cable" pa tek onda da vrsim neka podesavanja. A problem je sto komp data kabl ne prepoznaje tako nego"USB Uart...."....ako ima neko resenje neka javi ili koje uspeo da poveze E330. Generalno mislim da je problem u drajverima(imam ih na cd-u,ali nazalost komp ih ne prepoznaje)...
Da li neko zna kako resiti problem univerzalnog data-kabla za Samsungove modele telefona (za potrebe prebacivanja fotografija itd.), koji ne funkcionise upravo na modelu SGH E-330?
Mislim da problem nije u softveru i drajverima...
Ako neko zna da li je moguca prerada kabla, zamolio bih za savet (npr. gde se na internetu moze naci shema prerade kabla)... Unapred hvala.
Ja sam taj problem resio tako sto sam u setup-u pc studija podesio odgovarajuci com port za (bio razlicit) usb a zatim se poigrao sa brzinama prenosa podataka (dok nisam nasao odgovarajucu-najsporija) i sta reci....mašina fercera samo tako.
znas kako, mozda imas kabal za D500, tako to ljudi prodaju, misle da je to isto zato sto je ista konekcija ali nije... tebi treba za E700 kabal i radi savrseno... to uporedi... probaj jos kod nekoga na racunaru da budes siguran da nije do tbvog kompa..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.