Programi za d500

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
spajki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Maj 2006. 14:53

Programi za d500

Post od spajki »

Koji su programi najbolji za samsung d500 za prebacivanje slika,melodija,clipova,igrica itd... preko usb data kabla? ? ?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa Samsung PC Studio ako vec morash preko kabla...Evo ti link gde da skinesh tachnu verziju programa u zavisnosti od modela fona... 8)

spajki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od spajki »

Ma joj imam ja neke programe sto sam skinuo sa neta,a imam i programe sto sam dobio uz cd-ali opet nista ne moze ni jedan od tih programa :smutny:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma moze,samo pogledaj na onom linku dal imash odgovarajucu verziju,a sa PC Studiom morash malo da se zezash i da ga chachkash da bi proradio... :wink:

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

Dexter ostavio5 link, ne postoji u prethodnom postu...... inace meni traba za D600 tako da live the link alone.... :wacko: :shock: :shock: :shock: (ma kakav kabl BT je konza za razmenu podataka ja svoj kabal nisam jos nijedno upotrebio..........a nisam ni dobio CD sa PC Studiom kakav sam baksuz) tak' da ostavi link :blinky: :blinky:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da se kupi ?? :| :D xe xe...pa ima da se skine sa neta.... :wink: Pa shta cesh spajki kad chovek nema BT,al jeste da je najbolje reshenje.... :wink:

spajki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od spajki »

Pa dobro ja sam nasao u mob shopu pa sam kupio heheh.Hjoj vala drago mi je sto sam nasao samo da se ne zezam vise,a jbg neznam dali radi na d600,ali eto napisao sam da vrijedi pokusat ;)

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

ljudi sta bi sa ;linkom za SAM PC STUDIOM, nikako da ostavite link...... potreban je projectu tako da ostavite link, ako nije problem ili mi pustite na pp..... thx :smutny: :smutny: :smutny:

Odgovori